• Anonym

    Vad är ditt största bekymmer idag?

    Anonym (ledssen....) skrev 2011-12-01 16:47:52 följande:
    1. att min son mår dåligt i skolan och fått 3 diagnoser
    2. maken hotar om skilsmässa varannan dag och älskar en högt nästa dag och är depprimerad
    3. att vi ligger efter i räkningar, har knappt mat pengar och bor trångt.
    4. har en mamma som mår dåligt och ringer fler ggr om dagen och är helt beroende av mig och på det ligger d mkt svek och sorg så d blir svårt att finnas där för henne
    5. har förlorat en del vänner
    6. drogsug som jag för nuvarande kämpar dagligen med
    7. ett förflutet som tränger sig på och gör ont att minnas
    8. panik ångest attacker som kommer o går
    9. att jag inte har utbildning och åren går, dock försöker jag ta tag i det nu..
    10. pluss allt detta så har vi det vanliga stress, matlagning, tappar hår, finnig hy, stökigt hemma, vika tvätt, plugga, diska, och få in lek med barnen, läsa böcker o måla lite, bada barnen...och här sitter jag på fl och tar min tid :S och så min döds ångest med livsfrågor på det " existerar ett jag" etc etc....och känslor av att jag inte är en bra stabil trygg mamma och HUR blir jag det??!!
    försöker se det bra jag gör : går hos kurator, går på möten ang missbruk, möten m skolan ang min son, pluggar och kämpar för att få utbildning o sedan jobb...försöker vårda relationer även dom smärtsamma!  äsh detta är livet! bara ta en dag i taget, nu ska jag laga mat och bada barnen och se vad jag hinner med sen :) ha det bra! från fövirrade mig ;) 
    hoppas du lyckas med att TA EN DAG I TAGET och reda ut det jobbigaste. Spontant funderar jag på om den där karln du har egentligen är något du borde vara rädd att förlora; eller BEHÖVA bli av med. (ursäkta om jag är brysk; men låter som om det räcker med dom andra bekymrena)

    Hoppas du klarar din drogfrihet, är väl den viktigaste av allt ändå. VÄCK med allt som hotar den. Och STARKT av dig att ha tagit tag i den!  
  • Anonym
    Anonym (zzzxxx) skrev 2011-12-01 19:59:42 följande:
    Mina bekymmer försvann plötsligt när jag läste igenom endel trådar. Många som har ett rent helvete  just nu . jag vill säga till er alla att det löser sig till slut-.
    sen alla med små gnälliga problem som är lättlösta om man tänker till lite och inte stör sig på allr.
    mina egna problem är "BARA# att min son sitter häktad för något han inte gjort,!!!!!!
    för att så många nu i samhället tror att det är så lätt att bara anmäla honom osv..ofta hör man gör en anmälan osv. ok visst ska man göra det om det verkligen är illa men för helvet inte för minsta lilla skitsak,
    min son sitter inne, men det finns för f-n inga bevis mot honom, mer än vad tjejen säger. nu är det i alla fall på väg till högsta domstolen.
    Det bästa av allt elände är att vi har fått ännu finare kontakt + stort stöd från många håll + vi vet vilka vi kan lita på och räkna med som ställer upp till 100 procent.
    är du säker på att din son är oskyldig? (förstår att man som mamma alltid vill tro sin son om det allra bästa; men tror få förövares föräldrar tror på offret; och bara för att det är ord mot ord, behöver ju inte betyda att det inte är sant)
  • Anonym

    Min mamma försökte ta livet av sig i förrgår. Nu ligger hon inlagd på psyk och idag såg jag att hon inte betalt sin hyra och hon hade inte ett öre kvar på kontot... Så fick skrapa ihop pengar från mitt eget konto. Nu hoppas jag bara att vi klarar oss själva på det vi har kvar...

  • Anonym

    Att min snart ettårige son ska opereras på måndag... Jag funderar på hur det ska gå att inte ge honom mat innan operationen och hur det kommer att kännas när han sövs. Oroar mig inte så mycket för själva ingreppet.

  • Anonym
    Anonym (ledssen....) skrev 2011-12-01 20:34:15 följande:
    ja jag vet mannen är inte den bästa, han är bra på många sett och kan vara fin men d dåliga tar över och han knäcker mig, saken är den att ibland känner jag mig jätte stark och nu får d vara nog men då kommer rädda jag fram och mitt hjärta slits itur, han var min räddare! räddade mig från missbruket och han blev mitt allt min familj och trygghet och vi fick barn...men han vill inte att jag utvecklas och blir en stark kvinna för då känner inte han sig behövd så därför knäcker han mig och sårar mig för att få mig svag igen..förlåt detta blir långt! dom flesta av mina vänner har sagt i flera flera år att jag måste lämna och nånstanns vet jag ju det...det där jäkla beroendet efter honom och rädslor! ja det är mkt problem åt alla håll, och som du säger drogfriheten är viktigast annars kommer jag förlora mina barn så den är prio 1, tack för dina ord!
    I know the feeling! Och problemet.. och kanske han inte vill växa ikapp med dig, eller orkar med att förändras. Men kanske han gör det. Ett boktips: "kvinnors vrede"; den är suverän och har hjälpt mig mkt i hur man hanterar konflikter och sätter gränser i relationer, på ett sätt som är kärleksfullt. VARM KRAM!
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-12-01 22:07:04 följande:
    Att jag har cancer. Det är rätt trist
    tack för att du gav mig perspektiv på mina egna problem! *kram*
  • Anonym

    att FL är beroendeframkallande fast man får ont i magen av många av inläggen

  • Anonym

    Hur jag ska klara av 7 dagar till på jobbet utan en dag ledig med detta hemska gravidillamåendet och min onda hals =/

Svar på tråden Vad är ditt största bekymmer idag?