• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • hallonbacken

    Här kom mensen idag på BIM+6. Inte för att jag hade trott att det hade funkat denna gången men visst tändes hoppet när jag insåg att den var sen. Men just denna gång känns det ok med ett första möte på IVF-kliniken om en vecka.

  • wonders

    Hallonbacken med lite hjälp så kommer det troligen gå lite bättre att komma dit ni vill. Glad

    Idag tjuvtestade jag och det skulle jag inte ha gjort för negativt. Dock har jag börjat få lite känningar i brösten så kan ju vara något eller så är det bara medicinerna som spökar igen. Denna väntan är ju så frustrerande. Börjar faktiskt tröttna på att inte komma dit jag önskar. Men får väl tänka som de säger på trissreklamen: Plötsligt händer det..
    Den riktiga td är först på fredag och känns som en evighet.

    Kram alla goa tjejer.Hjärta

  • hallonbacken

    Wonders: Ja, denna gången känns det faktiskt ok. Nu kommer vi äntligen få hjälp och förhoppningsvis så är jag också ruvare snart :) Hoppas att det går vägen för dig/er denna gången!

  • By Starlight
    Lyckligilängtan skrev 2014-01-21 08:35:29 följande:
    Jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Imorse plussade jag ÄNTLIGEN! Lyckan e total

    GRATTIS!
    Älskade Ellen född 16 nov 2009
  • wonders

    Tack så mycket Jayt.
    Hallonbacken det gör jag också även om det är väldigt mysigt att vara här med er som jag lärt känna trots att vi inte träffats alla så känns det som att jag gärna vill gå vidare i mitt liv. Den tid man är ruvare går tiden extra långsamt känns det som och jag har hunnit fundera vilket aldrig är särskilt bra när man ifrågasätter varför man är så insnöad. Men det är väl frustrationen över att tiden går så sakta som gör sig gällande. '

    Hoppas att alla har haft en riktigt underbar dag. Solig

  • Wittra

    Heeelt jävla otroligt, eftersom mensen dykt upp så ringer jag gyn för att boka sista undersökningen innan remiss skrivs för IVF. I julas fanns inga tider pga alla helger, nu verkar det inte heller finnas tider och denna typ av undersökning ska göras rätt tidigt efter mensen så det finns inte direkt mkt tid för detta heller. Helvete vad trött jag blir. Nu riskerar jag tydligen att få vänta en månad till för att få iväg remissen. Det känns som om vi aldrig ens kommer få iväg remissen för den här skiten. Faan vad ledsen och arg jag blir. Tiden bara går och går och går *gråter*

  • calabalic

    Hej alla gamla och nya! Grattis till er som plussat sista tiden. Jag har fortsatt läsa tråden men inte orkat skriva så mkt. Försökt fokusera på annat i väntan på nästa IVF. Tiden har verkligen sniglat sig fram och det känns som en halv evighet sen senaste försöken. Men imorgon är det dags igen, då börjar jag spraya. Nervöst och lite ångest, men skönt att komma igång ändå.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus