• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Stora My

    Solrosen: det är möjligt känna så tidigt, alla är vi ju olika. ibland är det ju svårt veta om man bara tolkar in symtom eller om det verkligen är. Håller tummarna det är på riktigt fastän det aldrig är roligt med illamående.

  • Försöker

    Hej allihop! Har ÄL rätt snart men frågan är ju  (men bröllop i antågande), ska vi köra på med nytt försök eller hoppa över en mån? Vad är smartast? Lär ju inte bli nåt men man tänker ju ändå. Bröllop och smekmånad osv... Usch, tycker allt det här är så jobbigt just nu att jag vill sticka ner huvudet i sanden och skrika!

  • Bullen80

    JZ: skit oxå! Kram

    Försöker: kör på som vanligt tycker jag! Man löser allt på ett eller annat sätt. Vi gifter oss i aug nästa år och innan sa jag att juli i år blir sista försöket så jag slipper va nyförlöst vid bröllop men vi har tänkt om... Kan gifta mig höggravid bara det tar sig nån gång :)

  • barbarmama

    Jag har reagerat på en sak under denna menscykel. Jag har inte haft några äl-flytningar alls denna gång..?! Under dagarna före det positiva äl-testet, samma dag och enda sen dess, så har jag haft en tjock krämig vit flytning. Det brukar jag vanligtvis ha dagarna innan mens..?! Kan man ha ägglossning utan äl-flytningar?? Vad jag har läst så kan krämig flytning påverka spermierna negativt och förhindra dem att nå fram.. Är detta normalt? Att inte ha slajmiga flygningar vid äl?

    Idag fick jag även ett väldigt starkt resultat på äl-stickan, igen. Som en stegring ungefär! Teststrecket var lika starkt som kontrollstrecket. Så imorgon kanske det är positivt, igen? Kan det bli så två gånger på en månad? Jag har idag även beställt en basal termometer för att tempa varje dag och ta reda på om jag har någon ägglossning, jag började använda en vanligt termometer och en app för att lägga in tempen på, i måndags, på skoj för att se om det var ägglossning jag hade i måndags och konstigt nog så har min temp höjts bara på så kort tid, men jag vet ju att det inte är säkert att det har med det att göra, eftersom man behöva tempa från mensen startat och varje dag framåt tills nästa mens, men i måndags när jag vaknade hade jag 35,4 och igår hade jag en temp på 35,7 och idag hade jag 35,9.. Så det skulle kunna betyda att jag hade äl i söndags eller måndags.. Men varför får jag få starkt utslag på äl-testet idag också? Idag upptäckte jag dock att fick jag även börjat få äl-flytningar.. Min kropp verkar verklligen ha fått sig en rejäl kaos-rubbning, för ingenting verkar vettigt med min kropp längre.. 

  • mamma0702

    Hej alla ! Har varit på en semestertripp till Vimmerby och är nu hemma igen :) skönt ! Inte så mycke som händer här annars .. Fick glad gubbe i lördags så det blev sista myset för denna period för sen drog vi iväg i måndags .. orkade inte me nå mys i söndags :)

    Har läst med spänning alla inlägg ni skrivit !

  • Kravmärkt

    Nej så trist med mensen JZ79 Om den nu ska komma så borde den göra det i tid så man slipper få upp förhoppningarna.

    Själv är vi ju i en paus kan man säga. Fick aldrig till det under äl då vi var på semester och med sena kvällar, massa vin och en son som ville sova hos oss, så var det svårt. Vi började men blev efter ett tag avbrutna av sonen som ville komma så "finalen" blev aldrig av så att säga. Så jag har nu noga antecknat varje symptom som dykt upp för att vid nästa tillfälle kunna jämföra vad som kan vara något och inte. MEN visst fan har man en gnutta hopp ändå. Hur fan är man funtad egentligen?

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus