Inlägg från: Stargazers |Visa alla inlägg
  • Stargazers

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jayt: Ett positivt test är alltid ett positivt test (så länge strecket kommit fram inom den utsatta tiden ) Flört

    Jo de säger att ÄP och färskåterföringar går först, så vi är ju längst ned på listan. Men tycker ändå de borde klämma in oss, ju fortare de får ut oss ur rullarna desto bättre!

  • Stargazers

    Jayt: jag vet att jag frågat tidigare men jag kommer inte ihåg; vilken klinik är det ni går på? Funderar starkt på att byta den dagen vi måste betala själva.

  • Stargazers

    Jayt: Jag ser bilden via appen men inte via datorn. Det är definitivt ett streck där, grattis än en gång!

    Själv är jag lyrisk nu, vi har fått en tid för FET på lördag! Skrattande Jag har suttit på nålar idag tills telefonsamtalet kom (och denna gång var det en trevlig ssk som ringde), men nu kanske jag äntligen kan koncentrera mig på jobbet? Vi har ju bara ett ägg i frysen så det är ju inte ens säkert att det blir någon återföring, men det känns himla bra att vi iaf får chansen. 

  • Stargazers

    By Starlight: härligt med en ullig kattunge! Jag har själv katt och det är ju underbart att ha ett djur att bry sig om, speciellt en liten kattunge :)

  • Stargazers
    Jz: Åh vilken fin katt du har! Är det en maine coon? 
    Tråkigt att höra att din bästa vän snart flyttar...som att inte tillräckligt med dåliga saker drabbat dig/er... Hoppas att dagens samtal med psykologen känns givande. Du kommer vara starkare är Hulken efter att du tagit dig igenom allt detta!

    Jayt: Jag tycker det ser ut som gårdagens, men som sagt var lite svårt att jämföra tester mellan olika bilder. Strecket är ju där så oroa dig inte (jag vet - lätt att säga)! Det är ju fortfarande i ett sånt tidigt skede så det är nog inga konstigheter med att det inte ökar massor från dag till dag. 

    Wittra: Jag förstår vad du menar med att “fläka ut sig” inför sin chef, men jag måste ändå säga att det känts skönt såhär i efterhand. Under utredningen sa vi ingenting, men när vi fick bekräftat att det skulle bli IVF så berättade både jag och min man för de närmaste på jobbet. Det är skönt att slippa ljuga om varför man måste vara ledig vissa tider/dagar, det räcker med att vara i den här situationen, att dessutom måsta hitta på lögner hit och dit blir ju också en sten att bära på. När vi började med IVF:en så hade jag en vikarierande chef som jag inte är speciellt tajt med så jag berättade bara det allra nödvändigaste, att vi skulle göra provrörs och att jag därför skulle komma att behöva sjukskriva mig vissa dagar. Han sa väl inte så mycket förutom att han var positivt inställd och önskade oss lycka till. Nu har min ordinarie chef kommit tillbaka och för henne känner jag stort förtroende för och precis som väntat är hon väldigt stöttande. Hon har dessutom några i sin närhet som genomgått IVF så hon förstår förloppet mer än väl och stöttar mig till 100%, vilket såklart känns väldigt bra. Även mannen har fått full förståelse på ditt jobb. Men visst, det är ju en privat sak, det är ju få som berättar för chefen att ”nu till helgen ska vi ligga en massa i hopp om att bli gravida”, så nog är det allt lite orättvist att man inte kan hålla en sån sak för sig själv. 

    Wonders: Åh, hoppas du får tag i receptet!!!
  • Stargazers

    Jayt: Precis som JZ säger så är du gravid! Och så länge det inte kommer blod så borde du kunna vara lugn. Men jag förstår din oro med tanke på förra IVF:en, men det här försöket har inget att göra med förra omgången och den här gången ska det banne mig stanna kvar i många veckor till!

    JZ och Wittra: Ja visst upphör man aldrig över att förvånas över hur vissa människor resonerar?! Som att svårigheter att bli gravid inte är ett riktigt problem. Att säga att man kommer bli gravid när man just ska få hämta hem ett adoptionsbarn är lika dumt som att säga till en som brutit benet att benet kommer läka när hen har fått operationstid.

    Själv kan jag meddela att jag numera är ruvare ???? Eskimån klarade upptiningen vilket vi är väldigt tacksamma för! Nu hoppas vi bara att det lilla pyret stannar kvar ett bra tag ??

  • Stargazers

    Wittra: Ja precis, vid första IVF:en befruktades fem ägg, ett sattes tillbaka i mig och tre (ett hann falla bort direkt) odlades vidare varav ett av dessa klarade sig frysen och det är alltså detta som vi fått tillbaka idag.

    Jag säger precis som JZ; skriv ned alla frågor du har allteftersom de ploppar upp för det är omöjligt att komma ihåg alla när det är dags för samtal.

    JZ: Testdag är först den 19 dec, men det kommer ju ha visat sig innan dess om det gick vägen eller ej.

  • Stargazers

    Wonders: Jag hoppas att din kompis har rätt ;) Lycka till på ÄP imorgon!!

    Bolltjej: Är det din första ÄP? Håller tummarna för att allt går bra, och var inte rädd för att be om mer morfin ifall det skulle behövas!

    1:a advent och här snöar det äntligen! Ha en mysig dag alla godingar här inne :)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus