• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Inelg skrev 2012-05-13 20:02:30 följande:
    Söta, den behöver inte ha uteblivit bara för att du inte kände den.. :) det är kanske RR som rubbar lite i hur det brukar vara. Vi får hoppas att det innuti sker mer mirakel än vad du känner utanpå  Cool POSITIVA TANKAR!!!  Speciellt innan du fått BIM  .. Se så upp med hakan sötaste du..
    Du har säkert rätt! Men faktum är att jag idag börjar få molvärk i magen, har blivit lite uppsväld och börjar så smått få ont i brösten. Så ÄL kanske trots allt är på ingång! Glad Normalt får jag ju TOKONT i tuttarna och tydliga stick vid ÄL, de gå gånger jag faktiskt har den, men vi får väl se. Nånting händer där inne nu i alla fall. Så jag håller tummarna!
  • Nellin
    Ciccie86 skrev 2012-05-14 14:05:32 följande:
    Jag hoppas vi myst tillräckligt! :) Nu är det bara den långa väntan till BIM, den 28 maj.. Så 14 dagar kvar!
    Skönt att ni fick hjälp rebster! :)

    Kram
    Ciccie, då har vi ju BIM typ samtidigt. Jag vet inte exakt vilken dag jag har eftersom BDG har kortat ner min cykel, men vi har myst här de senaste dagarna. Vet inte om jag fått ÄL, men man kan ju hoppas. Så vi får hålla tummarna åt varandra!
  • Nellin
    Hoppas 2012 skrev 2012-05-14 19:23:16 följande:
    Läser om så många som får plus på äl+7-9 så tänkte bara...så jag deppar inte alltså?! :)
    Jag vet kvinnor som fått negativt fram till vecka 7 och SEN har det dundrat in ett plus, så ta det lugnt raring. Det är ALLDELES för tidigt ännu. Vänta till efter BIM istället, hur svårt det än är.

    Kram!
  • Nellin
    Hoppas: Shit vad spännande! Jag kan inte se något på bilden, men det är ju så himla tidigt ännu så jag ser fram emot en bild i morgon. Jag håller verkligen tummarna!

    Hörrni tjejer, jag har en lite fråga. Den är väldigt rakt på sak, väldigt intim men å andra sidan, var ska jag ställa den om inte här? Jag kom nämligen att tänka förut... De gånger jag och min sambo har sex precis innan vi lägger oss, så somnar jag efteråt och reser mig inte förrän på morgonen efter (vilket ju borde vara bra). Men ibland har vi ju sex tidigare på dagen, och då försöker jag att ligga kvar i alla fall minst en kvart, ibland mer ibland mindre. När jag väl reser på mig så blir det ju oundvikligen så att allt liksom rinner ur. Jag brukar sätta mig på toa och låta det rinna ut, för annars hamnar det ju i trosorna.

    Shit vilken lång förklaring. Nu kommer i alla fall min poäng:

    Trots att satsen rinner ur så fort man reser sig, tror ni ändå att några simmare har hunnit upp? Eller hur blir det för er när ni reser er och börjar gå omkring efteråt? Blir hela försöker liksom förstört när allt rinner ut? Kan man resa på sig och fortsätta med dagen och ändå ha en chans att de där små rackarna kämpar sig upp?

    Jag tror att jag gjorde mig själv förvirrad genom att skriva frågorna, så jag förstår om ni inte riktigt hajjar. Glad 
  • Nellin
    JZ79 skrev 2012-05-16 14:40:00 följande:
    Har nästan bestämt mig för att testa idag...om jag kan hålla mig nån timme till vill säga! Bäst att hålla sig minst 4 timmar väl?  Bim-2 idag.....längesen jag testade före bim, eller testade överhuvudtaget..la ner testandet ett tag efter många negativa, men idag kanske Obestämd Återkommer senare om jag testat eller inte..
    Spännande! Ja, håll oss uppdaterade!

    Tack alla för era svar på min fråga förresten. Känns skönt att veta att man kan resa på sig och låta allt rinna ut efter sex utan att ha förstör nånting. Som sagt, jag ligger alltid kvar i minst en kvart och oftast ligger jag kvar en hel natt. Hittills har det ju inte funkat oavsett, men det är bara att fortsätta.

    En killkompis berättade för mig idag att han ska bli pappa i december. Han är så himla glad över det och jag blev så glad för hans skull. Han kommer bli en fantastisk pappa! Åh, som jag längtar! I princip alla jag känner nu är gravida eller har fått barn och jag önskar så att det kunde få vara min tur. Ja, det önskar vi ju alla i den här tråden!

    VARFÖR KAN DET INTE BARA BLI VÅR TUR NÅN GÅNG!?
    Så vill jag skrika. Men skriver det istället.

    Kram till er tappra kämpar! 
  • Nellin
    Vårväntanochlängtan skrev 2012-05-16 15:57:03 följande:
    Ja det verkar som en bra månad, jag plussade ju också nu i maj efter 9 månader
    Vårväntan: Jag hoppas verkligen att maj-turen fortsätter! Fler plus!!! Jag tar gärna ett själv och resten ska ösas över alla andra här inne. Tänk om vi kunde få starta en ny tråd TILLSAMMANS allihop.
  • Nellin
    Hoppas 2012 skrev 2012-05-17 20:59:40 följande:
    Två döttrar Ja samma TL. Tycker inte det är samma idag :(
    Märkligt det där. Kan det ha att göra med koncentration i urinet då? Du får vänta nån vecka och testa igen. Jag kan föreställa mig din besvikelse! 

    Kram
  • Nellin

    Ja ni tjejer... jag tror verkligen att jag ger upp försöket att förstå min kropp. Jag fick mens 27 april (hade spottings en hel vecka innan, men det var då den kom igång) vilket borde innebära att jag skulle haft ägglossning nånstans här i dagarna som varit. Nu vet jag inte om jag fått ÄL, men det borde i alla fall infalla nånstans där. Normalt har jag en cykel på 35 dagar eller mer, men förra månaden hamnade jag på exakt 28. De gånger jag har haft ÄL tidigare så har jag haft en lutealfas på 16 dagar.

    Hör på det här då... igår började jag blöda igen och få molvärk. Ljusrött blod kom när jag var på toa och sedan dess har det varit som bruna spottings. Har molvärk i magen som vid mens. Jag ska ju inte ha mens förrän om typ två veckor, eller åtminstone en och en halv! Det var bara 20 dagar sedan jag fick min senaste mens.

    Vad tusan är det som händer? Är det BDG som gör såhär mot mig? 
    Jag blir så förbannad och frustrerad! Kan jag få ha en normal jävla cykel nån gång, men en normal jävla ägglossning och få ett jävla plus på den förbannade stickan!!! Skrikandes 

  • Nellin
    Två döttrar och en son skrev 2012-05-18 12:18:31 följande:
    Ta ett gravtest!
    Du kanske är gravid!! 
    Men jag har ju inte ens fått ägglossning ännu. Eller om jag nu har det så lär jag ha fått det för bara några dagar sedan. Jag fick ju mens för bara 20 dagar sedan, och den slutade för typ 12 dagar sedan. Vi har haft sex senaste veckan bara eftersom jag borde fått ägglossning nån av dessa senaste dagar.

    Så gravid kan jag ju inte vara. Eller åtminstone så kan det inte visas på ett test nu.

    Jag förstår verkligen ingenting.
    Det kanske helt enkelt är en vanlig mellanblödning som orsakats av BDG? Cykeln kanske har rubbats helt. Usch så trist i så fall. Jag har hellre en cykel på 35 dagar eller mer (som jag haft innan) än att gå omkring med mellanblödningar stup i kvarten. Då har man ju ingen aning om nånting alls.

    Blä!
  • Nellin
    Rebster skrev 2012-05-18 14:50:20 följande:
    Hm, Nellin. Man kan ju få blödning runt äl också. Har du varit och kollat upp dina spottings hos gyn någon gång? Det är inte meningen att man ska småblöda så långt innan mens, det kan man få hjälp med.
    Jag har aldrig haft mellanblödningar förut, förutom när jag hade cellförändingar men det har jag opererats för. Förra månaden var första gången jag fick spottings och denna månad är ju som den är nu. Så nåt skumt är det ju, men man får ju inte glömma att förra månaden och denna är de månader som jag ätit BDG, så det KAN ju finnas ett samband. Jag kanske inte ska äta dem helt enkelt.
    Inelg skrev 2012-05-18 14:42:12 följande:
    Ta ett test bara för att?!
    Haha, visst skulle jag kunna göra det, men även om jag nu skulle vara gravid så är det på tok för tidigt ändå.
    Två döttrar och en son skrev 2012-05-18 14:41:31 följande:
    Finns ju de som har blödningar liknande mens fast det är graviditet....

    Annars; ÄL-blödning?
    Nidblödning?

    Har aldrig fått blödning mellan mens så jag vet tyvärr inte mer...
    Jag har inte varit med om sånna här blödningar heller. Menar du att vissa kvinnor faktiskt får "ÄL-blödning"? För jag vet ju inte ens om jag fått ÄL. Nidblödning har jag hört talas om, men vet ju inte alls var i cykeln jag är längre eftersom den blivit så konstig nu.

    Nåväl, jag får helt enkelt vänta och se vad som händer. Sjukt irriterande är det i alla fall. Jag väntar tills det gått 30 dagar och ser vad som händer. Spottings är trots allt inte mens. Men sen får det nog bli ett litet besök till gyn trots allt. Mellanblödningar tänker jag INGALUNDA leva med! Man kanske inte ska äta BDG när man har PCO?

    Hursomhelst. Ni är rara som vill hjälpa till och spekulera. Jag är så glad att jag har er! Nu ska jag försöka sluta irritera mig och analysera för idag. Det är ju fredag och så ska man bara må gött! :)

    KRAM!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus