• Lillnosen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Tack Pastell :D
    Förstår att ni blir stressade men det enda ni nu kam göra är att dubbel och trippelkolla allt med henne. Om ni tycker det blir jobbigt så delegera! Efteråt kommer ni kunna se tillbaka på det och bara skratta :) På själva dagen brukar man vara i en bubbla så det spelar inte lika stor roll längre om nått går fel :)

  • Lillnosen

    Har oxå läst det där med spolningen! Har en god vän som försökte få barn i flera flera år, hon har PCOS (eller PCO) ochprovade med pergotime men det hjälpte inte. Sen på första försöket efter spolning fick de sitt efterlängtade plus :)

  • Lillnosen

    Jag är på försök nr 11, men vi blev utredda nu i september/oktober då mitt TSH legat för högt. Nu låg det bra igen och de hittade inget fel så vi får fortsätta på egen hand. Har dock en remiss för att få kolla värdet igen i april.

  • Lillnosen

    Åhhhh, jag hoppas på tok för mycket nu! Tredje kvällen med lätt/mellan molvärk. Men undrar varför det bara är på kvällen?
    Sen var det en annan sak... Jag har problem med min handled sedan 3 veckor tillbaka, den är förmodligen överbelastad och det har nog blivit en inflammation. Hade det för 1.5 år sedan och det är samma nu. Kan knappt använda handen alls! Har så ont :/ Sist fick jag bli sjukskriven i 2 veckor och äta diklofenak i drygt 1.5-3 veckor (inklusive nedtrappning). Nu har jag jobbat på och så klart inte vågat ta diklofenak då det är NSAID preparat. Min läkare på ferten tyckte jag skulle vänta till mensen. Hur som helst så har smärtan bara blivit värre och värre. Igår hade jag riktigt ont hela dagen. Men så igår kväll så var smärtan som bortblåst!? Har (peppar peppar) inte haft ont idag heller!? Berättade det för min mamma nyss och hennes spontana reaktion var "lättnad på stress eller så är du gravid". Ni kan ju bara föreställa er allt hopp som väcktes då... Stressad inför att skriva på kontraktet på huset har jag bara varit sedan i torsdags, så de senaste 2.5 veckorna har inte den stressen funnits. Så då borde ju inte den lättnaden nu egentligen göra så stor skillnad. Men som mamma sa så är det väl mer det positiva i att ha huset att se fram emot som gör att kroppen återhämtar sig och jag blir bättre i handleden. Helg logiskt, immunsystemet fungerar så. Men ändå så fastnar ju min tanke på vad hon sa efter lättnad på stress. Att mitt plötsliga smärtbortfall skulle bero på en graviditet... Åhhhh, vill snabbspola nu!

    Pastell jag förstår verkligen att ni blir arga, frustrerade, besvikna och ledsna! Med all rätt! När vi gifte oss så vägrade först min mormor komma om min morfar skulle komma. Jag pratade då med mormor länge och väl och förklarade hur viktigt det för mig att hon fanns där då och att vi skulle ordna så hon och min morfar knappt behövde se varandra. Då sa hon att hon självklart skulle komma. Sen blev det tyvärr så att min morfar blev sjuk dagen innan och kunde inte ta sig hit (bor lååååångt bort). Misstänker att stress och oro inför mötet med min mormor var del av hans insjuknande :/ Väldigt trist men man kan inte göra så mycket åt saken. Fokusera på varandra och de medmänniskor som finns hos er den dagen.

  • Lillnosen

    JZ79 - Tack för tipset, har redan en :) Har på den all vaken tid! Men nu har jag som sagt inte ont helt plötsligt? Hoppas det håller i sig!

  • Lillnosen

    Dumma mig. Googlade lite på detta med molvärk bara på kvällen. Hittade flera trådar där tjejer i tidig graviditet beskriver precis det... Usch, kommer bli så sjukt besviken när mensen kommer på lördag! :( Tur att vi nu har huset att fokusera helt på.

  • Lillnosen

    Solrosen jag håller tummarna att du får ÄL nu :) Ja det är lite dubbelt med att testa för ÄL. Kan vara både lugnande och stressande, oavsett om man testar eller inte! Oftast känns det bra och lugnt till en början när jag valt att inte testa. Sen uppför sig kroppen minsta lilla annorlunda och då önskar jag att jag hade testat.

  • Lillnosen

    Stegen - Ja tänk va skönt om man bara kunde sluta analysera! Vilken lättnad :D Vi får hålla tummarna för plus åt oss båda. Tycker det är på tiden att vi får lite plus här nu...

  • Lillnosen

    Ciccie - Förstår om ni funderar på att lägga det på hyllan, särskilt när du har så ont! Måste vara väldigt tungt :( Tror du att ni på riktigt kan lägga det på hyllan då? Bara sluta tänka och sluta försöka?

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus