• Wittra

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej igen

    Ja, alltså min menscykel brukar ligga på mellan 26 - 28 dagar har jag märkt, det kan diffa på några dagar hit och dit. Dock brukar min mens-tid se ut såhär, jag blir irriterad som fan, får dålig mage, några enstaka finnar etc...ja alltså PMS. 
    Denna månad har jag inte märkt någonting?! Tycker mig dock uppfatta en svag mensvärk av och till. Annars mår jag som vanligt, ingen ändrad aptit. Inget illamående eller känner mig "konstig" på annat vis.
    Förra månaden inträffade mensen 25:e, idag är det 25:e och ingen mens i sikte.
    Kan säga att jag är grymt sugen på att testa mig

    Och vet ni, på lördag fyller jag år. Tänk vilken present det skulle vara att bli gravid just nu  

  • Wittra

    Kunde ju inte hålla mig utan gjorde ett test igår, visade blankt negativt ...:S Lite som förväntat men samtidigt var jag ju sååå nyfiken. Tilläggas bör också att det är första grav.testet jag tagit under det år som vi försökt. Andra månader har mensen kommit före jag hunnit börja fundera. 
    Men nu har jag ju tappat bort mig lite när jag borde ha mens, eller inte, hur man nu ska se på saken. Vissa månader har det dröjt till den siste som mensen kommit.
    Som jag skrev, mensen kan diffa på några dagar för min del. Men inte så oregelbunden att den hoppar hejvilt.

    Får se nu, tänkt att om inga tecken på mens och ingen faktisk blödning förrän nästa onsdag så ska jag testa igen. Kanske testade för tidigt? Testade ju framåt 12 på dagen eftersom jag inte hade g-test hemma för att testa i  morgonurinet.... 

    Samtidigt håller jag på och försöker boka en tid för oss på gyn, ringt hela förmiddagen utan att komma fram :/ Nu blir det helg också. Saken var ju den att jag gjorde egenremiss och sedan ska man själva ringa och boka en tid. Är rädd att jag ringer för sent nu, man skulle ringa en månad efter att remissen skapades och man fick bekräftelse hem på posten.
    Det är en månad sedan nu, ganska exakt.  

  • Wittra
    Jayt skrev 2013-07-26 14:41:39 följande:
    Idag har vi hämtat alla ivf mediciner. När vi klev ut från Apoteket började tårarna rinna. Det är väldigt mycket känslor nu. Jag som har längtar efter att äntligen får göra ivf så vi får vår lilla knodd är nu livrädd för att starta igång allt. Jag vill så gärna att det ska gå vägen på första försöket men jag vet att det inte är så vanligt så jag har ställt in på att det inte kommer gå vägen.
    Försök tänk att det iaf skönt att ni kommer igång nu. Jag håller tummarna för er!
    Jag undrar lite kring IVF, vad för mediciner är det man tar? Vet om de där sprutorna man tar innan , men annars?

    Om du vill ha en solskenshistoria så vet jag ett par som var ofrivilligt barnlösa i 4 år och när de väl tog steget med IVF så satte dem det på första försöket! De visste inte alls varför de inte blev gravida, mannen hade 3 barn sedan en tidigare relation men den han levde med den kvinna han har  nu gick det inte alls med. Trots att båda var friska och inga fel hos någon av dem... 
    Så jo, IVF kan bli riktigt bra!  
  • Wittra

    Hej på er!

    Idag kikar jag in en snabbis här, jag fyller år och ska snart iväg för att bli firad ;)

    Kan fortsatt meddela att mensen lyser med sin frånvaro och jag mår som vanligt. Kan inte känna något "annorlunda" med mig.
    Eller jo, eller jag vet inte.......tycker de sista dagarna att jag varit så varm. Iofs har vi haft värme i landet nu men ändå.,....jättevarm om nätterna trots att vi har öppet fönster och takfläkt. Känner mig alldeles varm nästan hela tiden :S
    Inte varm heller som om man vore på väg att bli sjuk.
    Någon mensvärk har jag dock inte känt av längre.

    Testet var blankt negativt och inga symtom som tyder på att det skulle ha tagit sig denna månaden. Är så förvirrad... 

  • Wittra

    Min mens började sist 25 juni...dock var det en kort blödning då för att sedan börja ordentligt dagen därpå. mina cykler verkar variera mellan 26 - 30 dagar. Dock brukar jag få symtom vilket jag inte fått hittills.

  • Wittra

    Testade inga äl-stickor denna månad, var så trött på testa men man räknar alltså från den dagen ens senaste mens startade?....fan vad rörig jag känner mig.... sorry

  • Wittra

    Men jo..har ju räknat från första mensdagen och haft app i mobilen som hjälpmedel....verkar bara ha spårat ur nu...?

  • Wittra

    Nej? Använt appen i ett år. cyklerna varierar, mellan cirka 26 - 30 dagar.

  • Wittra
    Maramina skrev 2013-07-27 22:22:39 följande:



    Då måste jag ha missförstått ditt inlägg 18655, jag tolkade den att appen hade hjälpt dig sedan två månader
    Nej, för katten. jag började använda den förra våren. Tycker den fungerat bra hittills som hjälp för att hålla reda på mensen...men nu vet jag inte vad som hänt ...:(
  • Wittra

    Fortfarande ingen mens!? :O men igår hade jag brunröd flytning.....och så verkar jag fått svamp ska testa ikväll igen. är på jobbet just nu!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus