• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • mammave
    Hoppas 2012 skrev 2012-07-13 16:27:22 följande:
    Rebster
    Fick plus på försök 10.
    Har idag sett lille bebis med hjärta som slog på UL, går in i v 9 imorgon.
    Åh, vad skönt att se ett litet <3
  • Stora My

    Ja snart smäller det men har inga större förhoppningar, inga känningar alls. Väntar mensen dyker upp nån gång de närmsta dagarna.

  • JZ79

    Hej tjejer!

    En snabb uppdatering, svärmor är här på besök en vecka å vi har inte sagt nått om utredning än å jag orkar verkligen inte förklara FL för henne, så jag smyger lite nu med mitt skrivande...Oj va du skriver säger hon ibland när jag är på FL å jag säger jag svarar på mail :P

    Maken fick brev idag, inte från Urologen utan en överläkare på gyn i Trollhättan som ser över provsvar som kommit till vår läkare på gyn i Strömstad.  Han skriver att spermaprovet var svårtolkat och att det beror på inflammation (han skriver inte vad det är för sorts inflammation), han skriver att maken ska äta en lång antibiotikakur och sen lämna in ett nytt spermaprov efter ca 2 månader. Han har skrivit recept så att maken kan påbörja medicinering. Remiss och provtagningsmaterial finns att hämta i Strömstad. Ska ringa dit sen när de är tillbaka från semestern, för åka 9 mil för att hämta det känns onödigt...de får allt skicka på posten :)
    Maken jobbar och har inte haft möjlighet att hämta tabletterna idag, får fixa det imorgon. Då ser vi på doseringen hur länge han ska äta sin antibiotika och det brukar ju stå vad det är mot på etiketten..hoppas det står nått mer än inflammation..jag vill veta vart inflammationen är! Pungen, snoppen, urinröret (fast han har inga uvi besvär och inte kollat urinprov så ej urinblåsa iaf..), prostata, sädesledare? finns ju massa ställen som det kan vara inflammation på..Jaja, får kanske veta imorgon. Tur det gick snabbt att få behandling iaf!! Sen får vi hoppas simmarna återhämtar sig fint å orkar göra vad de ska ;)

    Kram å trevlig helg!

  • mammave

    JZ: det låter ju jättebra att han bara kan hämta ut antibiotikan och sen knapra på och sen låter det ju hoppfullt tycker jag. Vad dumt att att man inte kan känna av att man inte är frisk, det kanske är massor av folk som går omkrig och skulle behöva antibiotika utan att veta om det.

  • JZ79
    Hoppas 2012 skrev 2012-07-13 16:27:22 följande:
    Rebster
    Fick plus på försök 10.
    Har idag sett lille bebis med hjärta som slog på UL, går in i v 9 imorgon.
    mys å se bebis å Hjärta :)
  • mamma0702

    Åh va härligt Hoppas 2012 !

    Hoppas, hoppas att det ordnar sig för er JZ79 efter antibiotikakuren för killen din :)

    Håller tummarna för dig ändå Stora My!

  • Solrosen 83

    Hade tänkt få till lite mys i kväll så det blir varannan dag nu när jag kanske har äl men är fullständigt slut. Så nu blir det tack och godnatt för mig och film för sambon. Får försöka i morgon bitti istället.

  • Vårväntanochlängtan

    Hej tjejer, hemskt vad ni knapprar på tangenterna här inne, märks att det är semestertider Flört Jag ringde KK:s rådgivning idag angående att mensen inte kommer igång ordentligt men hon tyckte det lät helt normalt för första mensen efter MF/MA och sa att jag inte behövde vara orolig då jag fått negativa gravtest efter MA:t. I alla fall skönt att veta det'

    Pysselkiisen: Förstår om det verkligen känns som ett hån att din lillasyster håller på så som hon gör. Hoppas att hon snart lugnar sig med sitt sätt gentemot dig. Visst kan jag förstå att hon också har en barnlängtan (var själv 22  när vi började försöka) men man behöver verkligen inte kasta det i ansiktet på någon som man vet försökt länge. Verkligen illa gjort tycker jag{#emotions_dlg.flower}

    mamma0702: Jag har ca 6-7 kilos ren övervikt men typ 13 kilo till min trivselviktRynkar på näsan Känns som ett berg som ska klivas över att nå dit

  • JZ79

    mamma0702: jag har ungefär 10 kg kvar att gå ner...har tappat fokus, ork å lust totalt efter de första 25 kilona. Vet att viktväktarna funkar skitbra för mig å jag vet ju hur jag ska äta för att gå ner..men nu står det bara still. Har laddat ner appen "shape up" å tänkte sätta mig in i det vid tillfälle. Gratis å finns en tråd här på forumet om den oxå.

    Maramina: läs ovan det om shape up appen, kanske kan vara nått? Vet inte hur den funkar riktigt än bara...Tror det går att köra online oxå om man inte vill köra via app. Gratis är bra, jag har varit med i vv så länge att jag inte vill lägga mer pengar på det just nu..

    Rebster: ingenting är omöjligt :D

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus