• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Ja det är otroligt många som säger att de försökt länge och när de till slut ätit BDG så har det tagit sig på första eller andra försöket. Så nåt mirakulöst verkar det ju vara. Jag hoppas verkligen att det funkar för mig också!

    Lycka till nu och glöm inte skriva då och då så vi får höra hur du har det på resan! 

  • Nellin

    Då är vi visst ett gäng som testar BDG denna månad nu då. Hoppas att det funkar lika bra för oss alla som för verkar göra för alla andra. Jag väntar på ÄL som bör komma i helgen eller början på veckan om den nu kommer alls.

    Kom igen nu tjejer!
     

  • Nellin

    Hej tjejer!

    Jag käkar ju som bekant BDG denna månad och hoppas ju på ÄL som borde komma när som helst nu, vilken dag som helst. Men typiskt nog har jag åkt på en riktigt vidrig version av vinterkräksjukan och jag tror att jag har sett ljuset flera gånger det senaste dygnet. Typiskt när man väl ska börja försöka igen! Men men, det kommer fler månader!

    Kravmärkt: Jag beklagar verkligen! Jag kan inte förstå hur det måste kännas. Stor kram!  

  • Nellin

    Ciccie: Det finns inga vetenskapliga stöd för vad BDG gör, men det sägs förbättra äggkvaliten och trigga igång ägglossning. Det ska tydligen också underlätta för att ägget fastnar. Som sagt, inga vetenskapliga garantier eftersom det inte gjorts forskning, men med tanke på hur himla många kvinnor som det fungerat på så är det svårt att tvivla.

    Bidrottninggelé ges till bidrottningarna som föds upp för att de ska leva längre och producera fler ägg. Så även bina använder gelén för att öka fertiliteten. :)

  • Nellin
    Cindy: Jag kan tänka mig att det känns hårt. :( Men att du får mens igen betyder ju trots allt att kroppen är på G tillbaka och att ni kan försöka igen då. Så nu har du alltså påbörjat denna månads cykel och kan räkna dagar och ÄL om du känner att du vill. Kram!

    Barrliten: Ja fy det där är inte roligt. Jag vet hur det känns! Kontakta gyn vettja! De säger ju att man ska göra det. Be dem göra ett VUL så kommer du få svar på vad som är på tok. Du kanske inte fick ÄL denna gång? Du kanske spänner dig? Sånt skulle redas ut med ett VUL. Det är mitt tips i alla fall, för den där väntan blir ingen lycklig av. Kram till dig! 
  • Nellin
    Vårväntan: Tack raring! Hjärta
    Var i cykeln är du nu? 
  • Nellin
    BIM-lista Hjärta

    April

    20/4, 72dagar, försökt (13+)8 månader, andra barnet
    21/4, JZ79, försök 10, första barnet
    21/4 Stora My, försök 9, tredje barnet.
    22/4 Hoppas2012, försök 8, första barnet

    Maj
    2/4 Nellin, försök 13, första barnet
    11/5 Rebster, försök 8, första barnet
    15/5 cindy03 (första försöket efter missfall) 3:e barnet
    16/5 kanske 4a, försök 10, fjärde barnet 
  • Nellin

    Jag la in mig själv även om vi missade ÄL denna månad pga min vinterkräksjuka. Man vet ju aldrig!  :) Om inte annat så är det bra att ha koll på mensen nu när jag käkar BDG. :)

    Kram på er! 

  • Nellin

    Nu försvann jag från listan så då lägger jag in mig igen.

    BIM-lista Hjärta

    April
     
    2/4: Nellin, försök 13, första barnet
    20/4: 72dagar, försökt (13+)8 månader, andra barnet 
    21/4: JZ79, försök 10, första barnet 
    21/4: Stora My, försök 9, tredje barnet. 
    22/4: Hoppas2012, försök 8, första barnet

    Maj
    1/5: Rebster, försök 8, första barnet 
    10/5: AnnaJosefine, försök 8, andra barnet 
    15/5: cindy03 (första försöket efter missfall) 3:e barnet 
    16/5: kanske 4a, försök 10, fjärde barnet 

  • Nellin

    Jaha... Vinterkräksjukan precis avklarad! Då tar vi öroninflammation och luftrörskatarr nu då. Sen borde jag väl ha gjort mitt för hela året va? *pust*

    Grejen är ju den att jag egentligen är alldeles för cool för att vara klen. Så det blir ju så himla konstigt nu menar jag, för den här ynkligheten matchar ju inte alls min annars så tydliga häftighet. Vad ska folk tro egentligen? Ja, världen är sannerligen uppochner... 

    Det blir hursomhelst definitivt ingen bebis denna månad. Trist som attan!

    Kram till er alla!
     

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus