• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jayt skrev 2013-10-15 19:51:41 följande:
    Nellin, det är precis så jag också har för mig att det är. Jag kommer inte ta några studiemedel så jag hoppas att samma sak gäller då.
    Okej. Ja, eftersom du är just tjänstledig så tror jag inte det ska vara några problem. Då har du ju ändå sin anställning kvar precis som innan, bara det att du inte är aktivt arbetande just den tiden. Jag håller tummarna! Försäkringskassan och deras himla rutiner och blanketter kan ju få vem som helst stressad.
  • Nellin
    calabalic skrev 2013-10-16 10:25:29 följande:
    Alltså hjälp. Nu är förvirringen total. Igår morse var testet totalblankt men när jag kom hem hade det ju som sagt kommit ett ogiltigt, svagt streck på stickan. Märkte också att jag fortfarande bara hade spottings, inte mens. Så imorse testade jag en gång till bara för säkerhets skull. Var helt säker på att det skulle vara lika blankt som igår. Men det var det inte! Ett svagt litet rosa streck dök upp inom 10 minuter, ungefär samma styrka som Maramina hade på sitt. Mannen såg det också direkt.

    Men är det verkligen möjligt att ha ett så svagt streck nu? Jag är ju bim+5 och på ruvardag 14 om man räknar insättningsdagen som dag 0. Är det missfall tror ni? Eller kan det vara fel på testet? Jag vet inte vad jag ska tro.

    Det stämmer i alla fall ganska bra överens med den här mensvärken jag känt senaste 5-6 dagarna, om värken börjar när ägget fäster. För från att det fäst färdigt (tar ca 3 dagar) tar det ju 2-3 dagar tills hcg blir synligt. Men i så fall måste ägget varit väldigt sent i starten..?!

    Herregud vilken cirkus.
    Vad spännande!

    Det kan ju vara så att ägget inte fäste förrän några dagar senare. Det kanske tog god tid på sig att hitta rätt ställe att bygga bo på, så att säga. :) Och missfall... njae då skulle ju inte strecket bli starkare idag än igår, eller komma inom 10 minuter idag om det inte gjorde det igår. Vid missfall ska ju hCG sjunka och det verkar det ju inte ha gjort.

    Jag håller tummarna för att du har en liten ärta där inne som bott in sig ordentligt och att strecken blir starkare. Det enklaste och bästa (enligt min personliga åsikt) är att köpa ett digitalt test och ta om någon dag, för då behöver man inte hålla på och tolka streck hit och dit. Man kan ju bli tokig på de där rackarna! 
  • Nellin

    Calabalic: Jag vill bara säga en sak, utan att för den sakens skull inge för mycket hopp. Jag fick bara supersvaga test på mornarna, men när jag testade på eftermiddagarna var de mycket starkare. Ingen av mina mornar har gett starka streck under alla de dagar jag testade i början av graviditeten. Det måste ju inte vara så för alla, men jag ville bara tipsa om det i alla fall. 

  • Nellin

    Wiihooooooo! Två nya plus! Jag blir så glad alltså.

    BaPumba: STORT GRATTIS! Äntligen var det din tur gumman! :)
    Inelg: Jag har ju redan välkomnat dig i andra tråden, men jag vill passa på att skriva grattis här också!

    Nu tycker jag vi bestämmer att dessa två plus har dragit igång en hel våg av flera plus framöver. Jag hejar på er flickor! 

  • Nellin
    Jayt: Är det alla 30 hp som släpar eller en del av en kurs? Har du läst något innan den kursen som du avslutat? Det kan nämligen gå att lösa ändå, det finns några vägar att gå. Om du vill berätta så försöker jag gärna hjälpa dig! Det är klart du ska utbilda dig, utan att det ska behöva dra ner din föräldrapenning sen! Det ska gå att ordna stumpan!
  • Nellin

    Jayt: Du behöver ju bara ha klarat 75% av en kurs för att få fortsatt CSN. Det vill säga 22.5 poäng av totalt 30. Om du dessutom har läst innan och klarat allt så kan du be CSN att de gör en bedömning utifrån ett helt år, istället för bara på senaste kursen. Så gjorde de för min sambo och han fick CSN, för han hade också bara klarat 7.5 på sin senaste kurs, men hade alla tidigare år klarat allt, så då använde de liksom alla de tidigare poängen och lade ihop och då fick han godkänt.
     

  • Nellin

    Åh Jayt, vad glad jag blir för din skull! Jag ser tyvärr inte bilderna, varesig på datorn eller via mobilen. Knepigt? Men eftersom det är starkare än igår vågar jag mig på ett grattis! :) Håller tummar och tår för att ärtan stannar kvar!

    Kram!

  • Nellin

    Jag vill också se! Jag har den nya appen! Och just nu sitter jag och tittar via datorn och där borde det ju synas! Skit också!

    Men men, grattis ändå! :D

  • Nellin
    Jayt skrev 2013-11-28 09:59:19 följande:
    Nellin, ska jag maila då? Haha
    Jaaaa! :)
  • Nellin

    Jag kommer inte in på din sida så jag kan inte skicka privata meddelanden till dig.

  • Nellin
    Jayt skrev 2013-11-28 10:00:39 följande:
    Skicka din mail-adress så mailar jag över bilderna :)
    Jag kommer inte in på din sida så att jag kan skicka. Jag vill inte skriva ut min email här där vem som helst kan se den, för den består av mitt namn.
  • Nellin

    JZ, usch din stackare. Det är hemskt när livet är sådär jävligt. Krafterna blir så få och så små då! Men en dag lättar det och du kan se tillbaka på ytterligare en period av ditt liv som du tog dig igenom - och som du kom ut ännu starkare från! <3

    Med mig är det bra, tackar som frågar. Går in i vecka 32 och har förvärkar varenda dag men utöver dem mår jag fint. Kämpar på med dubbla jobb fram till årsskiftet, sen gifter jag mig och sen hade jag tänkt föda lite barn, hahaha! Det märks att det närmar sig.

    Ha en superfin helg och första advent, både du och alla andra här inne!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus