• Lillnosen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    stegen skrev 2012-10-24 20:55:43 följande:
    ÄL+7 idag, på förmiddagen hade jag molande värk så det kändes som mensen var på väg men nu är det borta. Inga ömmande bröst som jag borde fått vid detta laget, får alltid det 7-8 dagar innan mens. Känner inte av humöret bara min man som tycker att kah skäller på honom lite väl mycket.... Men jag är TRÖTT gick och la mig 23.30 igår efter att även sovit på dagen, och vill gå och lägga mig NU! Det finns egentligen inte i mon värld att sova innan 02!! vill spola fram tiden en vecka typ!!!
    Låter lovande som sjutton Skrattande Själv är jag på ÄL+8 idag och de senaste 4 dagarna har jag haft molvärk på eftermiddagen/kvällen. Idag hade jag det även lite på morgonen. Tycker också vi kan snabbspola lite..
  • Lillnosen

    Ja mina förhoppningar växer för varje dag nu! Jag har ju inte haft molvärk en enda gång sedan jag slutade med p-pillren! Får det vara första timmarna när jag får mensen. Nu har jag ju haft det sedan ÄL+5. Om det inte är ett plus nu så vette katten vad min kropp pysslar med!

    Pastell - Jag kände under en period på tappen men jag tycker det är för svårt... Jag vet ju egentligen inte hur det ska kännas så det blir verkligen som att famla i mörkret :P Men det låter ju lovande då att den inte behöver kännas mjuk redan nu :D Tänk vilken bröllopspresent det skulle vara!

  • Lillnosen

    Undrar vad oddsen är att man helt plötsligt får mensvärk 5-6 dagar innan mens när man aldrig haft det innan? Ikväll har det inte känts precis som vanlig molvärk utan lite mer som att magen är trött, lite som tröttheten och känslan efter ett hårt magpass.

  • Lillnosen

    Malin det lät inte så bra :/ Har läkaren sagt vad ni ska göra nu? Har de kollat så han inte har någon infektion som påverkar spermiekvaliten?

    Själv har jag reflekterat över en sak. Senaste 3 dagarna så har jag känt att det liksom "rinner till". Lite som när man har mens! Men det är bara helt genomskinliga vattniga och luktfria flytningar. Trosorna blir rätt så blöta då och då under dagen om jag inte har skydd och när jag vaknat på morgonen har jag liksom känt mig nästan lite kladdig mellan benen. Brukar inte ha så :/

  • Lillnosen

    Pastell - Nä spermier är det inte, tyvärr har det inte blivit något mys senaste veckan :/ Allt med huset har gjort att det blivit fullspäckade dagar och vääääldigt sena kvällar så vi är helt slutkörda båda två :/ Hoppas på att vi har lite mer ork i helgen :) Hoppas ditt illamående inte beror på magkatarren! Va mysigt för er :D

    Stegen - Har BIM på lördag, har bara 11 dagars lutealfas. Låter lovande även för dig! När hade du BIM?

  • Lillnosen

    Malin det låter ju väldigt lovande! Va spännande :D

    Här är det fortfarande molvärk och blött i trosorna... BIM är imorrn. Inatt drömde jag att jag fick enorma bröst och väldig tydliga mörkbruna ringar runt vårtgårdarna. Då visste jag att jag var gravid :) Har tidigare drömt att jag fick ett plus men jag var så klart inte gravid då...

  • Lillnosen

    Å där kom mensen :( Skulle ju ha BIM imorrn, trodde jag, men nyss hade det kommit en del mörkrött blod i trosskyddet. Rätt så mycket, men inte så jag behöver en binda eller tampong. Typiskt. Jag hoppades ju såååå! Kroppen verkligen grundlurade mig nu! Med denna molvärk som jag annars inte brukar ha alls... Usch va besviken jag blev nu :( Vill bara gå hem och tycka synd om mig själv men halva jobbdagen är ju kvar :( Får deppa ihop ikväll och sen försöka lägga ALL fokus på huset och bara tänka på det. Lättare sagt än gjort om min kropp ska hålla på och lura mig framöver :( FAN OXÅ!!!!

  • Lillnosen

    Det trodde jag med :( Kände mig nästan säker på det... Blir så förbannad på min kropp som luras med plötslig molvärk i flera dagar innan BIM! Va fan liksom :(

  • Lillnosen

    Så jävla orättvist av kroppen att göra så! Man inbillar sig ju inte molvärk eller flytningar eller större bröst... Sluta upp och jävlas kropphelvete! Hoppas din kropp inte luras denna gång Stegen! Någon måste ju få plus nu...

  • Lillnosen

    Pastell - Ta fram några få stolar bara. Den borgerliga vigseln är över fortare än man tror. Men för de äldre är det nog skönt att få sitta ner när de ska hantera alla känslor :)
    Hoppas ni får en strååååålande dag imorgon :D

    Försöker - Tycker oxå att det låter som att du är gravid! Testa :)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus