• Jennso

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Lycka till idag JZ hoppas att allt går bra och att ni får en skön dag på spat

  • Jennso

    Sondermarken Jag vet att du kanner dig besviken men jag hoppas att det ar ett riktigt kvalitetsagg ni fatt ut. Du vet vad man sager "it only takes one..". Var de andra tomma folliker eller?

  • Jennso

    Åh Södermarken det är en så otrolig berg och dal bana med känslor, förhoppningar och besvikelser. Jag vet att jag blir själv irriterad när alla runt omkring försöker att peppa och prata om kvalité, guld ägg etc. Vi har alltid fått ut mer än ett så situationen går inte atr jämföra men det har alltid varit en folliker som see bättre, ett embryo som delar som det ska etc så det kan ju vara just det ni fått. Jag hatar när alla har en kompis som har varit med liknande och det gick bra men jag måste säga att två tjejer som jag varit på samma tråd som på fertility friends fick bara ett ägg och blev gravida så ge inte upp riktigt än. Stor kram till er!!

  • Jennso

    Harligt JZ vad glad jag blir

    Det kommer ga bar Wittra jag har alltid gatt pa en egen hand det gar snabbt bara att mata alla folliker skulle jag tro. Sen kan du ju ha en trevlig eftrmiddag med en mysig fika eller nat..

  • Jennso
    Söndermarken skrev 2014-11-21 14:37:42 följande:

    Åker hem tom, på fler än ett sätt


    Ah Sondermarken gud vad trakigt Jag vet att det som brukar fa mig att ma battre nar det har misslyckats for mig ar att planera for nasta steg. Jag laste har att om man tomma folliker och har pcos sa har man inte hittat ratt protokoll sa ge inte upp!! http://haveababy.com/fertility-information/ivf-authority/empty-follicles-explained Manga kramar!
  • Jennso

    Wittra det ar ju omojligt att veta om du haft nat befrukat agg i dig men om din mans spemier var ganska fa sa kan det ju mycket val vara forsta gangen...

  • Jennso

    Hoppas atr du mår bättre idag Wittra Det är alltid mycket känslor under de två veckorna efter ivf. Jag hoppas att du kan känna lite hoppfullhet också

    Tänker på er idag JZ och hoppas, hopas, hoppas!!!!

  • Jennso

    Det enda som kan ge utslag ar val sprutan som du tar précis innan EC men den borde val vara ute ur din kropp nu?

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus