Inlägg från: Solrosen 83 |Visa alla inlägg
  • Solrosen 83

    Vi som försökt ett tag utan plus

    linte skrev 2012-06-17 10:29:15 följande:
    Igår fick jag reda på tre graviditeter i bekantskapskretsen. Jättekul förstås men samtidigt lite jobbigt, speciellt en tjej som skyddat sig och nu var gravid i femte månaden utan att ha märkt det innan. Som tur var blev både hon och hennes sambo glada. Känns dock lite orättvist när vi alla kämpar som idioter.
    Ja visst känns det orättvist. Känns jobbigt trots att glad för deras skull bara för att man kämpar så själv. Men vår tid kommer snart också ska du se. Skickar över styrkekramar {#emotions_dlg.flower}
  • Solrosen 83

    BaPumba: Förstår att det känns konstigt att ställa om till att hoppas att mensen ska komma istället för att den inte ska göra det. Tycker dock du gör helt rätt som väljer att göra din resa först. Livet har ju olika stadier och jag tror att det är viktigt att känna att man har gjort det man velat innan man väljer att skaffa barn.

    Flera stycken här ju med BIM nu under midsommarhelgen. Håller tummarna för att det blir några plus nu.

    Hoppas ni alla får en riktigt trevlig midsommar! 

  • Solrosen 83

    Nu har även jag kommit tillbaka till civilisationen efter en midsommar på landet utan teckning till mobilen. Haft det kanonbra med strålande väder, god mat och trevligt sällskap. Är ju bara i början på min cykel så jag passade på och unnade mig ett antal glas med rödvin för att hålla värmen under kvällen Glad

    Ciccie: Tråkigt att mensen kom. Skickar över några styrkekramar!

    Nellin: Håller humöret uppe än är det ju inte kört om mensen inte kommit. Du har ju inte BIM förrän på måndag så det kan ju fortfarande vara något. Har du testat igen efter du fick din skugga och sett om det blir likadant eller starkare?

    Själv går jag och väntar och hoppas på att få äl här inom den närmsta tiden. Förhoppningarna är väl inte allt för höga med tanke på hur min cykel sett ut det senaste året. Men än ger jag inte upp. Är ju sommar och sol för tillfället och inte allt för länge kvar till semestern. 

  • Solrosen 83

    Kom lite blod igen idag på dag 14. Rynkar på näsan Förstår verkligen inte vad min kropp håller på med. Verkar dock ha avtagit igen nu så jag hoppas det inte blir mer. Hade sex igår kväll men det borde ju inte göra att det kommer blod då.

    Äter ju rosenrot och bdg så vet inte om det är det som gör att jag får små blödningar med kort mellanrum. Någon annan som fått så? 

  • Solrosen 83
    Inelg skrev 2012-06-26 09:35:04 följande:
    Man kan få blödning efter sex det är normalt



    Inte fått så tidigare. Känns nästan som jag börjar få mensvärk här nu också. Men förhoppningsvis är det äl på gång och inte mens igen.
  • Solrosen 83
    JZ79 skrev 2012-06-26 10:49:06 följande:
    Vi har fått tid till gyn i Strömstad...IDAG!!!!

    De ringde för en stund sen, någon har lämnat återbud å då får vi komma in för att starta vår utredning!!

    Återkommer senare, måste åka nu!

    Kram :)



    Vad skönt för er! Lycka till!
  • Solrosen 83
    Ciccie86 skrev 2012-07-01 09:50:20 följande:
    Kvällen gick helt ok, men det var mycket känslor inblandade.. Men jag är glad för hennes skull! :) Vet inte om min sambo förstår hur det kändes för mig :/
    Vi pratade mycket igår och har nu kommit fram till att vi ska lägga allt fokus på bröllop :) Som det ser ut nu så blir det bröllop i vår :)) Kran
    Skönt att höra att du tog dig igenom kvällen ok. Låter härligt med planering av bröllop. Låter som ett klokt val att lägga fokus på det nu. Är ju något som man (åtminstone förhoppningsvis) bara för en gång i livet så det är synd att låta det "förstöras" av att man är stressad och deppig över graviditetsplaner. Skickar styrkekramar till dig! {#emotions_dlg.flower}
  • Solrosen 83

    Försöker: Håller alla tummar jag har för att du får ett plus i morgon.

    Här är det fortfarande mens och inte så lite heller. Börjat tröttna rejält på min kropp nu. Först mens var eller varannan vecka och sen nu värsta jättemensen som inte vill ta slut. Kommer och går hela tiden så halva dagarna kommer ingenting och sen kommer det massor på kort tid. Helt hopplöst och gör ju att jag springer på toa stup i kvarten för att kolla så att det inte blöder igenom. Nu vill jag inte mer utan vill att det ska ta slut så jag kan ladda om för nästa försök. Gråter Kan ju tillägga att jag är på dag 9 idag.

  • Solrosen 83
    JZ79: Mensen har ju strulat fram och tillbaka hela tiden sen jag slutade med p-pillerna för snart 1 år sen. Antingen långt mellan eller väldigt tät. Mängden har också varierat men denna gången var det extremt. Var länge sedan jag hade någon "riktig" mens nu så kanske det är det som gör att det blir mer nu. De senaste månaderna har jag bara haft väldigt små blödningar som bara varat någon timme åt gången.

    Bullen80:
     Nej har inte provat några naturläkemedel för att minska det. Inte tänk på att det finns med tanke på att jag inte brukar blöda riktigt så här mycket och då har det aldrig varit något problem. Känns lite som att det behöver komma ut ur kroppen också så vill inte stoppa allt för mycket heller.

    Tog tag i att skicka ett mail till KK idag för att höra om vi kan få beställa en tid för att börja utredning redan nu till i slutet på juli/början på augusti då vi passerat 1 år eller om vi måste vänta till slutet av juli att beställa tid. Hoppas på att jag hinner få svar denna veckan innan de stänger för semester 2 veckor men de brukar vara snabba där.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus