• Jennso

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Calabalic: Usch va tråkigt att det inte funkade den här gången heller Har ni flera frysta kvar el blir nästa ett färsk försök?

    Härligt att ni är igång Hallonbacken jag hoppas att allt går smidigt nu

  • Jennso

    Åh Calabalic jag tror de flesta som går igenom flera misslyckade ivf känner samma sak. Kan du prata med kliniken om något som de kan göra annorlunda? Hur många färska försök har ni gjort? Att få embryo till frysen tyder ju iallafall på bra kvalité och det är faktiskt inte så vanligt att man får det. Jag tror att det är bra att bryta ihop och vara arg och tycka allt är orättvist men sen försöka tänka igenom vilka positiva saker man kan ta med sig in i nästa försök. Vi finns här gör dig och delar definitivt dina rädslor men vad är alternativet? Tänker på dig!! Kram

  • Jennso

    Det är bra att upplysa om att man kan frysa ägg men jag tycker att mer information behövs om ivf och andra metoder. Många tror att ivf är en mirakelmetod som alla blir gravida av och har ingen aning om hur "låga" oddsen är per gång.

  • Jennso

    Ah JZ jag hoppas att allt blir bra for er och att varken blir battre sa att du iallafall far nagra veckor som du bara kan forberedda din kropp for graviditet. Hur funkar det i Finland far ni ett visst antal forsok betalda? Kramar!

  • Jennso

    Harligt att hon verkar vara nojd med livet, jag kommer ihag hur de kampade med beslutet om garden sa det ar skont att hora att allt gar bra. Tanker ibland pa hur en del som lamnat traden har det som tex Forsoker, Pastell och Cissi..

  • Jennso

    Ah va harligt med goda nyheter JZ, hoppas att allt gar smidigt

    Lycka till imorgon hallonbacken. Har ni fatt veta mycket om donator?

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus