• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Solrosen 83

    Kan nog helt utesluta att mina symptom beror på graviditet nu och inte är biverkningar från Proveran. Fick nämligen brev från min läkare idag och även de tre blodprover som jag tog för att kontrollera om jag haft äl visade på att så inte var fallet. Ingen äl kan ju omöjligt gör att man blir gravid. Rynkar på näsan

    Känns lite tufft att få det klart och tydligt på papper att så är fallet även om jag så klart känt på mig att det var så denna cykeln i alla fall. Så nu får jag väl försöka se framåt och vänta och se om det blir någon äl nästa cykel eller inte.

    Det positiva är ju att läkaren verkar snabb med att svara i alla fall. Brevet jag fick idag var daterat den 16 augusti och jag tog mitt sista prov den 15 augusti. Posten var ju i så fall väldigt seg men i vilket fall som så var det ju bara 1 vecka sen jag lämnade mitt sista prov. Stod att hon skulle höra av sig igen när hon fick sambons provsvar och min nästa omgång med äl prov. Väldigt skönt att slippa gå och vänta så länge på svar.

    Nellin: Bra skrivet! {#emotions_dlg.flower}

  • 72dagar

    Nellin, har följt diskussionerna under dagen. Håller alla tummar och tår att du är gravid.

    Sitter här å inbillar mig att min träningsvärk är grav symptom haha typ äl+1 :)

  • Rebster

    Nellin: Helvetes jävla rövpungen...Får så dåligt samvete men tyckte verkligen också att det var ett streck.

    Solrosen: Vad bra att du fick svar så snabbt. Hoppas att proveran gör ett riktigt bra jobb nuGlad

    En liten positiv sak för mig är att jag inte fått vare sig mens eller spotttings ännu så kanske kanske får jag mensen på fredag, lördag eller söndag och då kan jag lämna prov på måndag. Hoppas bara inte att progesteronkrämen försköt min mens för mycket nuObestämd

  • Två döttrar och en son
    Hoppas 2012 skrev 2012-08-22 13:25:47 följande:
    Arg?
    Som sagt, jag har följt Nellin länge och hållt tummarna för henne och alla andra här.

    Men jag står ändå fast vid att jag kan inte säga till henne eller er att det garanterat är ett missfall för det vet inte jag. Däremot kan jag stötta så gott det går.
    Det lät som du blev arg på mig i ditt förra inlägg. Obestämd
    Men jag kan ju ha tolkat det fel! Flört

    För min del så är ett teststreck = graviditet.
    Och personligen ser jag det som ngt bra, även om det blir mf direkt.
    Men det är säkert olika hur man ser på det!

    Då så då är det lugnt! Cool       
  • Ingrid1989
    FridaF skrev 2012-08-22 14:10:49 följande:
    förresten, nån som haft huvudvärk innan + ?? 

    till å från nu har jag ont på en fläck i skallen, den bara dunkar för varje steg jag tar liksom... det är inte alltid på samma ställe.. brukar sällan ha ont i huvudet 



    Puffen
  • JZ79
    72 dagar, hihi, ja men det är ju bra att du tänker positivt iaf Glad Tycker vi bestämmer att det tar sig denna gång helt enkelt FlörtSolrosen..bra du fick provsvar så snabbt, men synd att du inte hade äl....Hoppas proveran gör vad den ska. Skulle du få pergo också eller hur var det? Händer så mycket för många nu att jag inte kan hålla ordning på vem som får vad Tungan uteNellin, kram {#emotions_dlg.flower}Hoppas, fin profilbild HjärtaRebster, hoppas mensen dröjer nån dag då så du kan ta provet på måndag!! (hoppas egentligen att mensen inte kommer alls..det hade ju varit det bästa Solig)

    Kram till er alla andra också som kämpar och längtar! {#emotions_dlg.flower}Hjärta
  • Två döttrar och en son
    Nellin skrev 2012-08-22 15:34:17 följande:
    Flickor, nu är tonen hård här på olika håll. Det var ju inte meningen att ni skulle bli osams över mina test, hehe. Men ni är för gulliga som engagerar er och bryr er så starkt. Guld värda är ni! :)

    Hoppas2012: Min tappra kämparinna! :) Jag uppskattar ditt stöd. Vi har gått bredvid varandra länge, som flera andra här inne.

    Ni andra får också en puss för peppningen och omtanken!

    Vi vet inte riktigt vad som hänt här. Alla mina symptom, i kombination med ett positivt graviditetstest tyder ju på att jag kanske blivit gravid trots allt. Om så är fallet så finns det två möjligheter: antingen så är jag fortfarande gravid och det kommer synas igen om några dagar på ett test - eller så har jag fått ett tidigt missfall och nu sjunker hormonerna. Således bör jag få blödning rätt snart.

    En annan möjlighet kan såklart också vara spökstreck, som vissa av er misstänkt. Jag har aldrig varit gravid och råkade ut för ett test som lurade mig. Olyckligt, men möjligt.

    Jag är tacksam för allt ert stöd och det är verkligen en tröst att kunna vända sig hit i alla lägen! Jag har legat i sängen hela dagen och tyckt synd om mig själv, men ska nu försöka rycka upp mig. Jag och min sambo har pratat mycket om det nu och fått uttrycka våra känslor. Det känns skönt.

    Det här med bebisverkstaden är väldigt känsligt för de flesta här inne, om inte alla, och jag förstår att det kan bli lite taggigt ibland när man ser olika på saker. Det är också lätt hänt att man missförstår varandras intentioner när man bara har skriven text att utgå ifrån. Det kan bli lite tjafs då och då, och det gör ju ingenting för det lägger sig igen. Den här tråden går verkligen upp och ner i humöret, och det är inget konstigt. Med detta sagt vill jag nu att vi blir glada igen, drar tillbaka taggarna och fortsätter kämpa.

    En vacker dag töser... en vacker dag! Hjärta

     
    Du har verkligen en bra inställning Nellin!!
    Jo det är jättelätt att man missförstår så här på ett forum. Tungan ute

    För min del är det helt lugnt!

    Ja tids nog kommer nog alla få barn.   
  • Två döttrar och en son
    FridaF skrev 2012-08-22 17:35:20 följande:


    Puffen
    Huvudvärk?
    Inte före + tror jag.... men under grav ja.
    Hoppas!   
  • Ingrid1989
    Två döttrar och en son skrev 2012-08-22 17:40:28 följande:
    Huvudvärk?
    Inte före + tror jag.... men under grav ja.
    Hoppas!   
    okok tack. Börjat må vansinnigt illa efter min sena lunch nu också.. helst vill jag gå hem å lägga mig men ska bita ihop till 23.00... tror dock det kan bero på maten... men hoppas kan man ju
  • Två döttrar och en son
    Pastell skrev 2012-08-22 12:31:43 följande:
    Nellin: Stor KRAM till dig. Rynkar på näsan{#emotions_dlg.flower}

    Men jag måste ändå skriva det, hoppas ingen blir sur på mig, men testlagret har haft massa fabriksfel på sina senaste tester som visat positivt fel osv. Det KAN ha varit så här med, eller något annat.

    Och det skriver jag inte för att vara elak.

    Men är det rimligt att ett test skulle ha ett teststreck men ett två andra test från samma leverans ger inget?
    Tycker inte det verkar så troligt... 
    Skulle det inte ha varit en graviditet så skulle alla test från samma leverans ge samma resultat. 
    Och sen frågade Nellin redan i lördags hur tidigt man kan känna av en graviditet pga att hon kände stickningar och hugg i livmodern och att något definitivt var annorlunda. Jag hade exakt samma på just äl+6 med första barnet.
    Och sen hade hon fortsatt molvärk varje dag efter detta. Det har man inte normalt en vecka före mens... Däremot vanligt vid graviditet, särskilt första graviditeten. 
    Så det är mer än bara att det faktiskt var ett andra streck där igår som plötsligt var borta idag...
    Jag tror Nellin hade fått gravid 1-2 om hon testat med CB igår. 

    Men men....  
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus