• otålig

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej. Följer er tråd men klarar inte alltid av att skriva. Den där längtan vi alla går och bär på tar andan ur mig och alla runtomkring mig bara blir gravida och föder barn på löpande band vilket gör mig så otroligt ledsen och besviken.. Särskilt med skammen över att inte enbart vara glad för deras skull. Förlåt för rörigt inlägg. Ville eg bara säga att jag följer er och håller tummarna för er alla, men att jag inte alltid orkar skriva.. Kram på er

  • otålig

    Hej tjejer! Följer er här men orkar inte alltid skriva (ni förstår säkert hur det är).. Vi är inne på försök 12 och på bim-2 till4.. Alla vanliga snart-mens-symtom finns där så förhoppningen är borta om "sista chansen" och nu ställer jag in mig på utredning som börjar nästa vecka.. Håller tummarna att allt går fort och smidigt och att plusset kommer SNART! (det här tär så på en så man blir tokig, vill inte gå upp ur sängen vissa dagar (såhär i samband med mens särskilt) men men.. Det är väl bara attfortsätta kämpa. Lycka till alla ni där ute!

  • otålig

    vad mkt som händer i den här tråden just nu.. håller alla tummar och tår jag har för er allihop! imorgon är det en vecka kvar till första mötet för fertilitetsutredningen.. känns grymt jobbigt.. berättar ni sånt på ert jobb eller hur gör ni?

  • otålig

    tack för fint välkomnande tjejer! idag är det då alltså en vecka kvar till utredningsstart.. idag har jag BIM men ingen mens (men det har skiljt sig lite från cykel till cykel, mellan 26-29 dagar och jag känner att den är på gång.. eller har känt i några dagar så jag har inget hopp kvar om denna omgång.. :( sista "chansen" kändes det ju som, men jag vet ju att det kan bli många egna försök till innan ev hjälp beroende på vad utredningen nu visar..
    idag har jag mailat mina närmsta kollegor och informerat om läget (kunde inte säga öga mot öga för att jag vet att jag hade börjat gråta vilket jag inte ville) och de är så förstående och stöttande.. fick även höra från en kollega att hon själv kämpat (har inga barn) och ville liksom visa att jag inte är ensam. Åh vilka fina kollegor jag har.. hoppas nu att vi kan få hjälp så det händer nåt SNART :)
    och alla ni där ute med sambo-problem.. min är också väldigt tveksam och vill helst inte alls men han gör det för min/vår skull eftersom han så gärna vill, men jag vet att han inte gjort det om inte jag varit drivande då allt som har med vård att göra skrämmer slag på honom.. så jag hoppas nu att han inte "kommer på att han har huvudvärk" lagom till torsdag nästa vecka....
    kram till er alla som kämpar och gnetar varje dag, ni är fantastiska som stöttar alla här inne med sån värme och sådant engagemang.. 

  • otålig

    vi har precis försökt ett år.. men nej, måste man vänta ytterligare ett år för ev ivf eller så om inget "fel" hittas? Vi har haft vissa problem med utlösning/erektion här hemma sedan bebisverkstan startades, antagligen pga sex på "begäran" eller "schemalagt" eftersom man vill pricka in ägglossning, jag vet inte om det är en orsak till att man kan få hjälp snabbare? (händer alltså långt ifrån varje gång men har hänt någon gång när det varit "målsikte" så att säga... känns väldigt jobbigt för mig att veta hur jobbigt detta är för min sambo... (och såklart frustrerande just där och då för mig med... men även jag har haft problem att jag inte blir "våt" på "beställning" vilket också är frustrerande såklart...)

    Tack kära ni igen för fint välkomnande.. Har varit med i flera grupper och sen känt att jag måste pausa familjeliv för att fokusera på annat och försöka slappna av, men jag återvänder alltid av nån anledning .;) så himla skönt att ha några att ventilera sina tankar med, som förstår, som inte tröttnar när man drar samma ångestbeskrivning efter VARJE mens och som dessutom verkligen kan sätta sig in i ens situation.. oj vad långa inlägg jag skriver idag.. :) (skillnad att sitta vid datorn mot på telefonen.. :)

    {#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower} 

  • otålig

    igår eller idag har jag bim.. (sen i juni har cykeln varierat mellan 26-29 dagar men oftast 28) och jag har ju trott att den varit på väg hela tiden.. men den har inte dykt upp än.. åh vågar man ens hoppas liiite lite? i går kväll (troligen äl +ca10 (har kort lutealfas) fick jag en känsla av ett "knivhugg" långt ner i tjejmagen, nästan nere vid blygdbenet, gjorde ont så jag vred mig och knappt kunde hålla ögona på vägen, men sen försvann det på kanske 20 sekunder.... ingen aning om vad det var men som sagt.. vågar inte hoppas något då det känns precis som om mensen kommer var och varannan sekund..

  • otålig

    spännande med alla utredningar och kurer som pågår/ska påbörjas just nu i tråden..
    själv är jag på cd 30, sen i juni har mensen kommit på dag 26-29, innan dess, i våras var den ganska oregelbunden men då var det ju inte så längesen jag slutade med p-piller (nov förra året).
    Känns som mensen kommer hela tiden, svag molvärk emellan åt men inte hela tiden, inga ömma bröst, inget extra kissande så jag misstänker ju givetvis att den kommer, men är rädd att den drar ut på det typiskt för att vi ska på första utredningsmötet på torsdag och då får man inte ha mens (flyttade fram mötet från mån till tors för jag visste att jag "skulle" ha mens då..
    Men nu kan jag ju såklart inte låta bli att hoppas igen.. suck....
    En kompis masserade mina fötter igår och sa att jag var svullen på ett ställe som var typiskt när något pågick i livmodern (hade tydligen känt det på en annan kompis precis när hon blivit gravid men inte ännu visste om det..) och jag sa iaf att jag hade mens och hon sa att det troligen var därför då... men sanningen är ju att mensen inte kommit än.. fast det är ju snart dags så troligen är det därför, men klart ännu mer hopp tänds..

    inte har jag nåt gravtest hemma heller så jag kan test imorgon om den inte kommit...
     

  • otålig

    Dag 31, ingen mens i sikte. (BIM mellan 26-29).  Åh jäklarns. Ju mer tiden går desto mer hoppas man ju......!!! Desto värre kommer det bli när mensen väl kommer... men kan jag va gravid trots att jag ännu inte känt några symtom?? Har enbart lite lite molvärk som kommer ibland men försvinner lika snabbt typ..

    stegen: hade kunnat hjälpa dig... (är sjuksköterska ;) det kommer gå jättebra!

    Skit med mens, mamma0702... :(
    Ha en bra söndag alla fina tjejer! 

  • otålig

    Maramina: jag har beställt hem test från nätet. BORDE komma imorgon men kan ju bli även på tisdag.. Tänkte testa tis morgon om jag får dom imorgon och kan hålla mig.. ;)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus