• Moa Li

    bildtråd för oss med bf juni-12

    Lillflisa: Uh, vad konstigt. Jag har märkt att livmodern kan flytta runt lite. Ibland är den långt fram eller långt upp, ibland känner jag den knappt. Kan kan den flytta runt så mycket?

  • Moa Li

    Lillflisa: Jag är i v.15 också och kan känna livmodern tydligt. Ibland är den högt och långt fram,  nästan uppe vid naveln och ibland lågt, nästan nere i beckenet. Påmorgonen (eller efter orgasm) är livmodern stenhård. 90% säker på att det är livmodern.

    Skulle ju vara spännande att få svar. Kan du inte maila bilden till en barnmorska. Jag blir nyfiken. Kroppen är bra spännande.

    Kram Moa Li

  • Moa Li

    Lillflisa: hehe, jag har tänkte på din mage när jag vaknade imorse. Men du "måste" ju maila en barnmorska, så "vi" får svar, hehe. Jag är nyfiken på hur det funkar. Vad kan det annars vara om det inte är livmodern? Så mycket lustigt och fantastiskt man får lära sig som gravid. Spännande varje dag.

  • Moa Li

    Lillflisa: Jo, men nu är jag nästan säker på att det är livmodern... hehe. Jag har också klämt och känt på magen på morgonen. Imorse kände jag den inte alls, långt ner mot blygdbenet. Men innan jag gick upp låg den högt upp mot naveln, på vänster sida - likt din bild. När jag "drog undan fläsket" lite så stack den ut sådär. Funderade på om det var urinblåsan - men tror ändå det är livmodern, så den var hård. När jag står upp ligger den på rätt plats, men när jag ligger så flyttar den runt, vid olika tider.

    Kollade mitt gravverktyg och är snart i vecka 16 :) Snart jullov! ska bli så skönt att vara lite ledig. Go mat och slappa dagar.

    kram Moa Li 

  • Moa Li

    Jag ska på SPA över nyår och har letat ny bikiini. Huah. Ser ju mest riktigt fet ut, men som min man lugnade min i morse med att det är ett "övergående tillstånd". 

    Den nya bikiniöverdelen sitter galant, mer fyllig än tidigare. Men underddelen sitter gräsligt. Ska ta med en strandkjol till. Men skönt ska det bli!

    Jag ligger och känner efter på morgonen, men ännu ingen tydlig aktivitet i magen. Början av v. 17 nu och första barnet. Närmsta veckorna sk bli spännande.

    kram och gott nytt år!         

  • Moa Li

    LillaFlisa: Myyys!

    ...sitter uppe mitt i natten och äter ost, hahaha. Kunde inte sova och magen kurrade. Har ätit en macka också och en skvätt nyponsoppa, men blev en hel del skivor ost.

  • Moa Li

    IdaElin: v. 25 känns så tidigt, men allt gick bra? Betyder det att din bebis/barn mår bra?

    Jag är i v. 20 nu och har precis börjat känna bebisens sparkar lite varje dag

  • Moa Li

    Vi var också på ultraljud och gjorde en organscanning. Hur coolt som heslt att få se alla fingrar, tår och barnmorskan berättade var hon kollade på. Ville inte se om det var en tjej eller kille, men ville samtidigt inte vända bort blicken. Såg ut som en flicka på en bild och som en pojke på en annan, så 50-50% :)

  • Moa Li

    Hej

    Jag har inte fotat någon magbild, men vi har köpt en barnvagn nu i veckan. Blev en begagnad Emmaljunga City. 2000 pix. Rullar fint.



    Glad
  • Moa Li
    IdaElinLivia040611 skrev 2012-01-28 19:58:11 följande:
    Fin...å billig. Bästa kombinationen ju Glad
    Ja, hoppas den fortsätter rulla så länge vi behöver den så är det lugnt. annars inga stora pengar.

    Jag har köpt ett gulligt gult trikåtyg med bruna apor i 70-talsstil som jag tänkte sy ett babynest av. Kul med små projekt redan nu. Cool
  • Moa Li

    Hej

    jag fick se bilder på min mammas mage från när hon väntade mig och från när hon väntade min bror. Magarna var verkligen exakt likadana!

  • Moa Li

    Emelie: Oj, ja, man undrar ju hur magen ska kunna växa ända fram till sommaren Cool

  • Moa Li


    Första bilden på babismagen blev nu i v. 40. Beräknad förlossning på måndag 11 juni Solig
  • Moa Li
    Speedofsound skrev 2012-06-14 11:35:10 följande:
    BF idag! Inga känningar what so ever, men hoppas ändå på bebis till helgen och att det blir sista bilden! :)

     


    Samma här! Hade BF i måndags, men inga tecken på bebis än. Färgat håret, städat lägenheten och att tvätta fönster är nästa projekt. Vilat massor, så nu är jag rastlös istället :)

    Lycka till! Hoppas på bebisar till helgen
  • Moa Li
    IdaElinLivia040611 skrev 2012-06-18 16:15:39 följande:
    Vår finis Luca Hjärta 3250 gram 51 cm 39+3 Hjärta

     


    Hihi, sötnos. Vad arg han ser ut Cool Cooling
Svar på tråden bildtråd för oss med bf juni-12