Inlägg från: Merima |Visa alla inlägg
  • Merima

    Jag tror inte heller att Judith blev tagen av zombies ,någon måste ha tagit upp henne från stolen.Och blodet är antingen blod från personen som tog Judith eller från zombies som har kladdat på den efteråt,men varför skulle de bry sig om en tom stol. Ja det skulle ju ha varit smart att ha diskuterat om en uppsamlingsplats om gruppen blir splittrad. Men Michonne har ju funnit  Rick och Carl så det är ju bra .Och jag vill också att Carol kommer tillbaka,men hon kommer väl dyka upp senare säkert på något sätt. 

  • Merima

    Du ser att jag har skrivit sidan där jag har tittat på WD, här högre upp,annars kan du se den där om du vill.Det är free online.Du kan se alla avsnitten där och varje söndag kommer ett nytt. Avsnitt 10 där får man reda på svaret.

  • Merima

    Ni som kollar på Watch32.com free online ,kan se avsnitt 11 senare där  idag :) De är typ två avsnitt före där från det de visar här i Sverige från kanal9. :)

  • Merima

    Nu har man sett avsnitt 11 också,man vill bara se mer.Men får lugnt vänta till nästa söndag. Sååå spännande!
    Fyra grupper att följa nu :
    Grupp Glenn
    Grupp Rick 
    Grupp Daryl  (eller de är ju bara två)
    Grupp Carol

  • Merima
    spirituality skrev 2014-02-25 11:07:58 följande:
    ...och Maggies grupp :)
    Ja just ja ,den glömde jag !Så då är det ju fem grupper allt som alltFlört.
  • Merima

    Idag funkade äntligen Watch32 igen,så nu har jag sett avsnitt 12. Och ikväll ska avsnitt 13 komma Flört

  • Merima

    Jag kollar avsnitten nu på dreamfilm.se eftersom watch inte hade lagt ut den på sin sida. Sen är det ju textat på dreamfilm  som är bra ,om man missar lite vad som sägs.Men man får vänta till tisdag eftermiddag när den visas där .

  • Merima

    Har beställt de tre första serietidningarna,ska bli intressant och se hur mycket som skiljer från tv-serien. Och sen hur det är tecknat också. 
    Jag tänkte också samma att rummet med ljusen var där de la sakerna från de döda,och sen kanske har någon slags ritual där.
    Hur länge får man vänta nu då,vet nån?

  • Merima

    Alltså serietidningarna är ju jättebra fast de skiljer från tv filmen,det är lite som att tänka vad skulle ha hänt om det var på ett lite annorlunda sätt,och det får man då via serietidningarna.
    Helt  Ok att läsa fast man tittar på tv versionen .De är verkligen bra tecknat och man vill bara veta vad som ska hända härnäst.
    Har precis läst bok volym 7 ( Lugnet före...)  Jag köper de från bokus.com  Där de har både på svenska och
    engelska. Rekommenderar starkt för de som gillar postapokalyptiska berättelser.Glad
    Och det är ju bra att serien finns som tecknat då kan man läsa de tills Tv serien börjar igen.

  • Merima

    "Fear the Walking dead" är skriven av Robert Kirkman ,han som har skrivit om Walking Dead ,skrev serie böckerna om WD, och tv-spelet. Så jag kan bara rekommendera denna serie ,den är bra.

Svar på tråden The Walking Dead: OBS! Spoilers kan förekomma