• Anonym

    Vad är ditt största bekymmer idag?

    jag lever ganska eländigt liv just nu och det bekymrar mig. vet inte om jag nånsin kommer bli mig själv igen, men jag hoppas. nånstans där inne borde jag ju vara. hoppas levnadsglädjen kommer tillbaka!

  • Anonym
    Nossmiarfe skrev 2011-12-05 00:03:09 följande:
    Att min brorsdotter har förlorat en klasskompis idag och för exakt 8 veckor sedan förlorade jag min dotter hennes kusin. Stackars barn som förlorat två nära vänner med 8 veckors mellanrum. Som tonåring är man ju så känslig.

    Tycker för övrigt att det är härligt att läsa att en del har samma bekymmer som jag hade innan min dotter dog och visst jag kan också ha banala bekymmer som känns jobbiga men att det är helt riktigt att få tycka att det är ett bekymmer. Allt behöver inte handla om sjukdom och död.
    beklagar sorgen verkligen :( låter tufft också med brosdottern som du säger så är man ju väldigt känslig vid tonåren..

    jag håller med, jag blir glad att läsa om alla små bekymmer och det får mig att känna hopp. jag längtar till den dagen då mitt största bekymmer är att jag inte vet vilken tid jag ska äta min lunchlåda och liknande. :)
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-12-04 21:24:00 följande:
    Tråden var väl ingen tävlan i elände, utan man ska berätta vilket ens största bekymmer är idag. Jag tycker att det är  underbart att det finns människor vars största bekymmer just nu är en finne eller ett borttappat örhänge. Det betyder ju att de nog har ganska bekymmersfria liv just nu och det tycker jag är jättehärligt! 
    ja, det tycker jag med, att det inte är en tävlan i elände, och att det är härligt att det finns dom som har så "små" bekymmer; och att inte alla har gigantiska. Men då måste man också få skratta ibland... Sen kan jag känna, som någon annan i tråden skrev, att vi alla egentligen har gigantiska problem, i och med hur det ser ut i världen, när det gäller miljön och krigen som pågår och människor som svälter och dör. Men det är ju en "annan sorts" problem kanske.
  • Anonym

    Att jag håller på att få munsår... Sitter med Anti på och tittar på Våra Bästa År ^^

  • Anonym
    Biinzan skrev 2011-12-05 10:49:52 följande:
    En del har kanske större bekymmer än vad som skrivs i denna tråd. Som är alldeles för privat för att kunna skrivas ut här.
    ja, självklart. Och dom skrattar man INTE åt. ..är skönt att få skratta åt dom som är mindre allvarliga. (personligen har jag stora problem, och väljer att skriva om dom, när det behövs, för att orka med, och väljer att skriva om dom små å lära mig att skratta åt dom, så att livet ska bli uthärdligt)

    idag har jag ett stort problem: fått diagnosen PTSD efter våldtäksförsöket, men får inget läkarintyg, trots 8 samtal nu för att påminna läkaren om att skriva och skicka det.. (men har till den 20e på mig, sa den SNÄLLA handläggaren på FK.. *uppånervändavärlden på nått vis med snälla FK handläggare) ...vet inte om det är bäst att ringa varje dag, eller varannan, om dom blir arga för att jag tjatar, eller om jag ska ligga på.. (och jag orkar inte bara ligga ner å vänta, för mår SKIT av att inte få besked)

    Sen har jag problemet att jag inte vet vad jag ska göra åt min sabla hår... (dödsless, men inte råd med frisör) ...se där.. ett problem att skratta åt!   (för hallå.. jag HÅR, liksom, är fysiskt frisk i stort sett; så då kan jag vara tacksam för att jag ens har RÅD att ha ett problem med mitt hår; och inte som det cancersjuka barn jag såg idag saknar hår att oroa mig för..)
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-12-05 11:02:57 följande:
    Att jag håller på att få munsår... Sitter med Anti på och tittar på Våra Bästa År ^^
    pröva att frysa ner det; dvs ta nått fruset å tryck mot.. kan fungera lite om det inte slagit ut till blåsor än.   (en som får äta tabletter mot osedvanligt aggressiv herpes)
  • Anonym
    Videli skrev 2011-12-05 11:29:54 följande:
    Och jag är sjukskriven och inte vill vara det.

    Ibland är hela världen upp o ner.
      Nä, jag vill inte heller vara sjukskriven, men jag fixar inte att vara ute bland folk, så kan inte jobba. Så MÅSTE få sjukintyg, annars är det kronofogden nästa..

    Men visst suger det. Att vara hemma med. Men kan man inte "stå på benen" så kan man inte.
  • Anonym
    Biinzan skrev 2011-12-05 12:01:36 följande:
    Ajdå :( Hoppas du får ett läkarintyg! Måste kännas jättejobbigt att ha det så.

    Du hittar nog på nåt med ditt hår ska du se =) När jag är som tröttast på mitt hår så slänger jag upp det i en toffs tills jag orkar ta tag i det igen ;P Ibland vill jag bara raka av mig allt, haha.

    Jag har också svåra bekymmer som är tusen gånger värre än ett borttappat örhänge liksom.. Men det vill jag inte gå in på ,det är för jobbigt.
    fröken toffs är nog mitt mellannamn.. har jag typ jämt.. är nog lite inne på det där "raka av det" stadiet.. tur jag inte äger nån rakapparat då.. Kram!
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-12-05 11:22:30 följande:
    pröva att frysa ner det; dvs ta nått fruset å tryck mot.. kan fungera lite om det inte slagit ut till blåsor än.   (en som får äta tabletter mot osedvanligt aggressiv herpes)
    Jaså? Ja men Anti funkar också bra om det inte slagit ut än :p Brukar köra med vanlig vodka annars som torkar ut innan det blivit något. Får panik när det börjar sticka och river lägenheten i jakt på anti för om det hinner slå ut så är det kört sen.. 

    Jaså? Vad innebär det? Låter otrevligt! :O 
Svar på tråden Vad är ditt största bekymmer idag?