• Jayt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ja det är nog lika bra, så man får reda på vad det kan vara.

  • Jayt

    Stort grattis Em me!!

    Min mage känns mycket bättre idag. Nu har jag istället en lätt molvärk i tjejmagen så jag känner mig lugnare.

  • Jayt

    Stegen, det du var med om låter inte alls kul!! Fattar inte att läkaren kunde säga att de inte hade mycket tid. Förstår att det ibland kan bli stressigt men man säger det fan inte framför patienterna och man ska definitivt inte stressa när man utför något! Hoppas att du slipper det onda snart!

    Försöker: vad skönt att alla tester är klara nu!!

    Själv har jag ca en vecka kvar till bim (tog inga ältest så jag vet inte helt säkert vilken dag det är) men nu har mina bröst börjat ömma, som de alltid gör en vecka innan mensen. Vilket betyder att det är kör denna månad med. Suck!!

  • Jayt

    Pastell, det låter ju jättebra. Då ska det förhoppningsvis inte dröja länge förrän ni får ett plus!

  • Jayt

    Har precis sett på fb att en jobbarkompis är gravid. Jag VET att dom inte har försökt få barn en längre tid för hon och henne kille har haft ett struligt förhållande och precis blivit tillsammans igen. Det känns bara så jävla orättvist!!! Varför ska vissa kämpa så jävla länge utan att det blir något medan andra bara behöver sära på benen så blir det en bebis!!
    Jag vet att det är kört denna månad för oss, brösten ömmar i vanlig ordning, exakt en vecka innan BIM! 1,5 år har gått nu, hur länge orkar ska vi behöva vänta??

    Ursäkta bitterhet men var tvungen att skriva av mig :)

  • Jayt

    JZ, så irriterande att läkaren ska hålla på och krångla. Tycker att allt med barnagörandet är en enda stor väntan och när det ska krångla blir det ju värre. Hoppas och håller tummarna att remissen kommer iväg snart och att det inte dröjer allt för länge innan ni får en tid!

  • Jayt

    Otålig, du får tänka positivt, det verkar juinte som att något är fel (om inte proverna visar annat) och då är ju chanserna större att det snart blir ett pluss!!
    Vi sitter lite i samma sits, fast vi har hållt på i 1,5 år. Jag ska få provsvaren om 2 veckor men eftersom undersökningen gick bra trodde inte läkaren heller att proverna skulle visa nått tokigt. Vi skulle försöka till Mars och om inget har hänt skulle vi ses igen.

  • Jayt

    Lillnosen har du blivit spolad? När fick du göra det? Vår läkare sa att vi gör det i Mars om det inte har tagit sig tills dess.

  • Jayt

    Vi har ju haft första träffen och gjort vul,klamydiaprovet och blodproven men spolning skulle vi vänta till Mars med. Blir irriterad nu att vi måste vänta så länge på det. Hon pratade massa om min vikt, har bim på 31 och att jag ska gå ner lite, undra om det är därför hon vill vänta med det?

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus