• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • calabalic

    Vad spännande JZ! Håller verkligen tummarna nu. Hur många dagar skulle de odlas? Låter perfekt att ni passar på att vila upp er och lyxa, så ni är avkopplade och redo när det är dags för återföring. :)

  • Jayt

    Vad spännande Jz!! Håller alla timmar och tår för ett (eller två) fint embryo på torsdag!!

  • Solrosen 83

    Är så spännande att följa er andra som är mitt uppe i behandlingarna nu. Håller tummarna stenhårt för er allihop!

    Här har det inte hänt så mycket. Fortfarande ingen första mens så min pco är nog fortfarande aktiv. Märker att mina andra symptom som massa finnar i ansiktet och mörka hårstrå på överläppen är på väg tillbaka vilket känns mindre kul. Hade hoppats slippa det.

    Dock tändes ett litet hopp här nu i dagarna då min dagliga tempning visar på en 0,3 grader högre temp nu de senaste 4 dagarna än tidigare. FF appen säger nu att jag haft äl förra torsdagen. Ökningen ser ju ut som när jag åt pergotime och faktiskt fick äl så hoppas verkligen att det är så. Känner att det behövs ett par dagars mätning innan jag tror på det så det inte är något annat. Är inte lika ordentlig med tempningen än som sist utan tar tempen när jag vaknar så blir inte samma tid och ibland först efter jag varit uppe en snabb sväng hos dottern.

    Skulle det stämma att jag haft äl så fick vi iaf till mys dagen innan så chansen finns iaf att det blivit något. Bim borde bli nästa torsdag isf så nu är det den där eviga väntan...

    Är sjukt hur snabbt man kommer tillbaka i de här tankegångarna när man en gång kämpat mot barnlösheten. Trodde nog inte längtan skulle vara fullt så stor nu...

  • wonders

    JZ vad härligt med solen som lyser. Den saknar vi här hemma. Håller tummarna att det blir minst ett guldmumin som kan flyta in. Hur var det hade ni fått ok på att sätta in 2st för att maximera chanserna? Slappna av så länge och försök att komma i en stämning som du sen ska ta med dig hem. Du bör ju se till att ha det stressfritt när du kommer hem vilket är enklare sagt än gjort..

    Solrosen jag tror inte att det någonsin kommer bli enklare eller att man glömmer vilken kämparesa man gör vid just denna banverkstad..
    Har dock en fundering vad statistiken säger om att det är enklare att bli gravid andra gången än första..?
     

  • Jennso

    Sondermarken Jag vet att du kanner dig besviken men jag hoppas att det ar ett riktigt kvalitetsagg ni fatt ut. Du vet vad man sager "it only takes one..". Var de andra tomma folliker eller?

  • JZ79
    Söndermarken skrev 2014-11-19 19:36:05 följande:

    Blev bara ett enda ägg :( känns inte så hoppfullt...


    Så tråkigt förstår hur du känner dig nu. Förhoppningsvis är detta guldägget som blir ert barn ??

    Insättning imorgon om det blir befruktat? Stor kram till dig!!
  • Söndermarken

    Jennso: ja resten var tomma, de hittade ägget i sista blåsan de tömde så det såg mörkt ut där ett tag.

    JZ: på fredag är planerad insättning , har noll förhoppning, förväntar mig att de ringer i morgon efter lunch och meddelar att ägget är obefruktat

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus