• Kische

    Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent

    Jag blev med barn fast min man använde kondom, ja hur det nu gick till Skäms men vi var väl inte så noga. Alltihop kändes overkligt och jag var orolig att något skulle hända bebisen så vi bestämde att vi inte skulle berätta det för någon förrän efter första UL, vecka 18.
    Jag köpte därför ingenting. När min mamma fick höra "nyheten" tvingade hon mig i princip att få vara med och betala för en vagn (för som hon uttryckte det "någonstans måste ju bebisen sova?!) och lite grejer på apoteket och kläder fick vi ärva massor men de låg i ouppackade kartonger tills vi kom hem från BB.
    Jag gick in i en leksaksaffär när min dotter var så stor att hon rumlade runt som värst i magen, då kändes det som att det var på riktigt, och tittade ut en rosa plyshhund med rosa hjärtan (världens tjejigaste grej men vi hade fått reda på att det var en flicka) men vågade fortfarande inte köpa något. Första promenaden med barnvagnen några veckor senare så fick min dotter sitt första gosedjur av mig, en då något mindre orolig mamma Glad.

Svar på tråden Vad var det första du köpte till ditt barn? Vinn bra paket från PhilipsAvent