Inlägg från: BabyBlues85 |Visa alla inlägg
  • BabyBlues85

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej! Glad

    Jag har slutat med p piller och mensen är tillbaka men inte helt regelbunden, har börjat testa med Äl-test och jag tog ett Äl-test den 7/1 och det blev direkt 2 st streck, men "test" strecket var lite ljusare än kontrollstrecket och när jag läster på broschyren står det att det är negativt om inte strecket är lika mörkt eller mörkare än K-strecket... datumet stämmer för när jag borde ha ä-lossning och har även haft lite känningar i magen. Testade 9/1 också och då blev det ett streck...vad tror ni? Äl lr inte?

    Ps: Testerna är från minipristester.se

  • BabyBlues85

    Ja den jävliga mensen kom igen...känns så himla trist! Snart har mensen varit tillbaka 1 år och vi vill ju klara detta själv som "alla" andra men det kanske inte blir så Rynkar på näsan Har börjar blogga lite så ni får gärna kika in där, hoppas ni får en fin helg!

    waitingforababy.blogg.se/

  • BabyBlues85

    Pratade nyss med en kvinna på fertilitetsmottagningen och hon skulle skicka hem papper och det lät som att blodprov och spermietest skulle göras hemma och lämnas in? Och när de är "kontrollerade" så bokas det en tid hos läkare,

    Är detta nytt och görs i vissa kommuner eller missuppfattade jag helt??

  • BabyBlues85
    Madelaiine skrev 2013-08-13 11:09:29 följande:
    Hej allihopa, 
    Har varit här och läst lite då och då men inte skrivit på ett tag men håller tummarna för er alla. 

    Nu har vi varit på vårat återbesök på Sophia hemmet. Och fick veta att allt är bra med oss. Min sambos spermier rör sig bra och allt ser bra ut hos mig. Har fina ägg och regelbunden mens och fin livmoder och två fina äggledare med fripassage. Så jag vill bara skrika rätt ut: "MEN VARFÖR I HELVETE FUNGERAR DET INTE DÅ? VARFÖR FÖRTJÄNAR INTE VI ATT BLI FÖRÄLDRAR? VARFÖR MÅSTE VI NU VARA INNE PÅ FÖRSÖK 22 OM ALLT ÄR SÅ BRA?" 

    Läkaren sa också att vi har alla förutsättningar att bli gravida och bla bla bla för att vi är så pass unga.. Och jag är så less på att höra det.. Vi kanske är unga, JA. och det är givetvis positivt men det betyder INTE att vi inte lider precis som någon som är äldre. Jag tycker också att det är suuuuper jobbigt varje månad och hatar när mensen jämnt kommer. Och tro det eller ej jag bor i ett samhälle där i stort sett alla mina vänner har barn också. Det är baby-boom. Har en tjejkompis som är ett år äldre än mig och fick för ett par dagar sedan sin tredje dotter. Har ett par andra som är inne på sin andra och en hel drös som precis fått sitt första eller är gravida. 

    Så nu ska vi prova på insemination, är tydligen 25 % som lyckas på 3 försök. Så hoppas verkligen på att det kan ge oss vårat mirakel tillslut. Börjar med pergotime på torsdag och slutar på måndag. Sen ska jag göra UL på onsdag och har jag fina ägg då så sker inseminationen på min födelsedag nästa fredag. Vore helt underbart om det lyckades, men känns som att det vore ju för bra för att vara sant så vågar inte hoppas för mycket. 

    Fick även höjd dos levaxin för att få ner mitt TSH-värde, det låg nu på runt 3. Men ska ligga under 2, gärna närmare 1. Så hoppas på att det regleras snart också. 

    Hoppas verkligen riktigt mycket just nu. Finns inte ens ord som kan beskriva hur lyckliga vi skulle bli om detta lyckades. Men vi har iaf bestämt oss för att ge det här ett försök men fungerar inte det så kommer vi att försöka själva i ett år och sedan ger vi oss på IVF-försök. Det verkar som sagt inte så kul med alla dessa hormonsprutor och vad det är så det väntar vi lite med och så har vi försökt bra länge då iaf och IVF känns verkligen som vår sista utväg som vi tar då. 
    Är inne på försök 13, pratade med fertilitetsmottagningen för första gången idag, är nervös och vill bara att det ska gå av sig själv! Men det verkar ju inte så... Lycka till till dig! {#emotions_dlg.flower}

    waitingforababy.blogg.se/
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus