• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    BaPumba: Jag har ju haft jätteont i tuttarna och känt mig väldigt annorlunda de senaste två veckorna, jämfört med alla tidigare månader. Men för några dagar sedan så började symptomen att avta. Nu känner jag knappt nånting alls i tuttarna, men jag är ändå lite svullen i tjejmagen, är trött som tusan och är mycket varmare än jag brukar vara. Så det finns hopp. Egentligen är det dumt att testa redan i morgon eftersom det är såpass för tidigt, men jag kan helt enkelt inte låta bli. Hur mår du?

    Jag har lyckats hålla mig relativt sansad sedan ÄL och jag har inte låtit tankarna kretsa alltför mycket kring detta. Jag har liksom inte hoppats alldeles för mycket eftersom jag inte ens trodde jag skulle få ÄL. Men idag har jag verkligen varit riktigt känslosam och jag önskar verkligen ett plus nu. Det är så många runt mig som är gravida och som får plus på löpande band och jag längtar så. Jag tror jag kommer blir riktigt ledsen om det inte blir nåt. Nu är det 12:e försöket och skiter det sig nu så vet jag nog inte riktigt vad jag gör. Det skulle kännas hopplöst tror jag. Usch...

    Men jag håller mina tummar och gör ett test i morgon bitti så får vi se. Vi längtar ju allihop här, så ni förstår ju vad jag menar. :) Just idag är min längtan och mitt önsketänkande extra starkt.

    Kram på er! 

  • Nellin

    Kravmärkt: Jag tror det bästa är att inte oroa sig alltför mycket, även om jag såklart förstår helt att du är nervös. Försök att njuta så mycket du bara kan av att vara gravid och håll dig glad och lugn. :) Hoppas ni får en härlig resa till fjällen också! :)

  • Nellin

    Kravmärkt: Det är inte ett dugg respektlöst. Du är gravid och det är jättehärligt, och det kommer dina vänner också tycka! Jag kan inte tänka mig att någon som man verkligen är vän med och bryr sig om skulle se en graviditet som något negativt, även när det är fest på gång. Dina vänner kommer säkert bli jätteglada för din skull, och bara för att du inte dricker alkohol så kan ju de fortfarande göra det. Alla fester stannar ju inte upp bara för att en i gruppen väntar barn. Jag förstår inte alls var Intetnytt fått det där ifrån, jag tycker det är en jätteknepig inställning till sina vänner. De flesta skulle nog inte tänka på det sättet, hoppas jag i alla fall verkligen.

     

  • Nellin

    Just ja, det glömde jag ju skriva mitt i all irritation.

    Ja jag testade i morse och det var nog negativt. Där finns en liten skugga, men det kan vara precis vad som helst faktiskt. Jag ska tålmodigt vänta i 2-3 dagar och sedan testa med ett digitalt, så slipper man ju stå och kisa och leta streck. Glad  Till slut ser man ju streck som inte finns!

  • Nellin

    Hoppas: Ja nog är det svårt att hålla nerverna i styr, men jag får gå på det sunda förnuftet. :) Tack för din positiva inställning! Solig

  • Nellin

    Hörrni, är nästäppa verkligen ett symptom? Jag har varit så himlans täppt i näsan i ett vecka nu och det släpper inte, men jag är inte sjuk. Så klagade jag på min torra näsa hos en väninna som då sa att hon var täppt i näsan hela graviditeten. Stämmer verkligen detta? Det låter ju långsökt, men vad vet jag? Kroppen är ju knepig.

  • Nellin

    BaPumba: Gullig du är som frågar. Helgen har varit VÄLDIGT lugn. Jag har strosat runt i morgonrock och mystofflor mest hela tiden, hehe. Hur har du själv haft det?

    Svea10: Åh, men GRATTIS! Gud så härligt! Jag blir såklart avis som tusan men blir egentligen mest bara glad för er skull. Den här tråden behöver verkligen så många plus den kan få. Jag håller tummarna för att allt går så bra som det bara kan gå och att du får en härlig graviditet. Är det ditt första? (Minns inte riktigt om du sagt det förut.) 

  • Nellin

    Hej på er pussgurkor! Det är mitt i natten och jag borde lägga mig, men har precis tittat klart på en film och kunde inte låte bli att kika in här först. :) Hoppas allt är bra med er allihop!

    Symptom hos Nellin som blir allt starkare varje dag är: täppt i näsan, svullen och lite molvärk i magen då och då, trött, ont i tuttarna (som dessutom blivit lite större), varmare är vanligt och kissar stup i kvarten.

    Det kan vara menssymptom (BIM tisdag), det kan vara kroppen som skapar symptom, eller så kan det vara något riktigt härligt! Jag får vänta och se. Ni som väntar på eller har passerat BIM, vilka symptom har ni? 

    Kram och god natt! 

  • Nellin

    Kravmärkt: Ja jag hoppas verkligen. :) Ska testa med ett digitalt om några dagar.

    Söndermarken: Jag beklagar verkligen. Det är förjävligt hur folk är. Det är som att de hatar människor, och då kan man ju undra varför de valt det yrke som de har valt. Var är medmänskligheten? Var är hjärncellerna? Jag tycker det bara blir värre och värre inom vården. Jäkla skit är vad det är! Usch! 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus