Inlägg från: rasmusmamma2010 |Visa alla inlägg
  • rasmusmamma2010

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej tjejer! Går det bra om jag får hänga här med er? 

    Jag är 23 år, bor i Blekinge tillsammans med min sambo som också är 23 år. Vi har försökt bli gravida i 13 månader nu utan resultat. Vi har pratat lite om att påbörja en utredning, men jag vill ändå fortsätta försöka att vi gravid på egen hand ett tag till. 

    Jag fick positivt på äl.test igår, idag negativt, så förhoppningsvis så har jag äl snart. Vi myste igårkväll, så nu hoppas jag verkligen att vi lyckas pricka in ägglossningen, ja om jag ens får någon ägglossning överhuvudtaget förstås.. Tydligen så har min kropp en tendens att inte ge mig det varje månad.

    Hur länge har ni andra försökt? 


    Rasmus 251010 <3
  • rasmusmamma2010
    Pastell skrev 2012-10-30 14:35:07 följande:
    Välkommen! Självklart får du vara med här, det får alla! Solig

    Då är vi inne på ungefär samma tid, vi har försökt 12 månader utan resultat,fick mensen i förgår så ska börja på försök 13. Vi är under utredning och jag har haft problem med äl och pco äggstockar som nu ser normala ut igen efter viktnedgång. Får se vad som händer här näst, hoppas på att få börja äta pergotime.

    Kan förstå ni vill försöka lite själva, om du ändå tror du har äl osv. Men vänta inte för länge för köerna kan vara långa och själva utredningen tar ofta tid. Vi är inne på 6 månader snart och ännu inte kommit fram till behandling.
    Tack så mycket. Okej, kul att se att det inte bara är jag som har de problemen.
    Min läkare sa att utredningen bara skulle ta ca 3 veckor och jag får den i veckan efter att jag har ringt. En privatmottagning som endast bokar upp sina läkare en vecka i taget, för att slippa köer. Känns skönt att inte behöva stå i köer. Tycker så synd om par som blir tvungna att vänta i evigheter på att få en utredning. Men jag är rädd inför en utredning, för jag ska isåfall få göra bla en spolning av äggledarna och jag är livrädd för att det ska göra ont. Jag har en son sen tidigare och han "blev till" på första försöket vi använde ägglossningstest, så därför blev jag väldigt chockad när jag nu plötsligt hade PCOS äggstockar.
    Rasmus 251010 <3
  • rasmusmamma2010
    Är det normalt att ha ont, som typ mensverk, varje dag, i 8 dagar efter eventuell ägglossning, när man tagit Pergotime? Jag har aldrig haft såhär när jag ätit Pergotime innan, därför blir jag orolig. Är jätte öm i magen vid livmodern typ. Behöver jag oroa mig tro ni?
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus