• eulalian

    Vad är ditt största bekymmer idag?

    Som sagt... Vad är ditt största bekymmer idag?

    Jag har en finne på hakan! 

  • Svar på tråden Vad är ditt största bekymmer idag?
  • Anonym (Kattägar´n)

    Imorgon ska katten streriliseras och chippas och vaccineras och jag upptäckte att maken nästan tömt kontot (betalat räkningar) så vi har 700 kr (det kostar 1500) på våra konton, vilket känns "sådär" kul. Men vi ska skramla här hemma så kanske vi får ihop det som fattas...annars får vi väl strunta i någon del av det hela, men å, vilket trist problem (framför allt att vara pank redan nu i synnerhet då det är jul, observera att jag kan köpa mat med mitt konsumkort så no worry över mat!)

  • Anonym (annan anonym)
    etc skrev 2011-11-30 16:52:45 följande:
    Men visst får du väl ha mer än en påse? Bara det att i en påse får du bara ha 5x100ml.
    Nej, tyvärr får man bara ha en enliters påse med sig. Men i den får man proppa hur mycket som får plats, så länge varje grej inte överstiger 100ml.
  • Anonym (Gravid)

    Att jag är gravid i v.14 och fick en störtblödning häromdagen så nu är jag soff/sängliggande hela dagarna.
    Idag har jag dessutom fått sammandragningar så fort jag är uppe och rör på mig.
    Men bebisen mår bra, tappen är stäng och lång så än finns det hopp!

  • Runguska

    Att föräldradagarna snart är slut, kön till förskolan lång och ingen anställning finns att sikta. Dessutom "får" jag inte skriva in mig på arbetsförmedlingen för att jobba de få timmar jag skulle kunna förrän sonen är 1 tydligen. Men ja, ja vi får försöka skriva över dagar från min man till mig, synd bara att han inte ska kunna vara hemma med barnen. (Eftersom han har anställning och jag inte är det inget alternativ att han är hemma nu, då hans fp inte skulle baseras på lönen riktigt än)

  • knisse
    Tant Green skrev 2011-11-30 15:35:45 följande:
    Att jag väldigt gärna vill flyga med bara handbagage på måndag men inte fattar hur jag ska få ner allt (tandkräm, roll-on, hudkräm, schampo, balsam, underlagskräm, hårmousse, hårklet, ansiktsvatten, läppglans, mascara, nässpray...) i en 1-literspåse. Trots alla småförpackningar inser jag att jag måste lämna något hemma, men vad... ?? (det kanske får bli incheckning i alla fall...)
    du gör som alla andra dödliga köper shampo, balsam och tankräm pa plats.
    Ibland snavar människorna över en sanning, men de flesta reser sig och skyndar vidare som om ingenting hade hänt.
  • Archandra

    Att jag har en elev som inte klarar att tygla sina aggressioner. Idag sparkade han in en dörr och ett skåp för att han blev arg på mig. Men man får väl vara glad för det lilla... Han sparkade ju inte på mig i alla fall!

  • Josefiine

    Oroar mig som fan över att jag kommer spy som en stucken gris hela dagen i morgon

Svar på tråden Vad är ditt största bekymmer idag?