Inlägg från: Hoppas 2012 |Visa alla inlägg
  • Hoppas 2012

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79
    Tråkigt att läsa du inte mår så bra :( oftast är det väl tyvärr så att en sak kommer sällan ensam så blir det för mycket.
    Håller timmarna för nästa äl.

    Kram

  • Hoppas 2012

    Hej tjejer, full rulle här läser jag :)
    Hoppas alla mår bra, ja förutom om vu får mens såklart, då stöttar vi!

    Är det en ny grej här att bara de som försökt i ett år får vara med? Jag är enig man har inte försökt länge i 2 mån bara undrade efter det jag läste. Nu är ju jag gravid så borde kanske inte säga nått men trots det hängt läääänge här.

  • Hoppas 2012
    Nellin skrev 2012-08-26 18:41:10 följande:
    Hoppas2012: Det är nog ingen som tycker att man måste försökt i över ett år för att få vara med. Men kanske lite längre än två månader, kanske mest för att vi ska kunna få tala med andra i samma sits, som förstår det här med att kämpa och kämpa i tid och otid. :) Du har väl hängt här i 10 månader innan du fick plus va? Och vi är alla här så glada för att du är gravid, och du är välkommen här lika mycket ändå. Du är en av oss vet du!


    Nej alltså jag vet inte, jag bara läste ett inlägg om nått sånt :)
    Men som jag skrev så är jag enig med att 2 försök är inte länge :) Ja jag har hängt här sen tråden startade typ :) så 6 månader innan jag fick plus. Jag är inte en sån som blev gravid och drar utan jag hejjar ju på er tjejer!


    Ha en fantastiskt resa nu!!


    ♥ BF 23 februari 2013 ♥
  • Hoppas 2012
    Ciccie86 skrev 2012-08-27 23:42:19 följande:
    Oj vad mycket det var att läsa igen.. Har inte varit inne sedan igår morse..
    Dag 11 i cykeln idag.. Har legat på sjukhus ett dygn pga andningssvårigheter ock värk i lungorna. Visade sig att jag har en virus infektion i lungor och luftvägar. Så nu är det massa medicin och sjukskriven en vecka till :/ Usch vad livet är trist ibland. Kram på er
    Men din stackare! Hoppas du vilar ordentligt och blir bättre snart!
    Rebster skrev 2012-08-28 06:44:15 följande:
    Åh herregud tjejer, jag är gravid...är i chock och började tokgrina när strecket kom upp. Jag som inte hade äl denna månaden trodde jag... ÄNTLIGEN!
    Jaaaaaa grattis!
    Bild?

    ♥ BF 23 februari 2013 ♥
  • Hoppas 2012

    Rebster helt underbart!
    Du behöver inte nojja över 3 glas vin, bebis får inte av dig än :)

    Så roligt!!!!!


    ♥ BF 23 februari 2013 ♥
  • Hoppas 2012

    Hej nellin!! :)
    Jag mår bra, är i vecka 19 nu så bra gissat :)
    Ja det syns ganska mycket nu faktiskt, ville inte lägga in bild, alla kämpar här så mkt så vill inte göra någon upprörd eller så. Började känna förra söndagen men visste då inte vad eller om det var bebis men när det kom varje dag började jag förstå :)

    Nja det är inte bara skoj skoj måste jag säga. Tydligen blir ens kropp allas egendom att påpeka och prata om när man är gravid
    :(

    Men oj så spännande!!!! Hur känns allt?

    Kram

  • Hoppas 2012
    Kravmärkt skrev 2012-09-24 10:28:08 följande:
    Hej tjejer! Är inte inne så ofta numer, mår mest illa och sover (när jag inte jobbar eller har hand om sonen förstås ) men jag tänker på er och försöker läsa alla inlägg. Jag håller mina tummar för alla er ska ni veta! I gengäld får ni gärna hålla era för mig, att den här graviditeten är frisk och att barnet i magen ser perfekt ut när det är dags för kub. Är så nervös inför det, det var ju då vi fick veta att något var allvarligt fel sist.
    Stor kram till er alla och en extra stor till de som har det extra tufft just nu.
    Hoppas kub går bra!
    Kram
    ♥ BF 23 februari 2013 ♥
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus