• ForReal

    Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!

    Loriyana skrev 2011-12-23 20:53:43 följande:
    Du undrar vem som vill leva med en människa som vill bestämma över vad de får och inte får se. Själv säger jag, vem vill leva med en människa som stöder en fruktansvärd industri där man utnyttjar människor? Jag skulle aldrig någonsin vara tillsammans med någon som tyckte porr var ok, jag har noll tolerans då det gäller porr....och det har ingenting med svartsjuka att göra. Jag tycker helt enkelt att porr är skadligt, både för de som medverkar och för de som tittar på det. Det skapar en osund relation till sex och det leder till värre saker...såsom sexuellt utnyttjade och annat. De som medverkar i porrfilmer avhumaniseras och objektifieras. De är "bara porrskådisar". Jag avstår från porr därför att jag anser att porrskådisar också är människor med ett värde och de förtjänar bättre. Visst, folk argumenterar att det finns "bra" porr och att allt inte är utnyttjande. Men seriöst...tror ni verkligen på det själva? Titta i Ryssland, titta i Thailand...se på handeln med kvinnor, se hur människor tvingas in i industrin...tvingas sälja sig själva, blir så dåligt behandlade att de tillslut ger upp och går med på allt. Det är det ni stöder genom att titta på porr! Alla som stöder porrindustrin borde skämmas!

    Så om man kollar på porr där skådespelarna är över 18, allt sker lagligt och är seriöst, så ska man skämmas? Du vet att det finns massor av människor som själva valt att bli porrskådisar, och att det finns seriösa bolag? För att inte tala om alla amatörer? Om jag tror på det själv? Ja hur svårt är det att tro på, det finns massor att se och läsa i ämnet, herregud. Liksom det finns om de dåliga bolagen och de som utnyttjas.


     


    Så trångsint att tycka att man inte får stödja det som är bra inom en industri, oavsett vilken. Då hoppas jag att du är nudist och inte bär kläder, eftersom klädindustrin är en hemsk bransch som utnyttjar människor. Logiskt enligt dig.

  • ForReal
    Anonym (Nix) skrev 2011-12-27 09:49:54 följande:
    Ja, jag är glad att jag har en man som inte har några behov av varken gruppsex, bajssex eller fantasier om att bli våldtagen etc. Jag tror att man är ganska avtrubbad om man har en massa fantasier, det räcker inte längre med vanligt sex. Det är ju samma med actionfilmer, det räcker inte längre med Mac Gyver som man såg förr och tyckte var spännande, nu ska det vara mycket mer våldsamt.

    Om ni har en chokladkaka, måste ni äta upp hela på en gång när ni börjar bli lite sugna då?

    Din bild av vad genomsnittsmänniskan kollar på för porr verkar väldigt snedvriden. Har du ens någinsin sett porr eller varit inne på en porrsida? Bajssex är verkligen intedet de flesta tittar på, blir lite full i skratt att du tar upp det som om det vore jättevanligt.


     


    Man kan titta på porr bara för att det är upphetsande, även om man har en partner, och det behöver inte vara någon fantasi-akt heller utan kan vara vanligt sex. Vad är det som är så konstigt med det? Även par onanerar på tu man hand.


     


    Jag förstår inte din sista jämförelse?

  • ForReal
    Anonym ((suck!)) skrev 2011-12-29 16:41:29 följande:
    jo och jag är ju både emot porr av princip (det mesta iaf) och känner att jag inte duger längre om min man skulle se på porr. men många hävdar att det är mitt problem då och att det är upp till mig att göra nåt åt min självkänsla och allt möjligt för att försvara mannens porrtittande. eller att det är bättre att mannen ljuger om det och det förstår jag inte eftersom jag inte tycker att det borde vara så viktigt att kolla om man vet eller tror att ens partner skulle må dåligt av det. hur ser du på det?

    Jag är nyfiken på varför du tror att du inte duger om din man skulle se på porr?


    Jag vet inte hur gravt du känner så, men i störst mån är det ju bara en själv som kan göra något åt självkänslan. Om man samtidigt har väldigt låg självkänsla, så skulle jag som motpart inte tycka det kändes bra att se porren och veta att du blev jätteledsen. Det skulle vi ju behöva reda ut, eller så kan man helt enkelt inte vara tillsammans om man inte kan mötas där.


    Och varför du är emot det av princip, mer specifikt alltså? Är det inte en följd av att du känner dig nedvärderad av den - jag menar i allmänhet vad spelar det annars för roll om det inte gäller olagligheter eller tvång i filmerna? Eller har det hänt dig något?


     


    Jag frågar för jag hade själv inte så bra självkänsla när jag upptäckte att min första "stora kärlek" kollade på porr. Jag var ung tonåring och jättekänslig, och när jag fick se de där tjejerna så trodde jag automatiskt att det var DEM han ville ligga med. Jag var otroligt ledsen för detta. Sen när jag blev några år äldre och självförtroendet blev gott, så bestämde jag mig för att faktiskt kolla själv en gång. Jag hade ju inte sett mer än det där lilla som han "råkat" spela upp på datorn. Och till min stora förvåning tyckte jag det var spännande! Jag insåg att det fanns filmer med alla slags typer av människor. Och jag insåg att JAG gillade att titta på vad dem gjorde, inte på killarna i sig. Ochn då kände jag att jag fattade att det nog inte var värre än såhär min kille hade känt.


     


    Ville bara dela med mig Glad

  • ForReal
    maaammaaa skrev 2012-03-21 21:08:48 följande:
    10 poäng till dig! Fram för sådana män som du.
    Det är inte en man, vartifrån fick du det? 
  • ForReal
    maaammaaa skrev 2012-03-21 09:29:28 följande:
    Helt frivilligt är det bara om de gör det utan betalt. Det är återigen den ekonomiska biten. Skulle du själv FRIVILLIGT ha sex med en oattraktiv fet sextioårig kvinna som inte tvättat sitt kön, HAR HÅR UNDER ARMHÅLORNA, har genitalieherpes och gud vet vad?

    Du har fel, det kan såklart vara helt frivilligt. Och det är helt frivilligt att söka sådana jobb och få betalt, eller hur? Bara för att det finns människor som utnyttjats (självklart finns det) så kan du inte presentera det som någon slags fakta som skulle gälla för all porr.


     


    Jag vet inte vad du sett för porr men det är knappast många i detta avlånga land som tittar på sånt som du just beskrev. Varför kan inte människor få välja hur de vill leva sina egna liv, sålänge det inte skadar någon? Hur många går "helt frivilligt" till jobbet?


     


    Hur ställer du dig till gratissajter med endast amatörporr som användarna själva lägger upp? Det finns miljontals sådana filmer där ingen fått betalt. Får alltså anta att det är helt OK eftersom de får något för det? Annars är det dubbelmoral.

  • ForReal
    maaammaaa skrev 2012-03-22 08:22:34 följande:
    Finns det faktiskt män som ställer upp gratis åt sådana kvinnor jag beskrev?
    Enda gången jag sett porr var för 14 år sen på ett hotellrum i Tyskland, jag tänkte titta på nyheterna men när jag la på TV n låg en kvinna med plågsam min under en rysligt ful karl, hon såg inte ut att njuta av det. Jag stängde av tvn efter några sek, och tänkte tur att man inte lever i ett sånt helvete.
    Det jag läst om påtvingad prostitution och barnarov har involverat flera videoinspelningar och sexpartners alltså finns det efterfrågan och pengar i det.

    Ställer man upp gratis på nätet har man ju själv valt sexpartner eller så har någon postat det dit som en slags hämd mot exet. Klart ingen vill gå frivilligt till jobbet men vi talade om helt frivilligt.

    Jag skriver här hur jag tänkte, klart det finns andra aspekter men den lyckliga horan tror jag inte existerar. En av alla intervjuade prostituerade i Amsterdam tyckte att vissa gånger kände hon njutning men oftast inte. Jag har besökt fängelser också i ett tidigare yrke. De kvinnliga internerna hade ofta haft en historia av sexförsäljning bakom sig, oftast ofrivillig.

    Ingen aning, jag har aldrig sett något med en sextioårig kvinna med otvättat kön, genitalherpes, orakade armhålor, fet osv. Men alla har olika smak och en del, hör och häpna, tänder på saker som andra tycker är skitäckligt. Så det är inte ett dugg otänkbart att man skulle göra det frivilligt. Även om inte du och jag skulle.


     


    Om du sett tysk porr i 3 sek så har du ju inte sett något. Det finns otroligt vackra filmer med skådespelare som behandlas väl, får bra betalt osv. Sen finns det otroligt äckliga filmer med det motsatta. Det är det jag vill få fram, att det här är verkligen inget som är svart eller vitt. Precis som nästan allt annat i livet.


     


    Det finns säkert en efterfrågan från sjuka människor på hemska filmer där människor våldtas och förnedras. Men jag vågar lova att efterfrågan på helt normalt, vanligt sex där båda verkar njuta är mycket större. Att då gynna något som görs frivilligt och "korrekt" utan förnedring kan inte vara mer fel än att köpa ekologiskt istället för giftiga grönsaker. Jag förstår att liknelsen är lite konstig när man talar om människors liv, men jag menar att principen är att jag stödjer ju inte hemska våldtäktsfilmer om jag endast tar del av det som görs på ett schysst sätt.


     


    Lyckliga horor, jag vet inte... tror nog många horor är olyckliga, men att det inte beror på att de är horor. Det finns säkert men jag håller med, det är nog många många olyckliga. Men i en porrdiskussion så avser vi väl inte en steerotyp hora som behöver pengar till nästa sil, utan en som har ett regelrätt, lagligt jobb.

  • ForReal
    Anonym (Nix) skrev 2012-03-28 09:53:05 följande:
    Njuter du när du ser folk mördas också? Jag tycker det är lika sjukt att de visar när folk mördas också men jag sitter ju inte och längtar efter att se blodiga mord som vissa sitter och väntar på samlagsscener.
    Du greppar hela tiden efter halmstrån när du kommenterar. Jämförelsen har inget att göra med njutning, det var en jämförelse mellan tabun där det är så mycket mer accepterat med vissa sk. "hemskheter" i TV än andra.
  • ForReal
    Anonym (Nix) skrev 2012-03-28 13:54:04 följande:
    Jag tycker varken man ska visa grova samlagsscener eller mord i TV. Man kan ändå visa att nån dör eller att folk har haft sex. Varför ska man visa sexscener då? Det visas ALDRIG när nån sitter och bajsar och knappt när folk äter heller. Det är ju inte för handlingen man behöver visa att skådespelarna har underliv??

    Nej men kanske för känslan i en film? En film kan göras mer dramatisk om man visar naket eller på nära håll.


    Men poängen var fortfarande att det är konstigt att det är så tabu att visa sex på TV, medan t ex mord går mycket bättre utan massa kommentarer från tittarna. Vi släpper det nu.

  • ForReal
    Anonym (Nix) skrev 2012-03-28 13:56:00 följande:
    Du har fortfarande inte berättat vilket underlag det var? Om det var på RFSU:s hemsida exempelvis så går ju mest folk som är intresserade av sex in där. Det finns ett syfte med att man besöker en sådan sida. Dessutom tror inte jag att 68 % av alla kvinnor kollar på porr. För då får man ju räkna med de som är 80 + också.

    Om du menar det du skriver så är det alltså så att den som går in på RFSU:s sida oftast gillar porr, och den som är intresserad av sex oftast gillar porr. Då bör man alltså skaffa en partner som är ointresserad av sex, om man inte vill ha en partner som tittar på porr. Trodde du med flera hävdade att så inte var fallet med era respektive.


     


    Statistiska undersökningar räknar med alla som svarat. Jag har inte sett undersökningen så kan inte svara på om 80+-tanterna tittar på porr så mycket eller inte. Men jag tror definitivt att 68% av kvinnorna är en rimlig siffra.

Svar på tråden Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!