• Nyfiken gul

    Alla pratar om det - men ingen erkänner - Har DU särskilda menstrosor?

    Överallt pratas  det om fenomenet, men ingen vill erkänna att det existerar.

    Menstrosor.

    Varför är det så skämmigt att erkänna sånt?

    För inte 17 kan ni inbilla mig att jag är den enda i världen som har mens och som ibland faktisktt blöder igenom, blöder på sidan och ibland får mensfläckar en bit upp i bak på trosorna?  Näpp  tänkte väl det!

    Och aldrig i livet tänker jag använda mina fina spetstrosor och sunka ner vid mens för att sen aldrig mer få dom rena igen...

    Eller går alla runt med halvrisiga dyra spetstrosor just för att ingen vill erkänna det vettiga i  att menstrosor faktiskt är ganska bra att ha ändå?

    Nej jag går inte runt i mina 150 kr trosor i satin när jag har mens - och näpp jag går inte heller runt då i slimmade vita jeans heller....  Jag väljer andra färger på mina jeans dom dagarna och jag har vettiga mjuka bomullstrosor på mig vid mens.

    Så helt ärligt - visst HAR ni menstrosor? Eller i alla fall kanske lite annan sortering på trosorna just vid mens?


    Alexander -98- Isaac -00- Victor -08-
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-11-16 15:58
    OBSERVERA!!

    När jag pratar om sunkiga trosor och att dom "inte" blir rena så menar jag att mensfläckar i regel (inte alltid) kan lämna fula fläckar i trosorna. Dom blir liksom typ blekta eller hur man ska kalla det.

    Så visst får man rena trosor men i vissa material och kanske i vissa färger så kan det bli lite bleka fläckar kvar - därav ordvalet "sunkig" eftersom det blir ofräscht för mig även om dom är rena.

    Sunkig kan också innebära att dom helt enkelt är urtvättad och uttjänade.
  • Svar på tråden Alla pratar om det - men ingen erkänner - Har DU särskilda menstrosor?
  • Xay1de

    Nej, och för övrigt skulle jag aldrig slösa iväg 150 spänn på ett par trosor oavsett material och utseende. Jag har tvättmaskin hemma, och mina vanliga vita trosor har då inga fläckar på sig...


    vitunhurri.blogg.se - Bloggen som lever igen!
  • EvelinasSyster

    Haha nej, alla mina trosor är likadana men med olika mönster Antingen har jag inga menstrosor eller så är dom menstrosor allihopa Haha. Fast jag blöder i princip aldrig igenom heller och om jag gör det så får jag bort fläcken hur lätt som helst ;P


    ~ The only thing that matters is the next 90 minutes! ~
  • Ruggugglan

    Jag har stadiga bomullstrosor till den tidpunkten! Blir det fläckar slänger jag dom. Men oftast lyckas jag få bort fläckarna i tvätten.

  • Vaja

    Japp det har jag. Svarta och även vita i hipstermodell. Går annars alltid i string. Innan kunde jag använda även string under mensperioden, mot slutet då man inte blöder så mycket. Men butikerna här omkring har slutat att ta hem bindor för string, vilket jag tycker är tråkigt. Så nu blir det bara hipsters perioden ut.


  • Runguska

    Ja, jag som använder bindor har trosor som bindor passar bättre i än andra, dessa används företrädesvis under mensen! Nu ska jag dock börja med menskopp och då blir det väl kanske annorlunda, eller så kör jag vidare på gammal vana!

  • Runguska

    Tillägg, de är mjuka i resåren för att vara "snälla" mot magen som ömmar av mensvärk.

  • Klant och Fjant

    Japp! 

    Svarta bomulls-hipster, gudomligt sköna och fläckar syns inte  

  • skorpionen80

    Ja, det har jag. Kan dock använda vanliga också... Har aldrig haft problem med att få dem rena igen om olyckan skulle vara framme.

Svar på tråden Alla pratar om det - men ingen erkänner - Har DU särskilda menstrosor?