• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Stargazers

    Södermarken: Du är helt klart gravid, stort grattis!!

    JZ: Men NEJ! Var helt säker på att det var eran tur nu, med alla dina symtom och allt... Vill som inte riktigt tro att du inte är gravid. Tror du att du hade hållit dig nog länge?

  • Wittra

    Helt obegripligt att du Jz får negativt?? Åhhh...man blir så ledsen för er skull. :'(

    jag tjuvtestade nu på morgonen, jag vet...jag är olydig....men jag var såå nyfiken.

    Helt negativt. Kritvitt...bara det där kontrollstrecket. Ruvardag 8.

    Borde inte embryot fäst? Fick tvådagars embryo, äggen togs på onsdagen spermier likaså. Fick tillbaka embryot på fredagen. ....borde inte då hcg börja förekomma?

    O mensvärk och stickningar i livmodern. Har ju läst att den där jävla Lutinus kan orsaka såna symtom. Är säkert så också.....

  • Söndermarken

    Wittra, med tanke på hur väldigt svaga mina test är efter den dubbla tiden då tycker jag inte du skall tycka att det är kört ännu !

    JZ; jag tycker du skall testa om igen om nån dag med mer koncentrerat urin, men det är rent ut sagt för jävligt om det är neg. Livet är fan inte rättvist :( så ledsen för din skull

  • Jayt

    Wittra, jag testade på rd 9 och då var det knappt att det syntes, jag kunde skymta något. Fick också ett 2-dagars. Så tro inte att det är kört för det. Vänta några dagar till.

    Jz, jag kan verkligen inte förstå att det var negativt

  • Söndermarken

    Wittra: det finns ju en anledning till att man får ett testdagar för att det är först då det är troligt att det ger rätt resultat , upp med hakan och testa igen om nån dag <3

  • JZ79

    Testade med morgonurin idag......negativt Gråter

    Åbo vill tydligen att man tar ett nytt test efter 3 dagar innan man avslutar medicinering...så på måndag får jag ta det där jäkla testet igen och sen ringa och avsluta stödmedicinering.

    Känns så jävla tomt just nu... Inget i frysen så vi kan inte köra på direkt heller. Vi kan inte ens göra någon mer behandling förrän vi får beslut från FK att vi får tillbaka pengarna för den vård vi betalt för nu. Vi har ju skickat in komplettering precis och antar det tar upp till 3 månader innan vi får beslut och förhoppningsvis pengar. Hoppas att Åbo vill ge oss en chans till, vi fick ju trots allt 2 fina embryon av bra kvalité.


  • BaPumba

    Jz: Jag känner mig så himla ledsen för er del. Det är verkligen så jävla orättvist att det inte blev plus nu! Blä. Jag hoppas Åbo är positiva trots allt och vill ge er en ny behandling, och att allt ordnar sig med utbetalningar från försäkringskassan. Det borde det göra för det finns väl ingen anledning till att ni skulle bli nekade egentligen. Jag tror fortfarande på att allt kommer ordna sig! stora kramar

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus