Inlägg från: Stargazers |Visa alla inlägg
  • Stargazers

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Åh så härligt Jayt!! Kan du inte berätta mer! Vad sa läkaren? Fick ni göra ultraljud? Grattis till er!! 

  • Stargazers

    Vilka härliga nyheter, hoppas att den hunnit växa till sig till på torsdag så att ni får se något litet tickande där inne Hjärta Har också hört det där om att fostret kan ligga i någon helt annan del av livmodern än där blödningen uppkommer, skönt att han konstaterade det. Nu håller vi tummarna för att det blir en fortsatt lugn graviditet och inget mer blod! 

  • Stargazers

    Tack för alla gratulationer! Nu hoppas vi bara att den lilla eskimån stannar kvar i många många veckor till Hjärta

    Hallonbacken: Situationen var ganska samma för oss, dvs utredningen visade att mannen hade för få spermier. Min man är heller ingen person som gillar att prata känslor trots att han dagarna strax efter beskedet var uppenbart nere, jag försökte försiktigt få honom att prata men det gick sisådär. Men några dagar senare hade han ryckt upp sig och sa att det inte var någon idé att deppa mer pga detta, han sa att det varit annorlunda om det funnits något han hade gjort som hade lett till detta (tex att han tagit droger), men eftersom han på inget sätt levt ett osunt liv så visste han att det inte var hans "fel". Han var t.o.m. tacksam att "felet" låg hos honom och inte hos mig eftersom jag skulle ha tagit det mkt hårdare (japp det hade jag). Sen har vi kunnat prata om det utan problem men eftersom han släppt skuldbeläggandet så har det väl heller inte funnits något jättebehov av att vända in och ut på saken. 
    Min man har ett psyke av stål (jag förundras ofta över hur han tänker och resonerar) men alla är inte funtade på samma sätt och mitt bästa råd är att utgå från hur din man är och låta honom ta det i sin egen takt. Och visa honom all din kärlek, så att han absolut inte kan tvivla på om det fortfarande är ni i vått och torrt. Att visa honom min kärlek så att han inte trott att jag skulle lämna honom pga detta har varit mitt motto sedan detta uppdagades, och tydligen har det ändå betytt en del för honom eftersom han tackat mig för att jag visat honom att det är honom jag vill ha som far till mina barn, så nånstans där långt inne fanns väl den rädslan tydligen.

  • Stargazers

    JZ: Kliniken vill inte höra av en förrän testdagen som är den 19/12 (jag tror för övrigt att vår klinik har den längsta tiden mellan återföring och testdag). Hade såklart gärna velat ringa dit redan nu, men vet andra som ringt innan TD och då har de bett dessa återkomma på deras testdag. 

    Em me: Tack! Glad

  • Stargazers

    Jayt: Förstår att det inte är kul med flytningar, men så länge det bara är rosa är det nog ingen fara! Visst är det imorgon ni ska tillbaka till läkaren? 

  • Stargazers

    Kul med goda nyheter Jayt! Och det måste ju ha varit underbart att få se det lilla hjärtat ticka (hoppas vi också får vara med om det snart!) :) I vilken vecka är du nu?

  • Stargazers
    Jayt: Ursäkta för sent svar, jag är i vecka 5+3 nu. Håller sig blodet borta fortfarande för dig? *Hoppas* Så 

    Wonders: Åh nej vad tråkigt att försöket inte gick vägen! Tyckte verkligen att det var eran tur nu.... En liten tröst är kanske ändå att ni snart får starta ÄD? All väntan tär ju annars på en...

    Bolltjej: Beklagar att ert första försök inte gick vägen, även om man vet att chansen bara är 30% så satsar man ju helhjärtat på varje försök, annat går inte, så det är klart att man blir besviken när det sen inte går vägen. Hoppas på bättre lycka 2014!

    JZ: Jag fortsätter förundras över vilken enorm medmänniska du är! Empati är ingen egenskap du saknar om vi säger så. Hoppas foten snart mår lite bättre!

    Själv har jag varit lite off de senaste dagarna. Idag var ju vår TD och tack och lov visade även testet imorse positivt. Dock har detta överskuggats över att vi tidigare i veckan hastigt och oväntat fick ta bort vår älskade kisse...saknar honom så fruktansvärt mycket. Så just nu är det svårt att glädjas över graviditeten även om jag såklart egentligen är överlycklig över den, men sorgen har just nu tagit över. Förhoppningsvis lättar det om några dagar. 

    Ta hand om er, man vet aldrig när man kan förlora någon som har en stor plats i ens hjärta Hjärta
  • Stargazers
    JZ och Wonders: Tack för de omtänksamma orden kring vår bortgångna katt Hjärta 
    Han var lite hängig de sista dagarna så det var därför vi åkte in med honom till veterinären i tron om att han kanske var lite förstoppad eller hade mask, och trodde att vi snart skulle få åka hem igen med lite medicin. Istället slutade besöket på värsta tänkbara sätt. Han blev bara 8 år (dvs alldeles för tidigt att lämna oss) och har aldrig varit sjuk så därför blev det både en enorm chock och en stor sorg när det visade sig att hans njurvärden var allt annat än i gott skick. Han kommer dock alltid att leva kvar i mitt hjärta Hjärta 

    JZ: Jo jag har ringt och meddelat kliniken. Ultraljud blir v.2. Har dock inte tankarna kring det riktigt än, men det kommer väl när sorgen lagt sig lite.
    Vad härligt att du har din underbara svärmor hos dig, skönt med någon som kan ta hand om saker och ting när man själv inte riktigt är i form! Hoppas att foten snart blir bättre, och håll dig nu kvar i soffan idag när nu svärmor tagit över vardagssysslorna :)

    Wonders: Din positiva anda smittar av sig på oss andra, eller mig i alla fall! Jag är imponerad över hur du alltid lyckas samla nya krafter. Jag hoppas verkligen att 2014 blir ert år!

    Bolltjej: Skit med mens! Får man fråga hur många ni har i frysen? Vi hade bara ett och jag tänkte lite samma som du, att låt oss nu få det här försöket överstökat så att vi kan gå vidare med ett nytt färskförsök i början av 2014. Nu har ju dock det enda ägget vi hade i frysen fäst och håller sig tack och lov kvar än så länge. Så ge ägget/äggen i frysen en chans, de kan mycket väl vara det som resulterar i ett barn till slut!

    Wittra: då håller vi tummarna för helgens test!

    Hallonbacken: Skickar över en massa kramar!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus