• AnniPigg

    BF våren 2012 Norrköping

    Finns det några gravida i Norrköpings-trakten som har BF våren 2012? Jag är 23 år, bor i Norrköping och väntar första barnet som är beräknat till den 2 april. Någon som vill haka på?

  • Svar på tråden BF våren 2012 Norrköping
  • Solroos

    Jag har BF 4 Maj så hoppar in här, & bor i Norrköping då Glad Första barnet för mig och min sambo. Hur mår du så här långt?

  • AnniPigg

    Kul! Jag har mått kanon hela vägen. Varit trött såklart första veckorna men annars inget. Haft lågt järnvärde så har ätit niferex sen v 12. Hur har du mått? Har du varit på RUL än? Ska ni ta reda på kön?

  • Tittiio

    Hej på er! Hoppar in här då jag och sambon väntar tillökning och Bf är satt den 11 april:) Mitt andra och hans första!:)

  • AnniPigg

    Kul, bara att hänga på tittiio! Hur gammal är ditt första barn? Ska ni/har ni tagit reda på könet på bebis? Vi kommer inte att göra det, men min känsla säger att det är en pojke. Har ni handlat/skaffat mycket till bebis än? Vi har lite klädesplagg och en babykorg än sålänge.

  • Tittiio

    Oj hade missat att svara här:) Charlie blir 5 år nu i december, stora killen! Näe vi kommer inte ta reda på könet, vi låter det komma som en liten överraskning. Man blir mer peppad på det viset! Min känsla säger att detta är en envis liten tjej:) Bara inhandlat lite kläder än så länge, ska åka till Ullared i januari och kolla efter lite saker där:) Hur mår du då?

  • AnniPigg

    Ja det är ju kul med en överraskning! Men det verkar vara väldigt många som tar reda på könet idag! Det blir spännande att se om magkänslan har rätt. Har ni bestämt vad ni ska ha för vagn? Vi har bestämt oss för en emmaljunga nitro city. Ska beställa den i januari. Jag mår faktiskt bra! Känner mig lite trött men antar att det beror på lågt järnvärde. Har ätit niferex den v 12. Ska till BM den 15e så vi får se vad hon säger då. Hur mår du? Var går du hos BM?

  • myessence

    Hej, jag bor lite utanför Norrköping och har Bf 21 april. Jag är 21år och bor med min sambo, det är vårt första barn. Jag mådde jätteilla de första 2,5 månaderna men nu mår jag bra. Går in i v21 nu till helgen, vilken vecka är ni andra i?

  • Tittiio

    Ja de flesta jag känner som är gravida ska/har tagit reda på könet! Tycker det är grejen med det hela att inget veta;) Nja, vi kikar lite på vagnar men är nog lite oense, vi får se vem som ger sig först! Jag är mer envis så jag tror jag vet svaret redan haha! Måste säga att jag mår skapligt bra iaf. Bättre än de första månaderna för då mådde ja Riktigt illa! Nu har jag dock börjat få foglossning och väldigt ont i ryggen:( blir lite orolig för jobbet då!:( Jag går uppe på vrinnevi! Ni då!? Varti Norrköping bor ni?

  • myessence

    Jag går oxå på vrinnevi. Vi var på RUL igår, v 19+4. Allt såg bra ut, av det man kunde se. Bebisen var inte samarbetsvillig utan gömde sig hela tiden. Det hela kändes inte alls särskilt roligt utan mest jobbigt då BM fick trycka hårt på magen för att kunna se något alls vilket ledde till att jag nästan svimmade på britsen. 

    Vi har därför bokat privat ultraljud på crocuskliniken i linköping i januari, vi ska då passa på att göra det i 3D, längtar=)

     Vi har bestämt oss för att köpa en emmaljunga citycross, tyckte helt klart den kändes bäst när vi var och provkörde barnvagnar på babyproffsen för ett tag sedan.

     

  • AnniPigg

    Välkommen hit myessence. Skönt att illamåendet gick över. Är så glad att.jag slapp. Var går du hos BM? jag är i v 23, BF 2 april Tittiio: Aj då, det var inte kul med ryggen, hoppas det inte blir värre! Vad jobbar du med? Jag går på lovisakliniken. Vi bor ganska så mitt i stan. Ni då?

Svar på tråden BF våren 2012 Norrköping