• Jayt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Pastell, hur kommer det sig att ni fick vänta?
    Jag fattar att det är inte är hälsosamt att väga för mycket, jag mår ju själv inte bra eftersom jag har lagt på mig dess kilon men om allt funkar som det ska varför lägger läkarna så mycket fokus på det?

  • Jayt

    Nellin, det är helt normalt att du känner som du gör. 3 år är dubbel så lång tid som vi har hållt på och jag tycker det är jobbigt. Din styrka kommer komma tillbaka, när du och din kropp känner sig redo för det! Kram på dig!!

    Gozzan, det är som sagt långa köer så jag tycker att ni kan be om att få börja en utredning. Jag ångrar att jag inte tog tag i det tidigare för när det har gått ett år vill man träffa läkaren nu, på en gång.

    Otålig, jäkla skit mens!! Men jag kommer göra dig sällskap antingen i dag eller i morgon gissar jag på. Har ont i svanken och det moler i magen, dessutom har jag flytningar vilket jag brukar få innan mensen kommer.

    Dalo3a, stort grattis! Det är skönt att få höra solskenshistorier. Det skänker en lite kraft till att orka fortsätta. Önskar er lycka till!

  • Jayt

    Stegen, det är rätt inställning!!

    Jag har istället börjat säga, om jag blir mamma. Det känns inte lika självklart längre att man blir det, även om det nu är sagt att inget är fel på oss

  • Jayt

    Försöker: Skickar en stor cyberkram till dig! Men vilken jävla empatilös människa till klasskamrat du har! Och det hon säger är ren jäkla bullshit! Förstår verkligen inte hur man kan kläcka ur sig en sådan sak. Den klasskompisen kan skatta sig lycklig att jag inte var närvarande för hon hade fått sig en redig utskällning i såfall.
    Jag förstår att det känns sjukt tufft med 5 års kämpande men jag vill att du ska lova att inte tro på klasskompisena ord, det finns ingen som helst logik i det!
    Jag tror precis som Miap01 skrev, naturen tar bara en omväg. Kram på dig!!

    Själv sitter jag och väntar på mensen. I förrgår var jag säker på att den var på g och igår gick jag på toa för jag var hundra på att den hade börjat. Eftersom jag inte har ältestat denna månad vet jag inte hundra när bim än men om jag ska gå efter när brösten började ömma (börjar i regel en vecka innan bim) så kommer mensen på tisdag. Vill så gärna att den inte ska komma men är rätt säker på att den gör det,tyvärr!

  • Jayt

    Pastell, bim-5 blir det då va? 28 (bim) -5.

    Jag trodde också mensen skulle kommit under natten då jag hade molvärk i livmodern igår men icke, så får se om den kommer under dagen

  • Jayt

    Där satte min mens igång. Känns ok, man börjar liksom bli van. Hade ju inte trott annat heller men klart lite besviken blir man. Försök 17 gick åt skogen! Undra vilket försök det kommer ta sig på egentligen.

  • Jayt

    Kanske4a, det är sjukt konstigt att det ska ta sån tid. Jag minns inte riktigt, har ni barn sen innan?

  • Jayt

    Ett stort grattis till er stegen!! Vilken lycka!!! Har inte varit särskilt aktiv här sen jag fick min mens men nu när jag läste att du har plussat kände jag att jag måste skriva. Önskar er all lycka

  • Jayt

    Hej flickor!
    Jag läser lite men har inte riktigt orkar skriva nått, dels för att vi är mitt uppe i en flytt och dels för att jag egentligen försöker koppla bort barntankarna.

    Em me, tänker på dig! Minns inte riktigt men är det konstaterat att det är mf? Om inte så håller jag tummarna för att det lilla fröet ska vara kvar i magen!

    Pastell, när testade du dig senast? Jobbigt att mensen ska vara så seg. Ska den komma så kan det ju lika gärna komma så man kan ta nya tag!

    Till er andra som har fått mensen, det suger men det är bara att ta nya tag och fortsätta med kämpandet!

    Steget, vad spännande med vul. Lycka till!!

    Min barnlängtan är stor i dag. Det har antagligen att gör med att det har cirkulerat mycket bebis bilder och videosar på både fb och instagram. Jag vill så gärna känna det kärleken man har till ett barn och jag hoppas att jag kan få göra det snart!!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus