Inlägg från: MathiasN |Visa alla inlägg
  • MathiasN

    Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!

    Loriyana skrev 2011-12-23 20:53:43 följande:
    Du undrar vem som vill leva med en människa som vill bestämma över vad de får och inte får se. Själv säger jag, vem vill leva med en människa som stöder en fruktansvärd industri där man utnyttjar människor? Jag skulle aldrig någonsin vara tillsammans med någon som tyckte porr var ok, jag har noll tolerans då det gäller porr....och det har ingenting med svartsjuka att göra. Jag tycker helt enkelt att porr är skadligt, både för de som medverkar och för de som tittar på det. Det skapar en osund relation till sex och det leder till värre saker...såsom sexuellt utnyttjade och annat. De som medverkar i porrfilmer avhumaniseras och objektifieras. De är "bara porrskådisar". Jag avstår från porr därför att jag anser att porrskådisar också är människor med ett värde och de förtjänar bättre. Visst, folk argumenterar att det finns "bra" porr och att allt inte är utnyttjande. Men seriöst...tror ni verkligen på det själva? Titta i Ryssland, titta i Thailand...se på handeln med kvinnor, se hur människor tvingas in i industrin...tvingas sälja sig själva, blir så dåligt behandlade att de tillslut ger upp och går med på allt. Det är det ni stöder genom att titta på porr! Alla som stöder porrindustrin borde skämmas!
    Skämmas?

    Det tänker jag då alls inte göra, men jag respekterar din åsikt (trots att du tar ut svängarna rejält med lösryckta argument som att de som tittar på porr, eller medverkar i porrfilmer, skapar sexuellt utnyttjande, snacka om att försöka skuldbelägga sina meningsmotståndare...)

    Men som sagt, du har rätt till din åsikt även om jag inte håller med dig, över huvud taget.
    Hoppas du respekterar min åsikt också?
  • MathiasN
    Loriyana skrev 2011-12-23 21:53:32 följande:
    Nej jag respekterar inte medverkan till att öka sexhandel och utnyttjande av människor för andras njutning. Lika lite som jag skulle respektera åsikterna hos någon som tycker det är ok med barnmisshandel, eller mobbning eller vad som helst som kränker andra människor. Du frågar mig om jag respekterar åsikten att det är ok att kränka andra...sorry men jag måste säga nej till det. Däremot så anser jag inte att alla som tittar på porr är onda människor, jag anser bara att de saknar kunskap om vad det är de stödjer. Jag är också övertygad om att jag själv inte är perfekt och att jag själv ibland omedvetet gör saker som påverkar andra människor negativt, så jag skulle inte dömma någon annan för beslut de gör i okunskap. Men att respektera deras beslut eller åsikt är en helt annan sak. En förälder kan vara helt övertygad om att smisk är det bästa för barnet....men det betyder inte att de har rätt! Samma sak med porr, porr skadar...men många människor har svårt att inse detta.

    Då var det precis som jag misstänkte...

    Du skriver att du inte respekterar åsikten att det är okej att kränka andra, men det gäller ju uppenbarligen bara så länge du inte kränker människor som tycker precis som du (för min åsikt kan du ju uppenbarligen stampa på utan problem, trots att jag vet mer om sexhandel och porr än vad du någonsin kommer att göra).

    Ha det bra, jag tänker inte mata trollet mera, åtminstone inte kring jul... 
    Jag har nämligen bättre saker för mig. Tomte   
Svar på tråden Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!