• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79 skrev 2012-05-18 15:18:27 följande:
    Mens.....

    :'(
    Nej fy tusan! Usch, jag är ledsen för din skull! Vilket försök är du på?
     
  • Nellin
    Inelg skrev 2012-05-18 14:42:12 följande:
    Ta ett test bara för att?!
    Nu har jag tagit ett test, bara för att. Jag fick ett spökplus. Typiskt CB.
    Nåväl, nu är det bara att vänta på att BIM ska komma, om typ en vecka.
  • Nellin
    Två döttrar och en son skrev 2012-05-18 18:04:45 följande:
    Nä sluta med bidrottninggelen och se om du slipper blödningar då.
    Så du har pco?
    Får du nån annan beh för det?
    Ägglosssar du av dig själv?

    Tänk om du fått cellfärändringar igen...?
    Tycker du ska kolla upp det!  

    Ja man kan få en LITEN blödning vid ÄL.

    Har du ofta väldigt oregelbunda cykler? 

      
        
    Nu kommer ett låååångt svar! :)

    Under alla mina "fertila år" eller vad man ska kalla det för så har jag varit frisk. Jag har varit gravid tidigare (för många år sedan) men fick missfall. Sedan började jag med p-piller som jag åt i några år. För två år sedan fick jag cellförändringar som jag blev tvungen att operera bort och i januari förra året slutade jag med p-piller. Dessa piller gör ju så att man har en menscykel som är lika exakt som en klocka, men när jag slutade med dom blev det knas. Jag fick långa cykler, allt mellan 33 till 55 dagar. Efter ett år gick jag till gyn (i december förra året) och fick då diagnosen PCO.

    Jag pratade då med fertilitetskliniken som skickade mig papper som jag och min sambo skulle fylla i och skicka in, och sedan 3 månaders väntetid för utredning. Vid den tiden var jag så himla matt på alla undersökningar och alla minus så jag ville inte påbörja utredning ännu. Sedan januari har jag haft 32-35 dagars cykel, vilket är längre än "normalt" men ändå ganska regelbundet. Vi har fortsatt försöka på egen hand, men tog en paus under två månader. Efter denna paus började jag med BDG som jag nu ätit för andra omgången. Då kom spottings, men jag fick ner min cykel till 28 dagar, vilket jag tänkte är positivt. Och nu får jag spottings igen.

    Jag ska kolla upp det hos gyn. Ska bara vänta på att mensen kommer igång och försvinner först. Annars gör undersökningen så jävla ont.
  • Nellin
    Inelg skrev 2012-05-18 17:17:13 följande:
    Nellin. Vadå spökplussssss?? Hallå kan du lägga upp det??
    Haha, vad rolig du är! Det var tydligt spök. Du vet sträcket som ska bilda plusset var jättesmalt. Det är ett tydligt men svagt plus, men alldeles för smalt för att vara giltigt. Och detta är typiskt för CB. Jag har fått så andra gånger och inte varit gravid. Man blir lurad och tror först att det är nåt, men nej. Sträcken ska vara lika breda.

    Kram på dig tokfia!
  • Nellin

    Spöksträcket som jag fick igår väckte ju såklart den hysteriska testomanen i mig, trots att jag rent intellektuellt förstår att det ändå är ALLDELES för tidigt för att testa. Hursomhelst så tog jag ett nytt test några timmar senare, och där var det också ett plus, fast ytterst ytterst svag. Det var något bredare men fortfarande smalt, så jag tänkte att det är CB's typiska missvisningar som jag fått SÅÅÅ många gånger innan.

    Nu ska jag på fest ikväll och hela morgonen har det dåliga samvetet gnagt i mig så jag gick till apoteket och köpte ett digitalt. Det var negativt.

    Kontentan av detta: Jag kan ha lite roligt ikväll och dricka vin. Men framför allt, CB's test går aldrig att lita på. Det visste jag ju redan sen innan, för jag har blivit lurad många gånger förr. Men ni vet hur man är.

    Kram! 

  • Nellin
    kanske 4a skrev 2012-05-19 10:55:55 följande:
    Men digitala visar inte plus så här tidigt så det betyder ingenting. Lägg upp en bild snälla!!! :)
    Då borde ju inte vanliga CB kunna visa så här tidigt heller, vilket styrker misstankarna om spökstreck. Jag har tyvärr ingen bild att lägga upp. Sorry! Men det är inget att tvivla på, det streck som bildar plus är smalare än teststrecket. Så även om man ser ett plus så är det inte giltigt.

    Så några glas vin blir det nog. 

    Mina spottings har förresten försvunnit nu. Värk har jag, men blöder inte. Så det varade bara i en dag. Skönt! Men jag ska ändå kolla upp det hos gyn. Just nu känner jag min öm och skör i livmodern, inte molvärk utan mer som att den ska gå sönder. Förstår ni vad jag menar?

    Ja jisses... man kan bli knäpp för mindre. Kroppen alltså, ett mysterium!
  • Nellin
    kanske 4a skrev 2012-05-19 11:28:22 följande:
    Asså CB är ju lite klurig eftersom den ger spökstreck så ofta. Men blotta ögat kan ju uppfatta ett svagt streck där hcg är för låg för ett digitalt att ge utslag. Ett digitalt kan ju inte ge svagt positivt, förstår ni hur jag menar. Vet flera stycken i andra trådar som fått svaga plus på både cb och andra test men där digitalt visat neg. Jag hade köpt ett Doc Morris om jag var du, som kan mäta låga halter HCG.

    Förlåt om jag frågar något som du redan svarat på, men jag kommer inte ihåg om du brukar ha spottnings eller blöda lite? För annars är det ju väldigt märkligt. Och om du brukar blöda så lite så är det ju bra att kolla upp det.

    kram!  
    Jag tänker vänta minst en vecka innan jag testar igen. Ingen idé att slösa pengar eller förhoppning på negativa test.

    Kram!
  • Nellin

    Såhär såg det ut... en vanlig bild och en som är trixad med. Ni ser ju själv att det är tydligt spökstreck.
    Så akta er för CB säger jag bara!




     
  • Nellin
    L801 skrev 2012-05-19 14:27:58 följande:
    Samma sak brukar hända mig med jämna mellanrum Nellin (dvs mens efter ca 18-20 dagar)....har vanligtvis relativt långa och oregelbundna cykler. Skitjobbigt är det, mycket jobbigare än de månader det bara "inte har tagit" tycker jag i alla fall. Vet inte riktigt vad det kan bero på, om det kan vara så att man är för fokuserad på barnverkstad eller om det kan vara så att  ägglossningen misslyckats? Har inte haft någon PMS när jag haft sådana korta cykler utan det har kommit som en överraskning och väldigt sparsamma blödningar. Någon här inne som vet?
    Jag har inte mens. Jag fick en ljusröd blödning vid toalettbesök, som fortsatte som bruna spottings i ungefär en dag och nu är det borta. Har fortfarande ont i livmodern, men blöder ingenting.
  • Nellin
    Inelg: Åh nej! Åh, jag är så himla ledsen för din skull! Är du helt säker på att det är kört? Usch, vilken orättvisa!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus