• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Hoppas 2012

    Hej nellin!! :)
    Jag mår bra, är i vecka 19 nu så bra gissat :)
    Ja det syns ganska mycket nu faktiskt, ville inte lägga in bild, alla kämpar här så mkt så vill inte göra någon upprörd eller så. Började känna förra söndagen men visste då inte vad eller om det var bebis men när det kom varje dag började jag förstå :)

    Nja det är inte bara skoj skoj måste jag säga. Tydligen blir ens kropp allas egendom att påpeka och prata om när man är gravid
    :(

    Men oj så spännande!!!! Hur känns allt?

    Kram

  • Nellin
    Hoppas 2012 skrev 2012-09-22 23:21:04 följande:
    Hej nellin!! :)
    Jag mår bra, är i vecka 19 nu så bra gissat :)
    Ja det syns ganska mycket nu faktiskt, ville inte lägga in bild, alla kämpar här så mkt så vill inte göra någon upprörd eller så. Började känna förra söndagen men visste då inte vad eller om det var bebis men när det kom varje dag började jag förstå :)

    Nja det är inte bara skoj skoj måste jag säga. Tydligen blir ens kropp allas egendom att påpeka och prata om när man är gravid
    :(

    Men oj så spännande!!!! Hur känns allt?

    Kram
    Rar du är som tänker så. Jag skulle i alla fall gärna vilja se magen! :) Kan man skicka bilder via meddelandefunktionen? Om du har bild så får du gärna maila mig. 

    Härligt att känna sparkar! Jag kan ju inte alls föreställa mig hur det känns, men jag längtar verkligen efter det. Vilken grej det måste vara! Trist det där med att alla verkar tro att de få röra vid och prata om magen så fort de ser en gravid kvinna. Jag har nog aldrig förstått mig på det där...

    Jag tycker allt känns bra. Nu är ju utredningen igång, vi får hjälp så jag känner mig hoppfull. Ett plus innan 2012 är slut måste jag hoppas på faktiskt. :)

    Kram! 
  • Rebster

    Är också inne och följer er tjejer här! Kul att utredningar har kommit igång, man slappnar faktiskt av en hel del då.
    Grattis till plus Em me!
    72 dagar: Jag kunde känna av min ägglossning flera dagar efter att ägget hade släppt så det är ett gott tecken tycker jag.

  • Em me

    Tack igen, men idag och igår har jag inte vågat va glad, haft bruna flytninga och är sååå rädd för mf:/ inbillar mig att brösten känns mindre ömma med..

  • JZ79
    Ciccie, hoppas bisolvonen gör underverk! Lycka till GladSolrosen: Va skönt att alla blodprover är klara =) Hoppas läkaren svarar snabbt!! Nu är ni ett steg närmare bebis SoligMaramina, go känsla, hoppas det stämmer!! {#emotions_dlg.flower} Vet inte om jag har några bra tips direkt..tycker själv det är svårt att komma igång runt äl vissa perioder, men på nått vis så är kroppen med på noterna bara vi sätter igång. Vi är ju gjorda för att sexa runt äl. Skicka sexiga sms till mannen, ta på dig nått sexigt och skicka en bild till hans e-mail/telefon och säg att han ska få en surprise på kvällen, en snabbis på nått annat ställe än det vanliga..inte sängen alltså! Snabbisar är underskattat tycker jag FlörtVårväntan..säger samma till dig, hoppas känslan stämmer!! SoligWilliamsmamma, håller tummarna! När får du besked från läkaren om du haft äl? Vore ju skönt att få snarast möjligt så du vet om du ska hoppas vid bim eller inte! {#emotions_dlg.flower}Hoppas, här är det lugna puckar..vi väntar mest på att tiden ska gå så mannen får lämna nytt prov. Vi vill bara veta hur spermierna ser ut efter behandling och få iväg remiss till ivf. Hur mår du??

    Kanske 4a, hur ser testet ut idag? GladRebster, hur mår du??? Jag är så jäkla glad för din skull!! Hjärta Har du fattat att du äntligen är på smällen efter denna långa väntan??? ;) kram!

    Jag fick precis ett meddelande på telefonen att jag har äl om 2 dagar..what?? FörvånadFörvånad Jag har helt missat detta. Trodde min fertila period började nästa vecka, men det är ju äl som är då! Är det detta som kallas att inte tänka på bebisverkstad? haha! Är sjuk med halsont och tät i bröstet, så vet inte om jag pallar med nått sex Obestämd Har inte direkt haft några äl känningar, men äl-flytningar har jag ju förstås haft..kommer ihåg att jag tyckte det va konstigt tidigare i veckan när de kom, men sen glömde jag bort det. Kram på er och ha en skön söndag!!
  • mzetterblad

    Borde få svar nu i veckan :) bim är på onsdag! Känner inget speciellt mer än att jag är väldigt trött men det behöver ju inte betyda nåt. Jag tog ett test igår men det va negativt. Så nu är det väl bara att hoppas att den jävla kärringen inte kommer orkar inte mer nederlag!

  • kanske 4a


     


    Jag är på äl +10 idag och så här ser testet ut, tyvärr torkat hann inte ta någon bild innan. Kanske kan inbilla mig en skugga.
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12
  • Maramina

    Tack för tipsen JZ79! Just snabbisar på oväntade ställen är det som det oftast blir, det är annars svårt att få till det med en nyfiken 2,5 åring som springer omkring och ska vara med överallt. Just det där att det blir jobbigt med verkstaden efter ett tag blev så tydligt tidigare idag. Mannen vet ungefär när jag har ÄL men inte exakt när. Då tempen har höjts så borde ju ÄL varit och när han tog initiativ till sex så kom tanken "men nu behövs det ju inte, ägget har ju släppt för länge sedan!". Så fort tanken kom, skämdes jag.

    Känslan av att lyckats är än starkare idag. Jag hade det så även den månaden jag blev gravid med dottern och i vintras när jag blev gravid, men som slutade i missfall. Så hoppet väcks ju! Men jag har ju haft det fler gånger, men då har det försvunnit rätt snabbt på en eller ett par dagar.

  • JZ79

    Vet inte om vi försöker nått denna period Obestämd Jag är sjuk, men tar givetvis en för laget om mannen vill mysa ;) Än så länge har vi lyckats hålla oss ifrån varandra just för att jag inte ska smitta ner honom. Vi pratade nyss om vi skulle köra denna månad eller inte...Han känner inte av nån förkylning än och det bästa är väl tyvärr att vi hoppar över nu Rynkar på näsan Hatar att förlora en månad sådär, vi har ju väntat så länge..vill inte vänta längre!! Maken har börjat skola med lärlingsplats och har tyvärr redan åkt på både magsjuka och ett ont knä som gjort han varit borta en del..Vi kom fram till att det vore dumt å riskera mer frånvaro..Får se om vi håller vad vi nu bestämt...Äl på tisdag......Trots att jag är sjuk så är jag sugen, haha! Kroppen är bra konstig..

    Kram på er alla finisar som kämpar på Hjärta

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus