Inlägg från: Försöker |Visa alla inlägg
  • Försöker

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Lillnosen - tack för dina ord. {#emotions_dlg.flower}Vårväntanochlängtan - hoppas mensen inte kommer!
  • Försöker

    Tack alla ni som kommenterat min kväll! Så skönt att höra att andra förstår.. {#emotions_dlg.flower}

    Faktum är att min kompis hörde av sig förut och skrev att hon hoppades att jag inte hade deppat ihop efter kvällen igår. Så hon kände nog att det inte blev så bra. Så jag förklarade.

    Tror inte riktigt hon förstår dock, hon tycker ivf är den smidiga lösningen. Problemet är nu löst liksom. Njaa, typ. Vet inte om jag kan se det så. Vi gick förbi varann lite, även om hon menar väl. Sen tror jag hon uppfattade det som att jag missunnar de som blivit gravida, men så är det förstås inte. Men i stunden sved det, även om jag försökte att inte visa det.

    Är så glad att ni finns, ni skänker styrka! {#emotions_dlg.flower} 

    Och ni som ska göra spolningar imorg - tänker på er, lycka till! Förstår att ni är supernervösa, är livrädd för att göra det själv också. Fy 17....  

  • Försöker
    Lillnosen skrev 2012-11-04 20:51:30 följande:
    Vad sjutton håller min kropp på med? Förra cykeln hade jag mens i bara 3 dagar. Sedan typ lite brunaktiga spottings i 3 dagar. Denna mens höll på i 5 dagar och sedan ytterligare 5 dagar med brunaktiga spottings! Vad sjutton är detta? Lagom kul nu att på dygn 10 gå med trosskydd och inte känna sig fräsch :/ Blääää!
    Skumt om du inte brukar ha så... Min mens går alltid över gradvis i brunaktiga flytningar/spottings, så i mina öron låter det ganska normalt. Fast länge förstås, den sista cykeln... Obestämd
  • Försöker
    Nellin - fick du lugnande utskrivet av läkaren som du ska ta själv innan alltså? För det är kanske försent att ta när man väl är där så man måste ta det innan? *tänker framåt*

    Hoppas det går bra för dig och Malin! {#emotions_dlg.flower} 
  • Försöker
    Ciccie86 skrev 2012-11-05 09:56:29 följande:
    Jag har saknat er massor tjejer!
    Även om jag inte varit inne här så har ju bebis tankarna snurrat i huvudet. Inte så konstigt iofs. Min ena vän fick en son i onsdags, hon blev gravid på första försöket, de hade planerat att vänta minst ett halvår till. Min andra vän ligger på BB nu och är öppen 2 cm. Även där så var det första försöket plus att hon och killen har en väldigt instabil bakgrund med många break och avbruten förlovning!
    Men självklart är jag glad för deras skull!
    Om två veckor så är det dags för svägerskans babyshower och jag håller redan nu på att ladda upp psykiskt.. Det är tufft! Hon är beräknad den 27/1..
    Jag försöker tänka positivt!
    Förstår att det känns tufft...
  • Försöker

    Ok!

    Skönt att höra hur andra resonerar. Vill helst ha med maken jag med, men tänkte att det kändes fånigt/onödigt. Särskilt om han inte är med vid själva ingreppet, utan mer som moraliskt stöd. Obestämd 

  • Försöker
    Malin1988 skrev 2012-11-05 10:34:05 följande:
    Jag skulle bog känna me obekväm om han är med vid ingreppet, vet i te varför jag tänker så.

    Håller absolut med. Jag hade samma inställning till allmänna gynundersökningar, ultraljud osv när vi skulle dit första ggn. Sa till maken att så länge jag ligger i gynstolen, då får han vänta utanför. Men det behövdes inte, mottagningsrummet var inrett så att själva undersökningarna skedde bakom en skärm. Så den andra var i rummet, men såg inget. Det var bra tycker jag, man känner sig så sårbar liksom. Obestämd Vet inte heller varför jag tänker så, känns obekvämt bara.
  • Försöker
    stegen skrev 2012-11-05 12:25:56 följande:
    Trodde efter att ha läst att jag skulle känna av pergonal först när det närmade sig ägglossning, men så fel! Svettats som jag vet inte vad hela natten, kunde ej sova somnade 06.15 och molande värk! Hoppas detta inte ska vara hela tiden!!
    Har du kollat att allt är som det ska då?
  • Försöker
    stegen skrev 2012-11-05 12:34:04 följande:
    Har bara tagit pergon lör och sön och ska ta tredje idag! VUL på fredag, men känner inte alls för att ta den tredje nu.
    Aha. Är det överstimulering när det blir sådär?

    Ni som äter hormoner - hur reagerar ni psykiskt? Vad gör hormonerna med känslospannet, enligt era uppleveser? 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus