• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Ciccie86

    Lyckades förföra sambon och vi mös en gång till nu på kvällskvisten ;) hoppas verkligen att vi lyckas denna gång :) Vill sååå gärna! Försök 13 här som sagt. God natt alla!

  • Inelg
    Ciccie86 skrev 2012-05-13 22:23:54 följande:
    Lyckades förföra sambon och vi mös en gång till nu på kvällskvisten ;) hoppas verkligen att vi lyckas denna gång :) Vill sååå gärna! Försök 13 här som sagt. God natt alla!
    klart ni ska lyckas.. Gonatt
  • Rebster

    Nu har jag varit hos gyn och det kändes jättebra! Han sa: äh, det kommer säkert bli barn här utan behandling men ni 80-talister är ju så otåliga! Kul gubbe 😄. Allt såg bra ut anatomiskt så nu ska antagligen sambon lämna spermaprov på fredag. Känns så skönt att ha varit där!

  • Hoppas 2012
    Rebster skrev 2012-05-14 10:01:30 följande:
    Nu har jag varit hos gyn och det kändes jättebra! Han sa: äh, det kommer säkert bli barn här utan behandling men ni 80-talister är ju så otåliga! Kul gubbe . Allt såg bra ut anatomiskt så nu ska antagligen sambon lämna spermaprov på fredag. Känns så skönt att ha varit där!
    Skönt allt såg bra ut!
    ÄL 6 maj, BIM 20-21 maj, 9:e försöket, första barnet
  • Nellin
    Inelg skrev 2012-05-13 20:02:30 följande:
    Söta, den behöver inte ha uteblivit bara för att du inte kände den.. :) det är kanske RR som rubbar lite i hur det brukar vara. Vi får hoppas att det innuti sker mer mirakel än vad du känner utanpå  Cool POSITIVA TANKAR!!!  Speciellt innan du fått BIM  .. Se så upp med hakan sötaste du..
    Du har säkert rätt! Men faktum är att jag idag börjar få molvärk i magen, har blivit lite uppsväld och börjar så smått få ont i brösten. Så ÄL kanske trots allt är på ingång! Glad Normalt får jag ju TOKONT i tuttarna och tydliga stick vid ÄL, de gå gånger jag faktiskt har den, men vi får väl se. Nånting händer där inne nu i alla fall. Så jag håller tummarna!
  • Ciccie86

    Jag hoppas vi myst tillräckligt! :) Nu är det bara den långa väntan till BIM, den 28 maj.. Så 14 dagar kvar!
    Skönt att ni fick hjälp rebster! :)

    Kram

  • Lullan


    gjorde ett ÄL-test igår eftermidda o ett i morse, men enligt anvisningen ska kontrollstrecket va starkare än
    test strecket,,,
    Men dessa två se ju lika "bleka ut"

    Fan ja fatta ingenting av sånt här... bläääääää
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus