• Nyfiken gul

    Alla pratar om det - men ingen erkänner - Har DU särskilda menstrosor?

    Överallt pratas  det om fenomenet, men ingen vill erkänna att det existerar.

    Menstrosor.

    Varför är det så skämmigt att erkänna sånt?

    För inte 17 kan ni inbilla mig att jag är den enda i världen som har mens och som ibland faktisktt blöder igenom, blöder på sidan och ibland får mensfläckar en bit upp i bak på trosorna?  Näpp  tänkte väl det!

    Och aldrig i livet tänker jag använda mina fina spetstrosor och sunka ner vid mens för att sen aldrig mer få dom rena igen...

    Eller går alla runt med halvrisiga dyra spetstrosor just för att ingen vill erkänna det vettiga i  att menstrosor faktiskt är ganska bra att ha ändå?

    Nej jag går inte runt i mina 150 kr trosor i satin när jag har mens - och näpp jag går inte heller runt då i slimmade vita jeans heller....  Jag väljer andra färger på mina jeans dom dagarna och jag har vettiga mjuka bomullstrosor på mig vid mens.

    Så helt ärligt - visst HAR ni menstrosor? Eller i alla fall kanske lite annan sortering på trosorna just vid mens?


    Alexander -98- Isaac -00- Victor -08-
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-11-16 15:58
    OBSERVERA!!

    När jag pratar om sunkiga trosor och att dom "inte" blir rena så menar jag att mensfläckar i regel (inte alltid) kan lämna fula fläckar i trosorna. Dom blir liksom typ blekta eller hur man ska kalla det.

    Så visst får man rena trosor men i vissa material och kanske i vissa färger så kan det bli lite bleka fläckar kvar - därav ordvalet "sunkig" eftersom det blir ofräscht för mig även om dom är rena.

    Sunkig kan också innebära att dom helt enkelt är urtvättad och uttjänade.
  • Svar på tråden Alla pratar om det - men ingen erkänner - Har DU särskilda menstrosor?
  • Issa79

    Hade jag haft satintrosor för 150 kr paret så hade jag def inte använt dig vid mens. Det mesta jag har kommer från GeKås.*haha* O de få halvsexiga numren använder jag helt enkelt inte vid mens för att det inte är bekvämt, gör att jag inte känner mig så hot då o för att det iaf är noll chans till lite action. Sen om det kvalificerar resten av dem till menstrosor. Då har jag dem.


  • BuoBä

    Enligt min mamma skulle man spara sina urtvättade trosor som knappt hade nån resår kvar som menstrosor, men jag fattade aldrig det där för om det nån gång är risk att det rinner utanför bindan så är det väl om man inte har ett par trosor som sitter på plats.


     


    Nu använder jag menskopp, då kan man ha vilka trosor man vill.

  • hnnie

    Hermioney: har alltid blött jättemycket första dagarna. Använder största storleken då. Inget problem alls bara att man får byta oftare.

  • YokohamaNr2

    Nu har jag inga dyra trosor alls men ja jag kan nog säga att jag har menstrosor men det betyder inte att jag inte använder de när jag inte har mens. Men när jag har mens så blöder jag ofta igenom så jag har alltid mina gamla sunkiga svarta trosor när jag har mens. Så jag ser till att ha ett lager svarta trosor som jag kan ha de första värsta dagarna!

  • Hannah76

    Har alsrig märkt att det inte "erkänns".

    Jag har inga menstrosor, men jag har trosor jag inte använder är jag har mens.

  • Lajkie

    Isåfall har jag bara menstrosor åh jag måste verkligen köpa nya, fina trosor. Har bara billiga, bekväma, kärringtrosor nu!
    Sambon kommentera faktiskt det för ett tag sen... "du har bara manmatrosor nuförtiden!" hahahaha....

    Fattar piken. Ska köpa fintrosor i helgen så får mina kärringtrosor bli menstrosor!

  • Hermioney
    BuoBä skrev 2011-11-16 10:44:38 följande:

    Enligt min mamma skulle man spara sina urtvättade trosor som knappt hade nån resår kvar som menstrosor, men jag fattade aldrig det där för om det nån gång är risk att det rinner utanför bindan så är det väl om man inte har ett par trosor som sitter på plats.


     


    Nu använder jag menskopp, då kan man ha vilka trosor man vill.


    menskopp?
    vad är det?
    i mina öron låter det som en kaffekopp mellan benen vilket inte låter särskilt hygieniskt
Svar på tråden Alla pratar om det - men ingen erkänner - Har DU särskilda menstrosor?