• mave44

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Det översta var ju starkast, så då borde ägget lossna typ 12-36timmar efter det testet togs (tror jag). Så du har nog tänkt rätt :) Vad sa BM? Sa hon att ägget var på väg att släppa eller att det hade släppt? Skulle va intressant att veta. Jag håller oxå på med ÄL-test för andra gången och försöker förstå mig på dem :)

  • mave44

    Fru2011: Vad skönt att den verkar stabilisera sig. Har nog oxå ÄL i dagarna :) Har fått ÄL-flytningar nu och borde kanske få ÄL typ imorgon, tror jag. Ska testa med ÄL-stickor i kväll :) Hade på dag 12-13 förra gången och är på dag 11 nu.

  • mave44

    Jag räknar nog från den dag strecken blir lika starka, men vet inte om man ska göra så. En dag mer eller mindre spelar nog inte heller så stor roll :)

  • mave44

    Jag lägger in BIM-listan igen så den blir lite lättare att hitta. Har nyss haft ÄL och ska vänta sååååååå länge på BIM känns det som. Väntan på BIM är ganska jobbig tycker jag. Dock har jag en ganska kort cykel.

    BIM Januari 2012

    1
    2 Mariaclaesson (12e försöket, Första barnet)
    3
    4: Radioactive
    5
    6
    7: Love life 12
    8
    9: April2010
    10
    11
    12
    13
    14: attfångaenfjäril (9:e försöket 1:a barnet)
    14:  kribb (6e försöket, första barnet)
    15
    16
    17
    18
    19
    20: mave44 (7:e försöket, andra barnet)
    20: Lillsnufflan (8:e försöket, tredje barnet) 
    21: EmmaG (5e försöket- 2a barnet 09a)
    22
    23: Aspartam (9:e försöket, andra barnet)
    24: Kaylie (12:e försöket, första barnet)
    24: Deecember (5:e försöket, första barnet)
    25: Maramina 26: Fru 2011 (tredje försöket, första barnet),
    26: cindy03
    27
    28
    29
    30: kristin10 (femte försöket, första barnet)
    31

  • mave44
    Svea10 skrev 2012-01-07 23:05:36 följande:
    Ni som har barn sen innan hade ni svårt att bli gravida med nr 1 oxå? Jag lyckades på första försöket med nr 1 men nu verkar det ta lång tid (försök 8). Någon som har sökt hjälp? Fundera att söka hjälp om det inte tar sig denna gången, känns som något är knas i flickmagen. Hoppas jag slipper. Men vart vänder man sig? BM eller direkt till en gynavdelning?
    Blev gravid på första försöket med dottern som snart blir tre, men är inne på försök 7 nu. Jag har hört att det är mkt svårare att få hjälp om man redan har ett barn, men vet inte om det är sant eller inte. Jag har samma funderingar som du.
  • mave44
    Kravmärkt skrev 2012-01-08 10:50:26 följande:
    Attfånga- min med. Känner inte samma vilja och ork längre. Ett uppehåll på 2 månader har vi sagt. Så börjar vi om när bf blir jan 2013.

    Så har vi oxå tänkt, men vet inte om jag vill det samtidigt. Har beslutsångest om detta. Kör på en gång till kanske o sen paus ett par månader.
  • mave44
    Kravmärkt skrev 2012-01-08 14:01:36 följande:
    Mave- ja det är svårt det där. Tänk om det är DÅ guldägget släpper. Men på något sätt är det skönt att lämna det åt sidan, är så jäkla trött på att leta symptom hela tiden. Så vi ska även hålla oss från att ha sex under den fertila perioden, så inget OM dyker upp i min skalle.
    Jo, vi hade nog tänkt skydda oss under hela tiden då. Men nu har vi beslutat att köra på en omgång till efter denna (BF - slutet av oktober i så fall), så hoppar vi över BF nov o dec (tror jag). Jag får se när det kommer dit om jag står fast vid beslutet. Hoppas naturligtvis på ett plus denna gång o BF slutet av september i så fall. Men det har jag ju hoppats på i ett halvår nu så hoppet är väl inte lika starkt längre :(
  • mave44
    Nellin skrev 2012-01-08 20:46:38 följande:
    Fru 2011: Ja men det skadar aldrig att kolla upp det. Skriv gärna och berätta när du varit där.
    Själv fick jag positivt Äl-test igår och idag känner jag till och med av ÄL. :) JAG HAR ÄGGLOSSNING och det är som rena julafton på nytt för mig. Vi hann inte med nåt mys igår för vi hade besök hemma, men i morse hade vi det trevligt och ikväll ska vi allt hinna med en gång till. :)

    Heja heja heja! 
    Hejar på här oxå :P
  • mave44
    kristin10 skrev 2012-01-09 10:12:39 följande:
    Maramina: Jag håller med dig, bättre en bebis i december än ingen alls. Hade för 5 månader sen tänkt att jag kanske tar paus så att jag inte får bebis i november/december, men har nu kommit fram till att det inte blir nån paus. Sen till nummer två kan man ju planera lite kanske.
    Jag kommer kanske oxå tänka så när vi kommer dit, vem vet :P Vi har dock redan ett barn, men för den sakens skull skulle jag inte vilja vara utan ett syskon till henne. Dock känner jag ingen jättestress längre över att bli gravid, som jag gjorde i början av försöken. Så vi får väl se hur jag tänker sen angående BF nov-dec. Visst är det väldigt jobbigt när mensen kommer, men mellan det är det relativt lugnt i alla fall.
  • mave44
    Kravmärkt skrev 2012-01-09 20:19:37 följande:
    Jag äter Mitt val Kvinna, mest för att jag blev ordinerad det under graviditeten med sonen. Och så äter jag Bisolvon. Och ett annat piller. Så sammantaget 4 tabletter dagligen vilket får mej att känna mej som en gammal tant som borde ha dosett

    Stegring på ältestet och trådiga flytningar har kommit så nu är jag peppad igen! Tänk att jag är det trots försök nummer 9..

    Hur har ni andra det?
    Äter oxå ngn vitamin med extra folsyra i (kommer ej ihåg vad den heter, en burk från apoteket med rosa lock). Denna omgång testade jag bisolvon - kände mig lite småknäpp när jag åt hostmedicin utan anledning. Min man tyckte nog att jag var det oxå. Men man kan ju testa. Funkar det så är det ju jättebra o funkar det inte så är ju ingen skada skedd.

    Här börjar jag få ont i halsen och långt nere i magen. Detta känns som träningsvärk och det reagerade som träningsvärk oxå, det gjorde ondare när jag gjorde ett par situps. Kanske är halsontet (bacillerna) som förstärker ev träningsvärk? Dock vet jag att jag vid min första graviditet inte kunde göra sneda situps utan att det kändes obehagligt, redan innan jag plussade kände jag av detta. Så nu hoppas jag alldeles för mkt igen. Men det har säkert ngt att göra med det påbörjade halsontet i samband med vanlig träningsvärk. Ett tag kvar till BIM (11dar).

    Fru2011: tyvärr känner jag inte igen att ha ont i benet.  
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus