• Jenso

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jag tror ocksa pa dig Stegen Jag vet att ni har forsokt lange men har du varit gravid forrut?

  • Jenso

    Vi har forsokt i typ ett och ett halvt ar utan nagot plus sa jag om du plussar nu sa kan jag iallafall halla dig i atanke nar jag kanner att jag behover lite motivation Maste saga att oavsett hur det gar nu sa beundrar jag iallafall hur stark du verkar vara efter att ha forsokt sa lange..

  • Jenso

    Stegen vilka underbara nyheter jag är verkligen jätte glad för din/er skull.GRATTIS!!

  • Jenso

    Nellin och LillNosen trakigt med mens Njut av vin for vem vet nasta manad kanske vi inte kan gora det...

  • Jenso

    Jag var ute och drack vin med tva av mina basta singel kompisar och det var skont att ha en rolig kvall med tjekompisar. Aven om allt kanns jobbigt ibland med alla misslyckade forsok bakom oss sa ar det anda sa skont att jag har min underbara man. Mina tva underbara kompisar traffar sa manga skit killar sa jag kande mig valdigt glad imorse att vakna upp bredvid min man  .

  • Jenso

     
    Jennii jag tyckte den jobbigaste tiden varefter 6-9 manaders sen ar man ganska nara ett ar da man kan soka hjalp sa det kandes lattare. Aven om det kanns jobbigt sa ar inte 6 manader speciellt lang tid och en stor procent  som lyckas inom ett ar sa hoppas ni slipper ga igenom alla utredningar..  
    Nellin va fint skrivet En av mina kompisar har en dotter genom IVF efter 3 ars kampande (4 missfall) och hon sager alltid att allt kampande har absolut gjort henne och hennes man till en battre foraldrar..

  • Jenso

    Em me stackare An finns det ju lite hopp och om det inte gar vagen sa kommer du iallafall fa utredas...Min kompis som fick manga missfall fick ta blodfortunnande medicin tex och da gick det bra...
    har ar vi i agglosningstider sa det ar bara att "kampa pa"

  • Jenso

    JZ70 va spannade far ni veta nasta vecka i vilken grupp ni hamnar i?

    Pastell jag brukar rakna dag 1 som den dag nar det borjar komma igang pa riktigt...

    Em me: Stackare  

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus