• Adnil76

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej!

    En till som försökt länge. Sen juni närmare bestämt. Har en relativt kort menscykel (25 dagar) så jag tror vi hunnit med nån mer gång än antalet månader vi försökt.

    Har efter de månader som gått fått stenkoll på min cykel och alla känningar jag har inför ÄL resp. mens. Därför vet jag i princip att jag inte är gravid redan nån vecka innan mensen kommer. Vet t.ex. att jag har mycket flytningar veckan innan mens, men att de avtar någon dag före. Vet även att jag på dag 22-23 mår lite illa och har molvärk. Så det hetsar jag inte upp mig över längre. ÄL-stegring sker alltid på dag 11 Så jag har slutat med stickor. Är med andra ord löjligt regelbunden... 

    Det jag hoppas på nu är således mer handfasta känningar, som ömma bröst, mörka bröstvårtor och kissnödighet. Det var mina första tecken vid förra graviditeten.

    BIM 23:e jan. Heja heja! :) ... till mig och er andra!

  • Adnil76

    BIM -5 idag. Inga som helst symtom. Bara precis som det brukar vara innan mens.

    Beträffande taktik så har vi sex tre dagar innan och två dagar efter ÄL, i den mån vi pallar. På slutet är vi sjukt opeppade båda två.

  • Adnil76

    Negativt test idag på BIM-4. Känns som vanligt innan mens. Nästa månad ska vi byta taktik och "ligga i" lite senare än vi brukar. Blir vårat åttonde eller nionde försök. Har tappat räkningen...

  • Adnil76

    Grattis Kravmärkt!

    Själv är jag dunderförkyld och synnerligen ickegravid. BIM imorgon men har redan testat neg två dagar i rad och känner ju min kropp så väl vid det här laget att jag är säker på att det inte växer nåt i den.

    Tycker man kan berätta hur tidigt eller sent man vill. Jag kan inte hålla tyst så min förra grav outade jag i v7. En kompis som fått upprepade sena missfall berättade först i v20 trots stor mage och att alla "visste". Så kan det va. :)

  • Adnil76

    Hej!

    Nu börjar jag bli lite skakig här borta... Jag tog ju test på BIM -4 och BIM -3 på morgonen och ett på kvällen på BIM -2. Sen tog testen slut. Jag brukar be sambon gömma testen när det närmar sig mens eftersom jag vet att jag är en "testoholic", men nu hade han missat det. Därav tok-testandet. ;)

    Nu är jag på BIM +1 och ännu ingen mens i sikte. När jag tittar bakåt har min mens aldrig kommit senare än dag 26 sedan jag började håla koll i juli. Och nu är jag alltså på dag 27!? Jag har inga gravvo-symtom what so ever och och vill egentligen inte få upp något hopp med tanke på de negativa testen, men man är ju inte mer än människa... 

  • Adnil76

    Tack, nu känns det bättre. :) Behövde lite pepp bara. Sambon är på jourapoteket nu och köper test. Om mensen inte kommer ikväll eller inatt så testar vi imorgon bitti, dvs BIM +2.

  • Adnil76

    Tack för pepp! Sorry för "fiskandet" tidigare. :( Ibland blir man så stissig bara. Nu ska jag se på film och försöka att inte gå på toa o kolla hela tiden eller känna efter om jag har begynnande mensvärk.

  • Adnil76

    Vad gäller kort lutealfas så pratade jag med min gyn om detdär då jag har en väldigt kort cykel och han sa att det var lugnt i mitt fall då min ÄL kommer så tidigt att det inte är nån fara. Har 25-dagars cykel och får alltid stegring med ÄL-tester på dag 11.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus