• Jennso

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Lycka till idag Hallonbacken Tänker på er!!

  • Jennso

    åh Hallinbacken jag hade verkligen hoppats att ni skulle få ett annorlunda resultat

    Jag hoppats att ni iallafall känner att ni har gjort allt ni kan innan ni nu får gå donationsvägen.

    Grattis till 19 ägg det är ju iallafall super bra!!

    Ta hand om varandra!

  • Jennso

    Calabalic: Jag kan tyvarr inte hjalpa dig for mina cyklar har bara diffat pa nagra dagar efter ivf. De sager ju att det tar ca 3 manader for att alla mediciner etc att ga ur kroppen. Det later konstigt att du knappt haft mens/agglosning alls pa fyra mander, har du pratat med kliniken ?

  • Jennso
    JZ79 skrev 2014-06-02 12:53:24 följande:
    Idag fick maken ett brev från vår läkare på SU. Det gällde spermaprovet han lämnade för ca 2 veckor sedan. Istället för enstaka spermier som de bara hittat tidigare fanns nu 2,6 miljoner/ml!!!! Förvånadsmile2.gif Det har aldrig varit i närheten av några miljoner tidigare, bara enstaka stackars spermier. Wiihooo!! 
    Vårdcentralen har dessutom skickat hem provsvar på b la hiv och hepatit som Fertinova ville han skulle ta. Nu är några orosmoment avklarade..

    Va underbart JZ, va glad jag blir for er skull!! Nu vander det

    Hallonbacken: Vet du om ni kommer att gora insemination eller ivf nu?

    Nu vantar jag bara pa mens den har veckan sa jag kan borja ny behandling och flyga ut till Grekland nasta vecka....
  • Jennso

    Hejsan allihop hur star det till?

    Valkommen Fru Karlsson, vi har haft ett par stycken i traden som har varit sekundart barnlosa men jag vet inte om nan ar kvar langre. Vi ar daremot manga som gjort eller ska borja ivf sa det finns mycket kunskap har.

    Om nat helt annat, ar det nan som har ett bra recept pa en god glutenfri tarta forresten?

  • Jennso

    BaPumba Det later gott jag tar jatte garna receptet Jag funderade runt choklad och hallon sa det later ju perfekt!

  • Jennso

    Tack sa jatte mycket for recepten Maramina och BaPumba. Jag var tvungen att baka den redan pa fredag kvall sa anvande tyvarr inte era recept men jag ska spara dem och prova dem snart .

    Jag fick mensen pa fredag kvall sa jag var tvungen att ga pa VUL pa Lordagen sa nu har jag tagit de forsta sprutorna idag, sa nu ar vi igang igen. Jag aker till Athen pa onsdag och ska pa nasta VUL pa Fredag.

    Jag har varit lite orolig for min man och mitt forhallande for det har kants som det har varit lite i skymundan ioch med allt som har med infertilitet och ivf att gora. Nu ar han bortrest i helgen och jag saknar honom verkligen sa det kanns jatte bra <3

  • Jennso

    Wonders: Det är inte ett FET utan ett nytt färskt försök

    JZ: Jag åker imorgon men min man kommer inte förrens på lördag så det känns lite nervöst att åka själv. Det kommer nog gå bra, vi har hyrt en lägenhet och ägaren har sagt att han kan hämta mig vid stationen. Så det känns spännande men är dock lite nervöst för jag är på en mycket lägre dos nu eftersom de hellre kör det lite mildare protokollet så vi får se hur det går. Jag jan knappt förstå att jag är mitt uppe i en till ivf cykel. pratar du nåt med försöker förresten? Hur hår det för dem?

    BaPumba: Jag gjorde en slags choklad tårta med hallonmousse som blev helt okej men jag tyckte inte den smakade nog med choklad! Hur är det med dig,det är väl dax snart?

    Hur är det med er andra Wittra, Calabalic, Heidi?

  • Jennso

    Åh va spännande JZ, jag hoppas att ni går ett par sköna dagar ihop

    Wonders när blir erat FET?

    Calabalic tråkigt att ni inte hann med ett försök innan de stänger för sommaren.

    Allt är bra här i Athen väldigt varmt och skönt . Behandlingen har gått lite upp o ner eftersom min vänstra äggstock inte svarade alls på drogerna från början. Så det blir nog inte så många ägg men hoppas på bra kvalité. Jag har EC imorgon så får hoppas på lite midsommar magi

    Glad midsommar på er allihop!!


    D
  • Jennso

    Hejsan vi fick 6 ägg igår och 4 befruktades Nu har vi åkt ut till en av de grekiska öarna utanför Aten och bara njuter av lite riktig semester kram

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus