• Jayt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Men hur sjutton ser man det? Haha

  • Jayt

    Grattis schnigel! Jag är rätt ny här så jag känner inte till din historia men håller ändå tummarna att allt går som det ska den här gången :)

    Nellin, vad härligt med så mycket symptom!!!

    Kanske4a, har du testat idag? Jag gjorde det (bim -2) men det toknegativt idag med. Strecket jag kunde ana för några dagar sen måste ha varit ren inbillning!

  • Jayt

    Hej flickor. Har inte läst allt som skrivits men tänkte bara säga att här har nog mensen dragit igång :(

  • Jayt

    Pastell, er vigselförättare låter precis som våran mäklare haha. Det gäller bara att ligga på och dubbelkolla allt. Inte kul och jobbigt men nödvändigt men sånna människor!

  • Jayt

    Jag har inte skrivit så mycket den här veckan. Mensen är slut nu men jag är fortfarande så jäkla svullen i magen och det moler lite, sjukt jobbigt!

    Selens, stot grattis till er!!

    Nellin, jag håller tummarna att mensen håller sig borta!! Det är fortfarande inte försent om du har testat innan bim.

    Papumba, skönt med en tid på fert.kliniken. Hoppas det går bra. Vi har vårat första besök den 1 nov. Jag lämnade prov i onsdags och sambon ska lämna sperma på tisdag.
    Jag vet faktiskt inte vad jag hoppas på att svaret blir. Vore ju underbart om vi båda är friska men samtidigt tänker jag att det kanske bara är en lite fix och vi blir gravida snart.

  • Jayt

    JZ79: jag vill inte vara en partypooper men jag hade en liknande blödning för några månader sen. Var bombsäker på att det var en nidis men likförbannat dök mensen upp.
    Jag hoppas verkligen att det är en riktig nidis du har fått men vill bara berätta. Jag bröt ihop totalt den månaden eftersom var så inställd på att jag var gravid. Men håller tummarna att det inte blir samma sak för dig!

  • Jayt

    Stort grattis till er Pastell!! Vad underbart att vara fru! Tråkigt att menen kom men skönt att du har tagit det bra ändå :)
    Vi vann budgivningen på vårat drömhus, några dar efter kom mensen men jag har inte varit ledsen faktiskt, bara en önskan i månaden har jag sagt till mig själv :)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus