• Anonym

    Jag vill adoptera bort barnet

    Anonym (jaha??) skrev 2011-12-09 20:59:46 följande:
    varför vill du adoptera bort ditt barn? ditt eget kött och blod? det finns hjälp att få i samhället så att du inte behöver göra det.
    Men nu vill hon ju uppenbarligen det och hon säger att det finns anledningar. Varför har vi inte med att göra och TS efterfågar inte åsikter om hennes beslut. 

    TS, som andra redan har sagt så är det till socialtjänsten i din kommun du ska kontakta. Det finns massor av godkända föräldrar som väntar och längtar!

    Lycka till! 
  • Anonym
    Anonym (AnnorlundaMamman) skrev 2011-12-09 21:29:25 följande:
    För att jag vill ge mitt barn det bästa. Vad h*n förtjänar. Men det kan andra göra bättre än vad jag kan..
    För att du väntar en pojke och inte en flicka? 
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-12-09 21:32:25 följande:
    För att du väntar en pojke och inte en flicka? 
    Vart kom det där ifrån?

    En person som känner med sig att de inte kan ge sitt barn det barnet behöver fattar väl ett jättebra beslut i att låta barnet få föräldrar som vill och kan göra det istället. Ansvarsfullt och säkerligen inte lätt beslut.
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-12-09 21:35:27 följande:
    Vart kom det där ifrån?

    En person som känner med sig att de inte kan ge sitt barn det barnet behöver fattar väl ett jättebra beslut i att låta barnet få föräldrar som vill och kan göra det istället. Ansvarsfullt och säkerligen inte lätt beslut.
    Det var faktiskt inte elakt menat. Det var en fråga delvis pga av alla miljoner trådar här där mammor väntar oönskade gossebarn och för att ts skrev h*n. 
  • Anonym
    irruz skrev 2011-12-09 21:55:01 följande:
    TS kanske inte vet vad det är för kön o därför väljer att skriva h*n, varför måste man alltid anta det värsta!??? det lät väldigt fult o elakt menat, o om det inte var menat så, varför vara anonym..? usch så osmakliga folk är!!

    TS, du gör en jättejättefin sak!!! lycka till!!!! Hjärta 
    Nu skrev jag inte det du svarade på men jag skriver ändå. Jag tror inte att medlemmen menade något elakt utan att det var en fråga med tanke på att i stort sett alla trådar på fl om barns kön är om just oönskade pojkar. Jag tror att det var en fråga, sedan behöver inte ts svara på den om hon inte vill, det är ju du som gör frågan större än vad den behöver vara. Och om du anser att det är osmakligt att vara anonym så skriv gärna ut ditt namn och nummer, eller be ts att göra det eller de andra som svarat anonymt. 

    Strunt samma. Ts. Jag hoppas att det går bra för dig och att du hittar de svaren du behöver{#emotions_dlg.flower} 
  • Anonym
    Sensitive skrev 2011-12-09 22:26:34 följande:
    Ts, det du gör är väldigt starkt av dig och sen kommer vissa att spy galla över dig och ditt val men det är bara att skita såna människor och inte ens svara på deras kommentarer.

    Lycka till :) 
  • Anonym

    All respekt till dig TS. Det är inget lätt val du gör och några i tråden oroar sig säkert för dig och undrar om du gör valet på grunder som är oföränderliga eller om du gör det för att du mår dåligt just nu och skulle kunna både ångra dig och bli en god förälder längre fram. Ett aktivt val att adoptera bort ett barn tyder på hög kärlek till barnet, oavsett. Jag tror i o f s att det i socialförvaltningen som får handha ditt ärende finns full kompetens att bedöma detta och hjälpa dig och barnet på rätt sätt, till adoption eller annat. Lycka till, oegoistiska fantastiska mamma.

  • Anonym

    Jag kan iofs säga att jag lever med en man som inte ville ha egna barn pga hans egen uppväxt och rädslan att inte kunna vara en bra pappa. Och jag kan också säga att han blivit en bra pappa, men även att spåren visar sig emellanåt.

  • Anonym

    Spåren visar sig tex som att han ger dem mycket större egenansvar än vad jag gör, och ibland för mycket, helt utan att själv se det, men eftersom jag finns, som var rätt curlad som liten och har den sidan med mig blir det ändå delvis positivt. Han själv överlevde nog mer av tur än av uppsyn som liten. Han möter inte heller alltid upp dem känslomässigt utan har en tendens att vara hård mot dem och inte se vad de söker. Problemet är framförallt att han ser det inte. Förstår inte riktigt behovet säkert för att hans eget behov är så tidigt åsidosatt så han inte förstår det riktigt. Detta är jag mest oroad för. Men som sagt vi är två föräldrar och han tillför något genom sin bakgrund som jag inte har. Svårt är även att vara så olika. Hade gärna sett att han jobbade mer med sig själv än bara på egen hand, då tror jag det verkligen skulle tillföra mer än det var ett problem. 

Svar på tråden Jag vill adoptera bort barnet