Inlägg från: Solrosen 83 |Visa alla inlägg
  • Solrosen 83

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Fick till slut mina provresultat i brev med posten idag. Stod bara att de var helt normala och inget mer. Så nu blir det att avvakta lite till efter semestern och sen beställa tid för utredning. Känner mig tyvärr helt övertygad om att jag inte har äl så då är det ju aningen svårt att bli gravid. Någon som vet hur det är om man kan ha normala hormonnivåer och ändå inte få äl?

    Vill börja med bdg och rosenrot för att få fart på kroppen men då måste ju mensen komma först. Denna frustrerande väntan går mig på nerverna!!!!!

  • Solrosen 83
    Candypink skrev 2012-06-01 21:47:39 följande:
    Tjejer! Fick ett stort och fint PLUS imorse med clearblue plus. Tänkte köpa ett digitalt någon dag med! Åhhh känns så sjuuukt overkligt! 



    Grattis!! Vad kul!
  • Solrosen 83
    Pastell skrev 2012-06-01 20:17:34 följande:
    Hittade själv lite fakta, att blödningen ofta är väldigt riklig och kan vara långdragen om man inte haft äl. Det förklarar ju saken förmodligen
    Hmm...kan säkert stämma. Tror inte heller att min äl har kommit igång och förra mensen var extremt riklig även om den inte varade längre än normalt. Kan i er för sig berott på att det gick 2 månader mellan menserna också. Fasar i så fall för hur det blir nu nästa gång då jag nu snart är uppe i 3 månader sen förra mensen. Rynkar på näsan

    Kändes som att mensen var på ingång i går kväll men nu har den känslan försvunnit igen.

    Blir knäpp på den här väntan!! 
  • Solrosen 83
    Aaster skrev 2012-06-03 07:50:57 följande:
    Jag har legat lågt nu efter skrapningen för en månad sen och inte skrivit så mycket. Fick ÄL ca dag 19 efter skrapning, och då skyddade vi oss på doktorns inrådan. Nu har jag fått första mensen så snart kööör vi igen!!!

    Jag har beställt hem ÄL-tester men ska försöka att inte använda dem. Ska även försöka att inte tempa, allt för att bara försöka slappna av... Jag har i alla fall jobb i åtminstone sex månader till, och det känns sååå bra !



    Vad skönt att kroppen kommit igång som den skulle efter skrapningen. Håller tummarna för att du snart blir gravid igen!
  • Solrosen 83

    Lika spännande hela tiden och se vad min kropp får för sig nu för tiden. Trodde ju mensen var på gång i fredags kväll då det kändes så i hela kroppen. Riktigt så blev det ju inte då den fortfarande inte kommit igång. Däremot började jag i går få bruna flytningar. Så nu går jag här och väntar och hoppas att det ska vara början på en riktig mens denna gången så det inte slutar med bara detta som det gjorde för snart 2 månader sen. Vill så gärna att mensen ska komma nu för det känns som kroppen behöver det. Känner mig konstant uppsvälld och full med vätska som jag brukar göra inför mensen förutom att det nu varat bra länge. Gjorde ett gravtest igår morse bara för att men det var så klart fortfarande helt blankt. Vet inte varför jag fortsätter testa egentligen Rynkar på näsan

    Nu håller jag tummarna att mensen kommer snart. Ska börja med BDG och rosenrot så snart den kommit också.

    Föresten hur var det nu skulle man börja med dem direkt när mensen börjar eller först när mensen är slut? 

  • Solrosen 83
    72dagar skrev 2012-06-03 10:22:47 följande:
    Solrosen, dra igång med dem nu!
    Ska nog ta och göra det. Har dock bara rosenrot hemma så jag får börja med det. Har inte blivit färdig och beställa med någon BDG än och nu ska jag iväg på tjänsteresa hela veckan så det får nog bli att köpa en burk i hälsokostaffären i alla fall även om det är bra mycket dyrare än på nätet.
  • Solrosen 83

    Nu verkar mensen vara här och jag hoppas verkligen den håller i sig i ett par dagar nu så det inte blir som sist och bara blöder någon timme.

    Nu blir det iaf BDG och rosenrot och hålla alla tummar att det får fart på kroppen.

    Är iväg på tjänsteresa hela veckan så mensen kunde väl ha kommit lägligare men det är ändån väldigt skönt att den är här efter nästa 3 månader!

  • Solrosen 83

    Verkar tyvärr inte som om det vil bli någon "normal" mens denna gång heller. Inte blivit mer än någon timmes blödning och sen bara blodfärgade flytningar (ursäkta detaljerna). Har inte direkt mensvärk heller utan det känns mer som om det bubblar och dunkar i tjejmagen. Får väl avvakta lite och se vad det blir av det hela.

  • Solrosen 83

    Nu har verkligen alla spår av mens och mensvärk försvunnit helt sen i tisdags kväll. Vet inte ens om jag ska räkna detta som mens. Andra gången på 3 mån sen senaste mensen som jag får så här. Vad sjutton håller min kropp på med!?!

    Nu har jag iaf tagit bdg och rosenrot ett par dagar och tänker fortsätta med det. Så håller vi tummarna att det hjälper mig bli gravid eller åtminstone få en ordentlig mens.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus