Inlägg från: Anonym ((suck!)) |Visa alla inlägg
  • Anonym ((suck!))

    Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!

    kanske skulle ladda ner lite barnporr, det är ju min privata ensak, eller? det är ju bara onani gubevars! och det konkurrerar ju heller inte med min partner. obs! ironisk.....

  • Anonym ((suck!))
    Anonym (Nix) skrev 2011-12-23 14:41:58 följande:
    Jag börjar tro att de som följer sin lust minsta lilla är ganska feta också. Är de lite sugna på chips och en öl så kommer det fram, lite choklad mellan måltiderna och en liten porrfilm till det. Om jag får lite lust så tänker jag på att jag ska ha sex med maken på kvällen.
    jag med men vi är väl ålderdomliga och tråkiga, det är ju 2000-talet! kanske ska upplysa vissa att på 1700-talet så hade man orgier med djur tex så den sk "fria sexualiteten" kan inte endast tillskrivas 00-talet.
    hursomhelst förstår jag inte varför man av vissa i det närmaste betraktas som en puritansk tråkmåns bara för att man inte gillar porr? jag ser inte på porrfilm men har mycket fantastisk sex ändå. vill gärna ha sex varje dag men skulle inte sätta mig framför en porrulle bara för att min partner inte skulle vilja ha sex en kväll.
  • Anonym ((suck!))
    Pulaski skrev 2011-12-23 20:45:50 följande:
    Eh, var fick du det där med två kukar i analen ifrån?

    Sex är ju bara en del av ett förhållande. Om vi har ett fantastiskt förhållande i övrigt och vi dessutom har ett fungerande sexliv rent generellt, varför skulle jag då vara tvungen att göra slut med henne bara för att vissa av våra sexfantasier skiljer sig åt?
    det var typ en fråga. eller vad är det du inte kan göra tillsmmans med din tjej? och om ni har ett så fantastiskt förhållande i övrigt förstår jag inte riktigt varför porren är så viktig. förresten, att titta på porrfilm är väl ingen fantasi? och måste man nödvändigtvis leva ut sin fantasi? det finns folk som fantiserar om djur..
  • Anonym ((suck!))
    Pulaski skrev 2011-12-23 20:49:50 följande:
    Det enda jag egentligen reagerar på är att vi som tycker det är okej med porr inte tillåts ha våra värderingar utan att bli bedömda som otrogna och respektlösa, och allt vad det nu är. Nog måste jag väl kunna få göra upp själv med min partner vad som är okej och inte i vårt förhållande?
    jag bedömer inte dig som otrogen eller dum i huvet, det får stå för andra, jag undrar bara varför det är så viktigt med porren?
    men om din partner tycker det är ok så kan jag ju inte ha några invändningar om porren i ert förhållande, jag måste ha missat att du skrev att hon tyckte det var ok.
    däremot kan jag säga att jag generellt är emot porrindustrin då den bidrar till en hel del skit. då blir det plötsligt en moralisk fråga för mig men den diskussionen lämnar jag nog därhän....
  • Anonym ((suck!))
    100kgpappa skrev 2011-12-24 00:22:04 följande:
    Att alla som gör porr blir utnyttjade, tvingasn osv är ju bara skitsnack och myter. Ska inte säga att det inte förekommer, men i normalfallet är det inte så. Det finns massa olika anledningar till att människor väljer det yrket, men det är deras val. Känner personligen både en tjej och kille som medverkat i flera filmer. Anledningen till att dom gjorde det var att det gick igång själva på att ha sex på film.
    Och om man inte får nyttja sjysst porr, dvs där de medverkande är över 18 och inte gör något mot sin vilja bara för att det finns porr som inte är sjysst, då kan jag alltså inte heller köpa kläder, för det finns kläder som tillverkas av människor som arbetar under slavliknande förhållanden, osv.

    Respekterar att vissa inte gillar porr, men att kategoriskt fastställa att ALLA som medverkar i porr är utnyttjade och att det alltid är förnedrande att skildra folk som har sex, det är bara trångsynt och brist på respekt för folk med andra åsikter.
    men då kan man väl vända på det, att bara för att de finns de som väljer själva och inte mår dåligt av det så ska alla de som tvingats in i det av fel anledningar "offras"? och hur vet du att det i normalfallet inte är så att människor blir utnyttjade?  jag tycker tvärtom att det mesta jag läst och sett tyder på att de flesta blir utnyttjade.
  • Anonym ((suck!))

    bara lite nyfiken, alla ni porrförespråkare, har ni själva provat att ha den sortens gruppsex som förekommer i många filmer då? jag menar, ni borde ju inte uttala er om vad som kan vara skadligt eller ej om ni inte provat det. och ja jag har erfarenhet av branschen och det är  därför jag anser mig ha rätt att kritisera den.visserligen en del år sen men jag tror ju knappast det har ändrats till det bättre. jag håller med om att alla inte mår dåligt men jag kan tycka att porrfilm ger en väldigt skev bild av sex. och det är väldigt lätt när man väl är där att man går med på mer än man tänkt sig från början. som sagt, hur många av er har haft en kuk i två hål samtidigt utan någon vidare "dialog" med de man gör det med? dvs de är oförsiktiga och det gör ont .man bedövar och allt möjligt för att det ska funka till varje pris.hur många av er män som försvarar porr skulle själva ha två kukar i röven?
    nu menar jag inte att alla kollar på just sån porr men det ingår ju ofta i konceptet. jag kan tycka att för att kunna försvara  porrfilmer borde de som förespråkar det iallafall vara medvetna om vad människorna utsätter sig för innan ni kan bedöma om det är ok eller inte. och jag kan intyga att många tjejer biter ihop trots att det gör ont, jag tycker själv det är helt sjukt men så är det. hur det funkar i gayporr har jag ingen erfarenhet av men det lär ju inte skilja sig så mycket. privat har jag också erfarenhet av gruppsex men då mycket mjukare varianter och riktigt mysigt. för min del var det en jävla skillnad.

  • Anonym ((suck!))
    Pulaski skrev 2011-12-26 23:35:54 följande:
    Det är egentligen inte porren i sig som är så viktig, utan det är mer det att nån annan ska "bestämma" vad jag ska göra och inte, istället för att ta mig som jag är. Gillar man inte porr, och hittar en kille som inte behöver titta på porr - grattis. Gillar man inte sport och hittar en kille som inte tittar på fotboll varje kväll - grattis. Men det är när man börjar förändra eller förbjuda ett grundläggande beteende hos sin partner som jag slår lite bakut. Man måste acceptera att man även har en del olikheter, även om man inte gillar dem. Är de illa nog så att man verkligen inte står ut, då är det renhårigare att göra slut än att börja sätta upp regler. Framför allt med tanke på att regler och förbjudanden oftast bara brukar gå åt ena hållet...
    så du tittar på porr som ren trots? herregud....och om porrtittande skulle vara det ENDA jag inte ville att min man höll på med, skulle det vara så farligt att be honom låta bli? jag skulle aldrig förbjuda honom, hur skulle jag kunna göra det utan att bli en stalker? jag håller med dig att ett sådant förhållande kan man ju inte ha, spelar ingen roll vad man vill "förbjuda" och klart man inte ska förändra varandra. men då ska ingen partner kräva av mig att jag ska acceptera porr heller. men är det bara mig det är "fel" på då?
  • Anonym ((suck!))
    100kgpappa skrev 2011-12-26 14:09:03 följande:
    Ja, jag kollar på sån porr som vi även praktiserar, så det har jag inga problem med. Precis som annan underhållning speglar den inte alltid verkligheten, problemet blir ju om folk inte begriper att film och verklighet inte är samma sak, oavsett om det är avancerad sex som visas eller en biljakt i 200 km/h mitt inne stan.
        Dock föredrar jag porr som är lite mer realistiskt, dvs man värmer upp och använder glidmedel vid analsex tex, och kör inte bara rätt på.

    Men folk väljer själva vad de vill spela in, och får betalt därefter, så det har jag inte dåligt samvete förr.
     
    Och varför kommer alltid 2 kukar i röven upp som exempel? Det är faktiskt inte speciellt vanligt... Ja, givetvis kan man hitta scener med det på 2 sekunder, men om man inte söker specifikt på det, utan tex söker på senast upplagt idag, så är det inte vanligt med sån typ av sex. Förresten känner jag en tjej som praktiserar det, så det finns folk som gillar det med på riktigt.
      
    jo men det är ju precis vad jag vill komma till, att många nog inte fattar och kan/vill skilja på film och verklighet.
    du får gärna tipsa mig om den "kravmärkta " porr du pratar om. nu kan jag inte påstå att jag letat särskilt ihärdigt men jag har inte sett nånting av den varan och det skulle vara intressant att jämföra.
    ja det med två kukar i röven var bara ett exempel på det jag tycker är typ det grövsta inom "normalsexet". och tillräckligt vanligt. och om man söker på det kommer det ju givetvis upp. men frågan var väl vad du skulle tycka om det själv? för jag vill fortfarande hävda att man ska prova nåt sånt själv innan man uttalar sig.
    jag har aldrig sagt att det inte finns nån som kan njuta av det, jag säger bara att när det ska spelas in på film så skildras det ganska brutalt i mitt tycke och det jag sett så visas det heller inte om man mjukar upp innan utan det är bara pang på och det tror jag inte många skulle fixa.jag tycker det  ger en skev bild, framförallt till unga killar som sen ska praktisera det på sina flickvänner som många gånger är alldeles för mesiga för att säga nej.
    ja folk väljer själva, det gör 12-åriga flickor i thailand oxå som prostituerar sig skulle det vara mer ok för det?
    och även vuxna kvinnor i olika delar av världen, ja även i-länder som usa och i europa gör det som en sista utväg för att få pengar till uppehälle. det måste väl även du inse.
  • Anonym ((suck!))
    100kgpappa skrev 2011-12-28 18:11:52 följande:
    För det första så dra inte in prostitution i den här tråden, det är en helt annan sak.

    Håller som sagt med om att en del killar inte fattar skillnaden på porr och verklighet, men jag anser att dom som inte gör det har nån form av utvecklingsstörning. Även när jag var tonåring förstod jag att film var en sak och riktigt sex en helt annan.
       Och om man letar lite så hittar man bra porr (som jag tycker är bra alltså), där tjejernas njutning faktiskt är lika mycket i fokus som killarnas, och inte så grovt som en del är.
      Men iom att du inte nyttjar porr, så lägger du ju av förståeliga själ inte den tiden på att leta heller. Förstår att om man bara sett den grövre porren att man kan bli lite anti.
    Och menar du att om man gillar nån form av porr så måste man själv utföra allting som  någonsin har spelats in? Jag tänder inte på 2 kukar i röven, men tydligen måste jag prova det (är inte homosexuell heller) för att få nyttja porr överhuvudtaget...eller missförstod jag dig helt?
    jag menar inte att prostituion är samma sak, gjorde bara en jämförelse ang det "fria valet".
    och nej om du inte tänder på det där med två kukar så behöver du väl inte prova det för att kunna uttala dig, jag menar bara att man kanske ska sätta sig in i vad de människor som är i porrbranschen pysslar med innan man kan säga att allt är ok. om jag säger så här, om en kille vill ha analsex med mig så vill jag gärna att han provar en buttplug först så vet han hur det kan kännas och vet hur man ska göra på rätt sätt för att det ska kännas bra för mig. och vill inte han ställa upp, eller provar och inte tycker om det,varför ska han då begära att jag gör det? kanske en konstig liknelse men jag tror du förstår vad jag menar. jag begär inte av andra och vill inte att andra gör saker jag själv aldrig skulle göra bara för att jag själv ska njuta. och att blanda in klädtillverkning och annat som en del gjort här (kommer inte ihåg om du gjort det) som en jämförelse om att utnyttja människor är väl lite spetsat. kläder är väl lite viktigare än porr. och sen finns det ju ekologiska kläder. om någon håller upp en tröja framför mig och säger att den ena är färgad av gifter av ett barn i indien och den andra är tillverkad enligt kravprincipen, vilken skulle jag välja tror du? kunskap och intresse avgör vad jag väljer. men när det gäller att se på porr verkar ingen bry sig överhuvudtaget., trots kunskap om att många far illa av det. om några i branschen tycker det är bra så är hela branschen ok liksom. jag tänder oxå på porr om jag är på det humöret, det är väl en instinkt att tända på sex, tycker jag inte är konstigt eller skamligt. det jag inte skulle göra är att stödja branschen medvetet. av samma anledning som jag inte skulle köpa knark, inte för att jag inte skulle vilja ha en joint utan för att jag vill att folk inte ska behöva skjutas ihjäl pga detta elände. återigen bara en liknelse som jag nog tror att du oxå förstår.
  • Anonym ((suck!))
    100kgpappa skrev 2011-12-28 20:23:24 följande:
    Jo, jag förstår ungefär vad du menar, men hävdar fortfarande att man kan välja vad man tittar på, precis som man kan välja vad man köper när det gäller övriga produkter.

    Klassiskt exempel med analsex, men låt säga att din kille inte gillar det, det behöver ju inte betyda att du inte gör det, man upplever ju saker olika. Eller tvärtom, han tycker kanske att det känns ok, medan du tycker det gör skitont, fastän ni gör likadant. Tycker det är lite löjligt med motkrav, antingen vill man prova, och då gör man det, eller så vill man inte det, och då låter man bli. Möjligtvis har du en poäng i det rent praktiska, men eftersom man upplever saker olika ger det ju inte så mycket iallafall. Men nu kom vi ifrån ämnet lite...

    Men om man inte betalar då, är det bättre eller sämre? Har knappt lagt en krona på porr de senaste 10 åren, stödjer man branchen då fastän man tittar?
     
    Det enda jag köpt är bra filmer som passar både mig och frugan, som är tillverkat av några av de seriösa bolagen, allt annat är ju gratis...
    nej nu råkar jag gilla anlsex men jag vill ändå att min kille inte ska förvänta sig eller kräva det av mig om jag inte vill om han själv inte ens kan tänka sig det. och jag tror fortfarande att det iaf är större chans att det blir bra om båda parter provat även om man kan uppleva det olika. kvinnor har väl kanske generellt en högre smärttröskel med tanke på barnafödandet haha. men som du själv sa, tillhör väl inte ämnet. får bli en parentes mellan dig o mig.
    tja om branschen inte tjänar pengar på ditt intresse kan det ju inte spela nån roll. fast på nåt sätt måste de väl tjäna pengar på att du kollar annars hade de väl inte lagt ut saker på nätet?? eller det är bara lockgrejer för såna som vill ha mer och mer?
    en annan aspekt för mig är förstås att jag skulle känna mig otillräcklig om min man kollade på porr. ja, det erkänner jag utan omsvep. jag menar, jag ser inte direkt ut som de flesta porrskådisar (amatör  och extremer borträknat)skulle inte vilja att han "vande sig" vid att se alla dessa perfekta tjejer. det ska jag inte hymla med.
    det är inte den största anledningen att jag generellt är emot porr men nog så relevant för mig.
    och även om vissa här inte verkar hålla med så tycker jag väl att jag ska kunna be min man att inte sitta och runka till andra nakna kvinnor? eller vad skulle du göra om din fru inte ville att du skulle göra det?
    nu bråkar jag inte med dig, bara nyfiken.......
Svar på tråden Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!