• Stora My

    Vi som försökt ett tag utan plus

    chleome: Att få komma på utredning är ju bra, se hur allt ser ut, osv. Bättre att veta och om det behövs lite hjälp på traven skulle jag testa extra hormoner för ett syskon.

    Här har vi försökt i 8 månader för ett sykon. Ibland är tajmingen inte riktigt på vår sida och det blir bara mys en eller två dagar. Känner mig lite frustrerad men samtidigt är det ju ingen idé att stressa upp sig. Vet sen tidigare att det tar tid innan det tar sig men varje månad hoppas man ju. Idag kom mensen så ingen bebis 2012 för oss.

  • Stora My

    Jag har blivit riktigt förkyld. Inte så man direkt är sugen på mys då, fast som tur är det inte dax för äl-dagarna förrän nästa vecka så jag hinner kurera mig. Ha Ha. Ja lite sjukt men det är ju så man tänker i bebisverkstan. Det blir 9:e försöket för oss, håller tummarna det blir nu.

  • Stora My
    barreliten skrev 2012-04-05 08:13:58 följande:
    En liten fråga till er, undrar om nån kännt samma sak.
    Jag hade ÄL i fredags jag har haft lite molvärk i magen sedan i måndags men igår började jag även känna som ett litet tryck vid högra äggstocken. Det känns som att jag har mensvärk och ÄL-värk på samma gång typ...
    Nån annan som kännt så?  
    Så brukar jag ha vid äl.
  • Stora My

    Jag vet inte men det är ju bra ta multivitamin som innehåller järn och folsyra och man vill/är gravid så det är ju viktigt på något sätt. Bra mamma0702 att du fick reda på järnbristen och nu kan fylla på förråden igen.

  • Stora My
    Josefinasfina: Jag tycker det var bra du sa det. Dels för att nu slipper ni kanske en massa frågor framöver och personen kanske fick en tankeställare samt att som SiriSue sa man får lätta sin ryggsäck lite. Ciccie86: Tycker det var bra ni berättade det för svärfar, så han förstår vad ni går igenom.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus