Inlägg från: Anonym (Inte vettig?!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte vettig?!)

    Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!

    Anonym (Nix) skrev 2011-12-21 09:49:54 följande:
    Min man kollar inte heller. Dels har han sagt att han inte vill, dels vet jag det för han har inte internet på jobbet för han jobbar i huset med egen firma, han har ingen telefon han kan kolla i och hemma kollar han inte för det hinner han inte. Är inte jag hemma är han hemma med barnen.

    Klart det finns vettiga män här i världen!! 
    Och en man som kollar på porr kan inte vara vettig, undrar jag ju då?!

    Jag kan bara svara för den relation jag befinner mig i och vad jag vet kollar han inte på porr (han har inte speciellt mkt möjlighet till det), men vi har en liten överenskommelse ang detta. Jag vet nämligen att han har kollat förr (även om det var mest för humor och ej för njutning, enligt honom själ iaf - spelar ingen roll varför för min del) och jag har varit med om en del tidigare i livet vilket gör att jag kan känna mig "hotad" av tjejer som tar den i alla hål osv. Därför har vi bestämt att det är ok att han kollar på porr om han skulle vilja, men att jag inte vill veta att han gör det...och det funkar för mig iaf :)

    Sen så är det så att han är väldigt sugen väldigt ofta (och jag kan inte lika ofta pga mående och sköra slemhinnor pga grav) men då brukar han ta hand om sig själv när jag är med (eller hjälper till), eller så säger han helt enkelt vad han ska göra och går på toa...

    Vad jag menar är bara att jag inte tycker man ska döma andra så hårt, vill ngn kika stör det inte mig så länge det inte går ut över vår relation!
  • Anonym (Inte vettig?!)
    Fool skrev 2011-12-21 11:18:40 följande:
    Tror det handlar om att acceptera att andra faktiskt kan tänka och gilla andra saker än en själv.

    Jag tycker själv tex. dockysåpor som big-brother , paradise hotel och annat skit är så lågt och disgusting som det kan bli , skulle aldrig i mitt liv kunna tänka mig titta på skiten... blir bara allmänt äcklad , men det betyder inte att jag för det måste förbjuda alla andra att titta på det.
    Är inte helt hundra på om du menar att du håller med mig eller ej :)

    Men det jag menar är ungefär samma sak som det du skriver, fast du kanske var bättre på att uttrycka dig ;)
    Han får som sagt gärna kolla, bara det att jag kan få lite komplex av det och då känner jag att vi båda mår bättre av att jag inte vet...

    Sen finns det säkert de som skulle kalla det förnekelse, men jag ser det som självbevarelsedrift både för mig och vår relation...Sen kanske han får tips på saker vi kan hitta på och det stör mig inte heller, men han behöver ju inte direkt tala om vart de skulle komma från :)
Svar på tråden Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!