• Anonym

    Vad är ditt största bekymmer idag?

    Att jag måste hitta ett sätt att få i mig järntabletterna.

  • Anonym

    Att min pappa står i valet om att göra en hjärn-operation. Det är 50% chans att han överlever om han gör det. Och 50 % chans att han inte överlever om han inte gör den.

  • Anonym

    Usch vad många ni är som har jättetunga bekymmer i livet. Och nu inför jul och allt. Önskar att jag kunde vara en god fe och susa förbi och vifta med ett trollspö för att ta bort allt. 

    Stora styrkekramar till er alla. Människor är verkligen beundransvärda som orkar kämpa på vad som än händer.  

  • Anonym

    Min chef har inte betalat ut min lön så jag är råpank så denna månaden har min och sambons ekonomi totalhavererat så det blir inte fina julklappar till barnen + att min sgi riskeras att nollas och vi ska ha barn om 3månader.. 
     

  • Anonym
    Anonym (ingen kanondag) skrev 2011-12-01 09:50:05 följande:
    -konstaterade just att jag fått kondylom
    Kondylom är väldigt vanligt och förhoppningsvis slipper du framtida besvär. Jag kommer ihåg hur jobbigt det kändes när jag upptäckte vårtorna, men de försvann av sig själv och har aldrig kommit tillbaka, inte ens när jag var gravid. Det var 7 år sen. Förstår att det känns tungt men det ordnar sig!
  • Anonym

    Just idag så tror jag att det faktum att min tvåmånaders bebis har en inbyggd sensor som talar om för henne när jag är mer än en meter ifrån henne, även när hon sover, och att hon aldrig somnar ngn annanstans än vid bröstet är mina största problem. Långsiktigt så behöver jag ett annat jobb med fler och bättre timmar och min sambo en fast anställning, gärna där han har kontrakt nu.

  • Anonym

    Att jag måste fixa ekonomin, den är körd i botten men så länge jag inte får en fast tjänst på jobbet så kan jag inte göra mer än jag redan gör vilket är att lägga alla pengar på räkningar. Hoppas på att få tillfälle att diskutera en tjänst med chefen i årsskiftet för jag är deras största tillgång på området jag jobbar inom och har varit där i 1,5 år nu.

    Ett annat problem är min psykiska hälsa, gick nyligen igenom nåt jobbigt och har inte kunnat bearbeta utan jag kör på i hundra istället och blir helt stressad i skallen istället. 

  • Anonym

    Att jag borde samla kraft för att gå ut på en promenad i dag. =)
    Inte värre än så. Älskar dessa små bekymmer.

  • Anonym

    Att jag fick svar på mitt cellprov, cellförändringar som på sikt kan leda till cancer :(

Svar på tråden Vad är ditt största bekymmer idag?